ΕΣΠΑ για την ενίσχυση μικρών επιχειρήσεων λόγω Covid-19

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Σε ισχύ βρίσκεται από τα τέλη Οκτωβρίου η δυνατότητα υποβολής αίτησης για υπαγωγή μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων της Αττικής για ενίσχυση από το ΕΣΠΑ ενώ αναμένεται να πάρει το «πράσινο φως» στο άμεσο διάστημα νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω του ΕΣΠΑ, το οποίο θα επιδοτεί τη δημιουργία e-shop για τα καταστήματα λιανικής πώλησης. Σχετική ερώτηση είχε καταθέσει ο Βουλευτής του Νότιου Τομέα Αθηνών, Βασίλης-Πέτρος Σπανάκης.

Παράταση ως τις 21/12/2020 δόθηκε για την υποβολή αίτησης για ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής, λόγω της υγειονομικής κρίσης.

Σημειώνεται ότι αξιοποιώντας τους πόρους του ΕΣΠΑ (ΠΕΠ Αττικής 2014-2020) θα διατεθεί μέσω ειδικού προγράμματος 200.000.000€ και επιπλέον 50 εκ. ευρώ κεφάλαιο κίνησης σε μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις της Αττικής, που επλήγησαν οι δραστηριότητες τους λόγω covid. Η κατάθεση των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: www.ependyseis.gr/mis έως και 21/12/2020

Την ικανοποίηση του για τη διεύρυνση του προγράμματος «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19» από την Περιφέρεια Αττικής ώστε να συμπεριληφθούν περισσότερες επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων επιχειρήσεις franchise και ασφαλιστές, εξέφρασε ο Βουλευτής του Νότιου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης.

Ο κ. Σπανάκης είχε καταθέσει στις 20 Οκτωβρίου Ερώτηση προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Εσωτερικών, με την οποία ζητούσε να ενταχθούν στο εν λόγω πρόγραμμα και οι αντίστοιχες μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που ανήκουν σε δίκτυο franchise και έχουν αποκλειστεί άδικα.

Επιπλέον, σύμφωνα με δηλώσεις του υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Τσακίρη, αναμένεται ως το τέλος της χρονιάς νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω του ΕΣΠΑ, το οποίο θα επιδοτεί τη δημιουργία e-shop για τα καταστήματα λιανικής πώλησης, με προϋπολογισμό 80.000.000 ευρώ.
Η επιδότηση για τα καταστήματα θα είναι ύψους 5.000 ευρώ. Την επιδότηση θα διεκδικήσουν 16.000 επιχειρήσεις.

Το πρόγραμμα, όπως εξήγησε ο κ. Τσακίρης, θα επιδοτεί σε ποσοστό 100% τη δαπάνη για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος και θα αφορά αποκλειστικά στο λιανεμπόριο, καθώς οι υπηρεσίες καλύπτονται από υφιστάμενη δράση.

Ο υφυπουργός υπενθύμισε, σε ό,τι αφορά στις υπηρεσίες, ότι πρόκειται για τη δράση «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων», στην οποία μπορούν να υποβάλλονται αιτήσεις χρηματοδότησης έως την 31η Ιανουαρίου 2021.


Πηγή: patt.gov.gr/iefimerida.gr/Δ.Τ. Β. Σπανάκης

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.