5 Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (World Environment Day – WED) γιορτάζεται στις 5 Ιουνίου κάθε χρόνο και αποτελεί το κύριο όχημα του ΟΗΕ για την ενθάρρυνση της παγκόσμιας ενημέρωσης και δράσης για την προστασία του περιβάλλοντος.

Σχεδιάστηκε από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών το 1972 την πρώτη ημέρα της διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το ανθρώπινο περιβάλλον ως αποτέλεσμα συζητήσεων για την ενσωμάτωση των ανθρώπινων αλληλεπιδράσεων και του περιβάλλοντος Γιορτάστηκε για πρώτη φορά δύο χρόνια αργότερα, το 1974 με θέμα “Μόνο μία Γη”. ‘Ηταν μια εμβληματική εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τα αναδυόμενα τότε περιβαλλοντικά ζητήματα, από τη θαλάσσια ρύπανση και την υπερθέρμανση του πλανήτη, έως τη βιώσιμη κατανάλωση και την εγκληματικότητα κατά της άγριας πανίδας. Το 1987 ξεκίνησε η ιδέα της περιστροφής του κέντρου αυτών των δραστηριοτήτων με την επιλογή διαφορετικών χωρών υποδοχής. Η εστίαση στη χώρα υποδοχής συμβάλλει στην ανάδειξη των περιβαλλοντικών προκλήσεων που αντιμετωπίζει και στηρίζει την προσπάθεια αντιμετώπισής τους.

Για το 2017 το θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος είναι: “Συνδέοντας τον άνθρωπο με τη φύση – στην πόλη και στην ύπαιθρο, από τους πόλους μέχρι τον Ισημερινό”, ενώ οικοδεσπότης είναι ο Καναδάς. Το φετινό θέμα της Παγκόσμιας Ημέρα Περιβάλλοντος έχει ως βασικό σκοπό την ενθάρρυνση του καθενός να βγει έξω στη φύση και να εκτιμήσει βιωματικά τα οφέλη από αυτήν, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την ομορφιά και την ποικιλομορφία του φυσικού κόσμου. Είναι ένα κάλεσμα μέσα από αυτή τη διαδικασία να εμπεδωθεί η ανάγκη προστασίας της φύσης.

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος έχει εξελιχθεί σε παγκόσμια πλατφόρμα για δημόσια προβολή, με τη συμμετοχή περισσότερων από 143 χωρών ετησίως. Μεμονωμένοι πολίτες και οι οργανώσεις ενθαρρύνονται να προσθέσουν δραστηριότητες που σχετίζονται με το περιβάλλον και τη διάσωσή του και να παρακινήσουν τους συνανθρώπους τους να αναλάβουν πρωτοβουλία προς αυτήν.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα του ΟΗΕ για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος περιλαμβάνει οδηγούς για κάθε φορέα ή πολίτη που σκοπεύει να υλοποιήσει μία τέτοια δράση, ενώ με τα hashtags #WorldEnvironmentDay και #WithNature καλεί τον κόσμο να μοιραστεί εικόνες και εμπειρίες από τη δράση αυτή.

Πηγή: safegreece.org

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.