Ανοίγουν κομμωτήρια, βιβλιοπωλεία. Με click away τα λιανικής

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Eurokinissi/ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Τα μέτρα που θα ισχύουν στη διάρκεια των εορτών ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Συγκεκριμένα, αυτά είναι:

1) Διατήρηση αναστολής λειτουργίας λιανεμπορίου σε όλη τη χώρα. Δεδομένου ότι οι ταχυμεταφορές είναι υπερφορτωμένες και δεν είναι δυνατό να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες, κατ’ εξαίρεση από την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου έως την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021 θα επιτραπεί η μετάβαση του πελάτη στα καταστήματα για την παραλαβή της παραγγελίας τους (click away).

2) Ανοίγουν από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου τα κομμωτήρια, με δυνατότητα διευρυμένου ωραρίου από 07:00-21:00, αποκλειστικά με ραντεβού, για αποφυγή συγχρωτισμού και τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

3) Ανοίγουν από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου τα βιβλιοπωλεία, με δυνατότητα διευρυμένου ωραρίου και ανώτατο όριο πελατών τα 4 άτομα για καταστήματα 100 τ.μ. ή ένας πελάτης ανά 15 τ.μ. για καταστήματα άνω των 100 τ.μ. 

4) Ανοιχτές μόνο ανήμερα Χριστουγέννων και Φώτων θα είναι οι εκκλησίες, με όριο έως 9 ατόμων ή έως 25 ατόμων για μητροπολιτικούς ναούς. Την ευθύνη τήρησης των μέτρων έχουν οι μητροπόλεις και η Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Στον εορτασμό των Θεοφανείων δεν θα πραγματοποιηθεί αγιασμός υδάτων σε ανοιχτό δημόσιο χώρο.

5) Παραμένει η απαγόρευση μετακίνησης από 22:00-05:00 από την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου.

6) Παραμένει η αποστολή sms στο 13033 για κάθε αναγκαία μετακίνηση. Ειδικά για τις μετακινήσεις προς καταστήματα λιανεμπορίου, κομμωτήρια, βιβλιοπωλεία, το sms θα πρέπει να αποστέλλεται στον αριθμό 2.

7) Παραμένει η υποχρέωση προληπτικής καραντίνας των εισερχομένων από το εξωτερικό στην Ελλάδα από 18 Δεκμεβρίου έως 7 Ιανουαρίου, με τη διαφορά ότι από δεκαήμερη, γίνεται τριήμερη.

Σύμφωνα με τον κ. Πέτσα, οι αποφάσεις αυτές πάρθηκαν κατόπιν εισήγησης των ειδικών, δεδομένου ότι δεν περιορίζονται τα κρούσματα κορωνοϊού, δεν αποσυμφορούνται οι ΜΕΘ στον βαθμό που αναμενόταν, «το συμπέρασμα από την αξιολόγηση των δεδομένων δεν είναι δυστυχώς ικανοποιητικό, με ευθύνη όλων μας. Δεν μπορούμε κατ’ επέκταση να προχωρήσουμε σε επανεκκίνηση οικονομικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων με τον τρόπο και στον χρόνο που όλοι θα θέλαμε» ανέφερε και συμπλήρωσε: «Καταστάσεις συνωστισμού όπως αυτές που είδαμε στη Βρετανία και τη Γαλλία χτυπούν ένα καμπανάκι κινδύνου σε όλους μας. Είναι αναγκαίο να αποφευχθούν τέτοιες εικόνες στη χώρα μας. Και είναι στο χέρι μας» υποστήριξε.

«Παρά το γεγονός ότι παρήλθαν πέντε εβδομάδες από την εφαρμογή του δεύτερου lockdown, η επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα παραμένει επιβαρυμένη» συνέχισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Όπως είπε, τα κρούσματα σε εθνικό επίπεδο παραμένουν υψηλά. Τα πιο πολλά – ανά 100.000 κατοίκους πληθυσμού – είναι στους Νομούς Πιερίας, Δράμας, Κιλκίς, Πέλλας, Ξάνθης, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Λάρισας και Φλώρινας. Ανησυχητική κρίνεται, με βάση τον κυλιόμενο μέσο όρο των 7 ημερών, και η κατάσταση στη Δυτική Αττική, υπογράμμισε.

Πηγή: naftemporiki.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.