Μία νότα αισιοδοξίας από τον Ρόμπι Γουίλιαμς

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Χριστουγεννιάτικο τραγούδι για την εποχή του κορωνοϊού κυκλοφόρησε ο Άγγλος τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς, με τίτλο “Can’t Stop Christmas”.

Το τραγούδι, με τίτλο «Can’t Stop Christmas» (Δεν μπορώ να σταματήσω τα Χριστούγεννα), μιλάει για μια «άθλια χρονιά» και «αισθάνεται σαν να είμαστε σε πόλεμο». Στη συνέχεια αναρωτιέται αν θα επιτρέπεται στις οικογένειες να βρεθούν μαζί τα Χριστούγεννα, με την απορία «ποιος θα αποφασίσει;».

Ωστόσο, στο ρεφρέν τονίζει ότι «τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τα Χριστούγεννα» και ότι ο «Άγιος Βασίλης βρίσκεται στο έλκηθρο του / Αλλά τώρα είναι δύο μέτρα μακριά».

Στο τραγούδι υπάρχουν κι άλλες αναφορές στην πανδημία του κορωνοϊού. Μάλιστα στη λίστα με τα δώρα από τον Άγιο Βασίλη, μας λέει ότι θα συμπεριλάβει «κάλτσες και απολυμαντικά» ενώ προτρέπει να πούμε ψέματα στον Άγιο Βασίλη ότι είναι το 1984.

Ακούστε το τραγούδι του Ρόμπι Ουίλιαμς

 Το «Can’t Stop Christmas» θα συμπεριληφθεί σε μια νέα έκδοση του άλμπουμ του 2019 του τραγουδιστή, The Christmas Present, το οποίο περιλαμβάνει ντουέτα με τους Ροντ Στιούαρτ, Μπράιαν Άνταμς και άλλους.

Πηγή: dikaiologitika.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.