Αθηνά Ρούτση: «Ένας ιός φανέρωσε τους φόβους μας και πόσο εύκολα ξεχνάμε».

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Αθηνά Ρούτση: «Ένας ιός φανέρωσε τους φόβους μας και πόσο εύκολα ξεχνάμε. Παράλληλα όμως μας δείχνει πόσο έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλον, τη δύναμη της αγκαλιάς, της θετικής σκέψης και της πίστης»
«Να ακούτε τη μουσική και τα τραγούδια που σας κάνουν να ονειρεύεστε, να φτιάχνετε όμορφες εικόνες για το αύριο και φυσικά κάθε μελωδία που σας κάνει να χαμογελάτε!»


Δ&Π. Πώς βιώνεις τη νέα καραντίνα? Πώς είναι η καθημερινότητά σου;
Η καθημερινότητά μου, ούσα μητέρα δύο μικρών παιδιών, είναι γεμάτη από ό,τι είναι αναγκαίο για την οικογένεια και το σπίτι. Προσπαθώ να κρατάω τις ισορροπίες και να μην χάνω την επαφή μου και σε προσωπικό, αλλά και σε οικογενειακό επίπεδο με τις συνήθειές μου είτε αυτό έχει να κάνει με άσκηση είτε με δημιουργικές στιγμές. Στην διάρκεια της πρώτης καραντίνας πιέστηκα πολύ ψυχικά, υπήρχε μία τεράστια εισροή πληροφοριών και βίντεο που με αποσυντόνισαν, με φόβισαν και με μπέρδεψαν. Τώρα, τα πράγματα είναι διαφορετικά, ενημερώνομαι επιλεκτικά, συγκεντρώνομαι σε ό,τι νιώθω σημαντικό και προχωράω μέρα με τη μέρα. Τα παιδιά είναι πολύ ευαίσθητα με ό,τι συμβαίνει γύρω από τον κορωνοϊό και η ψυχολογία τους νιώθω ότι είναι δεμένη με αυτή των γονιών τους. Γι’ αυτό και η τηλεόραση είναι πολύ περιορισμένη, ενώ το ραδιόφωνο είναι ανοιχτό όλη την ημέρα.

Δ&Π. Σε ποιο βαθμό οι καλλιτέχνες που δεν είναι κατοχυρωμένοι εργασιακά, μπορούν να ελπίζουν σε ένα καλύτερο μέλλον? Μήπως τώρα η κατάσταση πιέζει ώστε να βρεθεί μία λύση;
Είμαστε πολλοί και φάνηκε τόσο, σε αυτή την extreme συγκυρία, που τόσα επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσεως έμειναν μετέωρα να αναμένουν μία λύση. Συναντηθήκαμε, φωνάξαμε, γραφτήκαμε σε Μητρώα κτλ, το γεγονός είναι ότι πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να συνεχίσουμε να υπάρχουμε και να δημιουργούμε. Δεν είναι μόνο οι οικονομικοί οι λόγοι, που φυσικά και είναι απολύτως βασικοί, είναι και η ανάγκη έκφρασης που είναι και η δύναμή μας. Το δικό μου επάγγελμα είναι κι αυτό τελείως εκτεθειμένο, τόσο σε επίπεδο συναυλιών, μαθημάτων κτλ, αλλά βασικά υπάρχει ένα τεράστιο ερωτηματικό για το μετά…

Δ&Π. Ποια η γνώμη σου για τα live καλλιτεχνών μέσω διαδικτύου;

Φέτος το καλοκαίρι βρέθηκα σε σκηνές συναυλιών που είχαμε φυσική παρουσία κόσμου, αλλά και live streaming. Αυτό έδινε τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούσαν, να είναι παρόντες ψηφιακά στη συναυλία μας. Πριν λίγο καιρό που ακυρώθηκε μια performance χορού και τραγουδιού που θα συμμετείχα, σε πιθανή διαδικτυακή συναυλία είπαμε όχι, γιατί θεωρούμε ότι θα έχανε τη δυναμική της. Παράλληλα, παρακολούθησα και συναυλίες αγαπημένων μου καλλιτεχνών και φίλων στο διαδίκτυο, όμως δεν με ευχαρίστησε όσο η φυσική παρουσία. Υπάρχει η δυνατότητα, αλλά είναι σαφές ότι το ζωντανό κερδίζει, η εναλλαγή των συναισθημάτων, των βλεμμάτων, του χαμόγελου, της πηγαίας αντίδρασης.

Δ&Π. Ποια τραγούδια προτείνεις για συντροφιά τώρα στο lockdown στους αναγνώστες του Δήμος και Πολιτεία;
Το ρεπερτόριο μου είναι αρκετά μεγάλο και είμαι πολύ τυχερή που έχω τραγουδήσει σε ζωντανές εμφανίσεις πολλά από τα αγαπημένα μου τραγούδια όλου του κόσμου. Θα ήθελα να προτείνω στους αναγνώστες σας να ακούνε ό,τι τους κάνει να ονειρεύονται, ό,τι τους κάνει να φτιάχνουν όμορφες εικόνες για το αύριο και φυσικά κάθε μελωδία που τους κάνει να χαμογελούν. Εγώ αυτή την περίοδο ακούω πολύ instrumental, κλασική, αλλά και ηλεκτρονική μουσική, στο ραδιόφωνο Κosmos και Τρίτο Πρόγραμμα και γενικά ό,τι με κάνει να χαμογελώ και μου δίνει έμπνευση. Επίσης, παιδικά τραγούδια και αρκετή rock μουσική που με μεγάλωσε.

Δ&Π. Υπάρχει ένας αόρατος εχθρός εκεί έξω, όπως έχουν χαρακτηρίσει τον κορωνοϊό. Ποιος αόρατος εχθρός πιστεύεις ότι υπάρχει μέσα μας τις δύσκολες ώρες που περνάμε, τον οποίο πρέπει να καταπολεμήσουμε;
Συνδεδεμένοι, αυτό είμαστε, συνδεδεμένοι, δεμένοι και αλληλένδετοι με τα καλά και τα άσχημα. Ο άνθρωπος έχεις βρεθεί αντιμέτωπος με ασθένειες και θα συνεχίσει να είναι. Ασθένειες του σώματος, αλλά και ασθένειες του νου και της ψυχής. Και η ανθρώπινη ματαιοδοξία? Μεγάλη και επλήγη. Πιστεύω ότι αυτή τη φοβερή στιγμή οφείλουμε να ενωθούμε περισσότερο από ποτέ και να δούμε τη σημασία του χθες στο τώρα για το αύριο. Γιατί ένας ιός φανέρωσε τους φόβους μας και πόσο εύκολα ξεχνάμε, παράλληλα όμως μας δείχνει πόσο έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλον, τη δύναμη της αγκαλιάς, της θετικής σκέψης και της πίστης. Με μια γέφυρα πάνω από ταραγμένα νερά…(Simon and Garfunkel-Bridge over troubled water).

Βιογραφικό:
Η Αθηνά Ρούτση έχει σπουδάσει μουσική και κλασικό τραγούδι στο Ελληνικό Ωδείο στην Αθήνα.
Δισκογραφικά συστήθηκε με την ερμηνεία της στη διασκευή της Δήμητρας Γαλάνη «Χειροκρότημα» στα πορτογαλικά, με τίτλο «Esse Olhar». Δισκογραφικές και συναυλιακές συνεργασίες (Sadahzinia, Active Member, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Apurimac, μουσικό σύνολο «Οδοιπόροι», με αφιερώματα στον Μάνο Χατζιδάκι).

Συνδράμει δημιουργικά σε παραγωγές (Beggar’s Blues Diary / Hide me, Dub Colours / Nothing at all, the G-play, Κώστας Μπαλταζάνης, Alex Foster, Claudia Matola, Tony Cedras, Freedom of speech) και παρουσιάζει κυρίως ακουστικά projects, με εναλλακτικές διασκευές και μίξεις τραγουδιών από την jazz στην world μουσική, αλλά και πρωτότυπο μουσικό υλικό.
Με τον μπασίστα Γιώργο Παλαμιώτη παρουσιάζουν το duet project “All is full of love”, βασισμένο στη μουσική της Bjork που έχει παρουσιαστεί σε θεατρικούς χώρους, φεστιβάλ και στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Γέφυρες).

Έχει ολοκληρώσει την προσωπική παραγωγή ενός project 11 τραγουδιών σε ελληνικό και αγγλικό στίχο με τίτλο «The existence» (www.soundcloud.com/athina-routsi)

Πρόσφατα συμμετείχε στη δισκογραφική δουλειά του πιανίστα Δημήτρη Καλαντζή με τίτλο «Χθες το βράδυ» ερμηνεύοντας jazz διασκευές σε παλιά ελληνικά τραγούδια την οποία και παρουσιάζουν ζωντανά. Ερμηνεύει το σύνολο των τραγουδιών της Αλεξάνδρας Παπαναστασίου με τίτλο «The light you shed» και στίχους της Ιωάννας Κουγεντάκη και ενορχηστρώσεις του Δημήτρη Καλαντζή και Γιάννη Αντωνόπουλου.

Στην αμαξοστοιχία «Το Τρένο στο Ρούφ» παρουσιάζει με επιτυχία την πολύγλωσση μουσική παράσταση «Paris-Istanbul» με μουσικές στάσεις-σταθμούς από όλες τις πόλεις της διαδρομής του θρυλικού τρένου Orient-Express.

Ερμηνεύει σε 16 γλώσσες και διαλέκτους τα τραγούδια της μουσικής παράστασης Mare Nostrum, ένα μουσικό ταξίδι στα σπουδαιότερα λιμάνια της Μεσογείου, με ενορχηστρώσεις της Άλκηστις Ραυτοπούλου, που έχει παρουσιαστεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το φεστιβάλ Ηλιούπολης και το φεστιβάλ Ναυπλίου.

Συνεργάζεται με το πολυφωνικό σχήμα Quintet α tete με ρεπερτόριο από σύγχρονα και παραδοσιακά τραγούδια του κόσμου.

Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με τη δημιουργό Λένα Πλάτωνος σε ζωντανές εμφανίσεις ερμηνεύοντας τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας της, αλλά και πρωτότυπες μελοποιήσεις ποιημάτων της Αμερικανίδας ποιήτριας Emily Dickinson με παρουσιάσεις στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης κ.ά.
Ηχογραφεί νέο μουσικό υλικό και διδάσκει τραγούδι.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.