Πρεμιέρα σήμερα για τα απογευματινά χειρουργεία

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στις 16:00 και στο «ΑΧΕΠΑ» στις 17:00 θα πραγματοποιηθούν σήμερα (12/03/2024) τα πρώτα απογευματινά χειρουργεία επί πληρωμή, σε δημόσια νοσοκομεία της χώρας.

Προκειμένου να σηματοδοτήσουν την έναρξη αυτής της μεγάλης αλλαγής στο Εθνικό Σύστημα, τόσο ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης όσο και ο αρμόδιος υφυπουργός, Μάριος Θεμιστοκλέους θα δώσουν το «παρών» στα δύο νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, περιφέρεια όπου παρατηρούνται οι μεγαλύτερες αναμονές.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών δημοσιεύτηκε η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση που ορίζει το ποιοι ασθενείς θα έχουν προτεραιότητα, τις επεμβάσεις, αλλά και τις αμοιβές γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού.

Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας πάνω από 150 νοσοκομεία δήλωσαν ήδη ότι οργανώνουν απογευματινά χειρουργεία και το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν οι απογευματινές επεμβάσεις και σε άλλες νοσοκομειακές μονάδες της χώρας. Συγκεκριμένα, το αμέσως επόμενο διάστημα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, απογευματινά χειρουργεία θα ξεκινήσουν επίσης και σε Ευαγγελισμό, Γενικό Κρατικό Αθηνών (Γ. Γεννηματάς), ΑΧΕΠΑ, Σωτηρία, Άγιο Παύλο (Θεσσαλονίκη) και Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.