Pfizer: νέο σκεύασμα για αποθήκευση στο ψυγείο

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Τη δημιουργία νέας μορφής πειραματικού εμβολίου που θα μπορεί να αποθηκεύεται στο ψυγείο προανήγγειλε η Pfizer. Παράλληλα, καθησυχάζει ότι παρά την ταχύτητα παραγωγής των εμβολίων, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, δήλωσε ότι κατανοεί τις ανησυχίες που υπάρχουν σχετικά με την ταχύτητα με την οποία οι φαρμακευτικές εταιρείες παρήγαγαν εμβόλια Covid-19, αλλά επέμεινε ότι δεν έγιναν καθόλου περικοπές.

Ταυτόχρονα, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τη Διεθνή Ομοσπονδία Φαρμακευτικών Κατασκευαστών και Συλλόγων, μίλησε για μία νέα μορφή πειραματικού εμβολίου στην οποία εργάζεται η Pfizer και που θα μπορεί να αποθηκευτεί στο ψυγείο.

Σημειώνεται ότι επί του παρόντος, τα φιαλίδια που έχουν μέσα το εμβόλιο πρέπει να αποθηκευτούν στους -70C με αποτέλεσμα κάθε χώρα να έχει αρχίζει να προμηθεύεται ειδικούς ψύκτες για την συντήρησή τους.

Ο CEO της Pfizer υποστήριξε ότι η εταιρεία προσπαθεί να βρει τρόπο ώστε το εμβόλιο να μην χρειάζεται αρκτικές θερμοκρασίες για την αποθήκευσή του. “Επεξεργαζόμαστε μία νέα μορφή του εμβολίου που θα είναι σε θέση να μην απαιτεί κατάψυξη στους -70 και να μπορεί να αποθηκευτεί σε ψυγείο”, τόνισε.

Πηγή: news247.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.