ν/σ Πέτσα: 24ωρη απεργία σε τηλεοπτικά κανάλια και ΑΠΕ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

24ωρη απεργία κήρυξε η ΕΣΗΕΑ από τις 6μμ στις 8/12/20 και για 24 ώρες, με αίτημα να αποσυρθεί το άρθρο 41 του ν/σ Πέτσα.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο άρθρο:

Ενώ με το νόμο Παππά, το κάθε κανάλι έπρεπε να διαθέτει τουλάχιστον 400 εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης. Πλέον θα μπορεί να έχει μόνο 280 και χωρίς την υποχρέωση για πλήρη απασχόληση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ν/σ Πέτσα

ΠΟΕΣΥ -ΠΑΝΕΛΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΠΟΕΠΤΥΜ -ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΜΕ

ΠΟΣΠΕΡΤ -ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΠΟΕΣΥ, της ΠΟΕΠΤΥΜ και της ΠΟΣΠΕΡΤ στο πλαίσιο του ΑΜΕΣΟΥ, ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΥ αιτήματός τους για απόσυρση των αντεργατικών και αντιδημοσιογραφικών ρυθμίσεων που η κυβέρνηση θέτει σε διαβούλευση μέσω σχέδιου νόμου-οδοστρωτήρα για τα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων μας δημοσιογράφων, διοικητικών και τεχνικών των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών πανελλαδικής εμβέλειας, κηρύσσει 24ωρη απεργία  σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, δημόσιους και ιδιωτικούς, τοπικής εμβέλειας, στην ΕΡΤ Α.Ε. ΑΠΕ -ΜΠΕ και ΓΓΕ.

Εν μέσω πανδημίας και παραμονές Χριστουγέννων, αιφνιδιαστικά και με διαδικασίες εξπρές, τέθηκε σε διαβούλευση από τον αρμόδιο Υπουργό Στέλιο Πέτσα το Σχέδιο Νόμου, «Ενσωμάτωση στην εθνική νομοθεσία της τροποποιημένης με την Οδηγία (ΕΕ) 2018/1808του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 14ηςΝοεμβρίου 2018, Οδηγίας (ΕΕ) 2010/13 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 10ης Μαρτίου 2010 για τις υπηρεσίες οπτικοακουστικών μέσων και άλλες διατάξεις αρμοδιότητας της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης», το οποίο περιλαμβάνει διατάξεις που απειλούν να καταλύσουν τον στενό πυρήνα των εργασιακών σχέσεων και δικαιωμάτων επιφέροντας συρρίκνωση των θέσεων εργασίας και μαζικές απολύσεις.

Ν/σ Πέτσα: Νεο-εισαγόμενου μοντέλο «ευελιξίας»Θυμίζουμε, ότι έχει αφεθεί αδικαιολόγητα αναπάντητο και μετέωρο ένα χρόνο τώρα το μείζον αίτημα του κλάδου για ενίσχυση του έντυπου Τύπου και τώρα επιχειρείται με μονόπλευρο τρόπο και εκκωφαντική απουσία διαλόγου να επέλθει ακόμα ένα ισχυρό πλήγμα στις  εργασιακές συνθήκες των δημοσιογράφων και όλων των εργαζομένων στον Τύπο, οι οποίοι μάχονται, σε πρωτόγνωρα αντίξοες συνθήκες, πιο ισχυρά και πιο άμεσα από ποτέ, για την ανάγκη της αγωνιούσας ελληνικής κοινωνίας  για αντικειμενική και αξιόπιστη ενημέρωση.

Τα Δ.Σ. των Ομοσπονδιών εκφράζουν την κατάφωρα κατηγορηματική διαμαρτυρία και αντίθεση του Κλάδου της ενημέρωσης, στην επιχειρούμενη διάλυση των εργασιακών σχέσεων στους Τηλεοπτικούς Σταθμούς, μέσω ενός νεο-εισαγόμενου μοντέλου «ευελιξίας», που θα οδηγήσει εν τέλει και με μαθηματική ακρίβεια στην κατάλυση της αντικειμενικής ενημέρωσης,  της πολυφωνίας και της ελεύθερης ενημέρωσης.

Σε έναν Κλάδο, που αποτελεί θεμέλιο και πυλώνα της Δημοκρατίας, ήδη βαριά κλονισμένο από την 10ετή οικονομική  κρίση αλλά και την πρωτοφανή υγειονομική κρίση από τις αρχές του έτους, το υπό διαβούλευση σχέδιο νόμου αποτελεί το νέο επικίνδυνο όχημα που θα ανοίξει το δρόμο για νέες απολύσεις και ευθέως περαιτέρω συρρίκνωση στον Ασφαλιστικό μας φορέα.

Το διακύβευμα είναι ζωτικής σημασίας για όλο τον Κλάδο του Τύπου, αφού κατακτήσεις είκοσι πέντε ετών ουσιαστικά ακυρώνονται σε μια νύχτα, μετατρέποντας το ήδη αβέβαιο εργασιακό περιβάλλον σε ναρκοπέδιο των εργασιακών συνθηκών των εργαζομένων στα ΜΜΕ.

Τα Δ.Σ. των Ομοσπονδιών και όλοι οι εργαζόμενοι στον Τύπο και τα ΜΜΕ:

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

  • την άμεση απόσυρση όλων των αντεργατικών διατάξεων του νομοσχεδίου
  • την έναρξη διαλόγου της Κυβέρνησης με όλους τους εμπλεκόμενους, για την κατάρτιση ενός αυτόνομου νομοσχεδίου που θα ρυθμίζει συνολικά τους Πανελλήνιους και τους Περιφερειακούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς.

ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ

  • σε όλες τις αντεργατικές ρυθμίσεις και σε όλες τις προωθούμενες παρεμβάσεις που υπονομεύουν διαλυτικά τις Ελεύθερες Συλλογικές Διαπραγματεύσεις και τα ασφαλιστικά Ταμεία, ενώ ταυτόχρονα υποβαθμίζουν καίρια τη θέση και τα δικαιώματα των εργαζομένων, αλλά και το δικαίωμα της κοινωνίας για αξιόπιστη και έγκυρη ενημέρωση.

Στη βάση αυτή τα Δ.Σ. των Ομοσπονδιών  κηρύσσουν 24ωρη απεργία  από τις 18:00 σήμερα έως τις 18:00 της Τετάρτης 9-12-2020 σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, δημόσιους και ιδιωτικούς, τοπικής εμβέλειας, στην ΕΡΤ Α.Ε. στο ΑΠΕ ΜΠΕ και στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης με αίτημα την απόσυρση των αντιεργασιακών διατάξεων του υπο «διαβούλευση» νομοσχεδίου.

Της απεργίας εξαιρείται η επίσημη ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό.

Αναλυτικά η παρ. 5 του άρθρου 41 του ν/σ Πέτσα

Απασχολούμενο προσωπικό

  1. Οι αδειούχοι πάροχοι περιεχομένου υποχρεούνται να εξασφαλίζουν ότι διαθέτουν επαρκείς ανθρωπίνους πόρους, ανάλογα με την κατηγορία της εμβέλειας (εθνικής ή περιφερειακής) και το είδος του προγράμματος (γενικού περιεχομένου ή θεματικού περιεχομένου).
    Προς τον σκοπό αυτό, για την κάλυψη των αναγκών τους που αφορούν σε θέσεις δημοσιογράφων και των αναγκών τεχνικής και διοικητικής υποστήριξης, υποχρεούνται να διατηρούν συγκεκριμένο ετήσιο μέσο όρο προσωπικού, το οποίο δύναται να απαρτίζεται από:
    (α) εργαζομένους με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας πλήρους απασχόλησης,
    (β) απασχολούμενους υπό καθεστώς παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών ή μίσθωσης έργου,
    (γ) προσωπικό συνδεδεμένων με τον αδειούχο πάροχο περιεχομένου επιχειρήσεων με βεβαίωση απασχόλησης ανάλογου χρόνου και (δ) προσωπικό ανεξάρτητων εταιρειών παραγωγής στις οποίες ο πάροχος αναθέτει την εκτέλεση συγκεκριμένου έργου με βεβαίωση απασχόλησης ανάλογου χρόνου.
    Για την υπό στοιχείο (γ) περίπτωση, το προσωπικό των συνδεδεμένων επιχειρήσεων δύναται να συνυπολογίζεται και να προσμετράται στο προσωπικό του αδειούχου παρόχου περιεχομένου, υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:γα) Η συνδεδεμένη επιχείρηση έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την παραγωγή περιεχομένου ή παροχής υπηρεσιών προς τον αδειούχο πάροχο περιεχομένου
    γβ) Το προσμετρώμενο προσωπικό της συνδεδεμένης επιχείρησης με βεβαίωση απασχόλησης ανάλογου χρόνου ορίζεται ως το:γινόμενο του συνόλου των εργαζομένων πλήρους απασχόλησης της συνδεδεμένης επιχείρησης επί του ποσοστού συμμετοχής του αδειούχου παρόχου περιεχομένου σε αυτή.
    Σε κάθε περίπτωση, το προσμετρώμενο προσωπικό των συνδεδεμένων επιχειρήσεων και των ανεξάρτητων εταιρειών παραγωγής, με βεβαίωση απασχόλησης ανάλογου χρόνου, δεν υπερβαίνει το 30% του ετήσιου μέσου όρου προσωπικού.
  2. Το προσωπικό των αδειούχων παρόχων περιεχομένου πρέπει να απαρτίζεται τουλάχιστον από:

α. τετρακόσια (400) άτομα για άδεια εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου και

β. πενήντα (50) άτομα για άδεια εθνικής εμβέλειας θεματικού περιεχομένου.

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.