SO EASY Κέντρα ξένων γλωσσών

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Εδώ μιλάς τη γλώσσα που αγαπάς

Τα εκπαιδευτήρια So Easy®  ιδρύθηκαν το 1995. Τα So easy Βύρωνα ξεκίνησαν το 2015 με βασικό όραμα να μετατρέψουν την ξενόγλωσση εκπαίδευση σε μία συναρπαστικά αποτελεσματική εμπειρία για κάθε σπουδαστή ξεχωριστά, ώστε να βελτιστοποιήσει τη ζωή του και να αποκτήσει νέους ορίζοντες ανάπτυξης στην πράξη.

Ακολουθώντας τις αρχές της βιωματικής και θεματικής μάθησης, τα τελευταία 4 χρόνια έχουν εξελίξει τη μέθοδο ‘Real Life Reflection’ με στόχο να εντάξουμε τη μάθηση της γλώσσας στην καθημερινή ζωή. Σύμφωνα με μελέτες που έχουν γίνει, διαπιστώνεται ότι η βιωματική χρήση της γλώσσας επιταχύνει και προάγει τη μάθηση, ενώ παράλληλα πετυχαίνει την πιο εύκολη αφομοίωση της ύλης.

Η μέθοδος των So easy αναπτύχθηκε πάνω σε 2 βασικές αρχές:

  1. Οι σπουδαστές ενεργοποιούν μέσα στο μάθημα όλες τις δεξιότητες τους ολοκληρωμένα. Με τον όρο δεξιότητες δεν εννοούμε μόνο κλασικά χαρακτηριστικά μάθησης όπως μνήμη, αναλυτική σκέψη  αλλά και οριζόντιες δεξιότητες (soft skills) όπως επικοινωνία, συνεργασία, κριτική σκέψη, επίλυση προβλημάτων και δημιουργικότητα.
  2. Οι σπουδαστές φεύγουν από την ιδιότητα του απλού μαθητή και λειτουργούν ως μέλη μιας ευρύτερης εκπαιδευτικής κοινότητας, με ενεργό ρόλο και σε αλληλεπίδραση μεταξύ τους και με τους καθηγητές τους. 

Η χρήση της γλώσσας, όμως, δεν τελειώνει στο μάθημα.  Ενισχύεται με τη δημιουργία εργασιών/assignments σε δυο επίπεδα: α. σε εξειδικευμένες πλατφόρμες LMS. β. στην πρόσκληση των μαθητών να οργανώσουν ‘αποστολές’/ assignments

Τα αποτελέσματα της μεθόδου μας είναι μετρήσιμα: ο ρυθμός προόδου των μαθητών μας έχει επιταχυνθεί κατά 32% τα τελευταία 4 χρόνια σε σχέση με το παρελθόν. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία* των σπουδαστών μας και των γονέων τους ( 97%) δηλώνουν ότι με τη μέθοδο μας αγάπησαν και κατάφεραν να βάλουν στην καθημερινότητά τους τη γλώσσα που διδάσκονται.

Mε αυστηρά ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα, τα So easy Βύρωνα διδάσκουν 9 γλώσσες σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Το 2021 βραβεύτηκαν ως το καλύτερο εκπαιδευτήριο του ομίλου για το αποτέλεσμα και τη συνεργασία μεταξύ σπουδαστών και καθηγητών.

Τα So easy έχουν βραβευτεί με το βραβείο Βέλτιστης Μαθησιακής Εμπειρίας 2018, Καινοτομίας στη Διδασκαλία 2019 και 2021 και online εξ αποστάσεως εκπαίδευση 2021 στα πλαίσια των ΕDUCATION LEADERS AWARDS.

Φλέμινγκ 58-60 & Καραολή Δημητρίου Βύρωνας 210 7648334 – 7662086 nea.elvetia@soeasy.gr, nea.elvetia@areimanio.gr,  Facebook

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.