Απομακρύνεται η επιστροφή των μαθητών στα σχολεία στις 7/1/2021

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο επανέναρξης της λειτουργίας των σχολικών μονάδων στις 7 Ιανουαρίου, καθώς η αποκλιμάκωση της πανδημίας δεν έχει φτάσει ακόμα σε επίπεδα που θα μπορούσαν να ανάψουν το «πράσινο φως» για την επιστροφή των μαθητών στις σχολικές αίθουσες.

Οι επιστήμονες εμφανίζονται εξαιρετικά επιφυλακτικοί σχετικά με την ημερομηνία για την επαναλειτουργία των σχολείων και θεωρούν ότι όσο ο αριθμός των μολύνσεων και των διασωληνώσεων δεν περιορίζεται, δεν είναι εφικτό να επαναλειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες.

Προσθέτουν μάλιστα ότι δεν προκρίνεται προς το παρόν η σταδιακή επανέναρξη της διά ζώσης διδασκαλίας και ότι νηπιαγωγεία και δημοτικά θα ανοίξουν μαζί με γυμνάσια και λύκεια.

Άγνωστο παραμένει το πότε ακριβώς θα γίνει αυτό, ωστόσο η 7η Ιανουαρίου, αμέσως μετά τις γιορτές δηλαδή, μάλλον απομακρύνεται ως πιθανή ημερομηνία για το άνοιγμα των σχολείων.

Γώγος: Το εξετάζει η επιτροπή λοιμωξιολόγων

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο καθηγητής Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας Χαράλαμπος Γώγος τόνισε ότι «η κυβέρνηση και το υπουργείο Παιδείας σε συνάρτηση με την επιτροπή υγείας εξετάζουν το ενδεχόμενο να μην ανοίξουν τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία στις 7 Ιανουαρίου του 2021», ενώ για τη πορεία και λήψη των αποφάσεων τόνισε πως «τίποτα δεν είναι δεδομένο, πάμε εβδομάδα-εβδομάδα, μέρα-μέρα, υπάρχει καμπύλη, αλλά φαίνεται ότι θα είναι μια βασανιστική πορεία».

Τι λένε Βατόπουλος, Σύψας

Την προϋπόθεση της βελτίωσης των επιδημιολογικών δεικτών έθεσε και ο καθηγητής μικροβιολογίας Αλκιβιάδης Βατόπουλος, σχετικά με την άρση περιοριστικών μέτρων και την επιστροφή των μαθητών στις σχολικές αίθουσες, ενώ ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Νίκος Σύψας δήλωσε ότι «αν τα νούμερα είναι καλύτερα και έχουν πτωτική τάση, τότε θα ανοίξουμε τα σχολεία».

Σε κάθε περίπτωση τις τελικές αποφάσεις θα τις λάβει ο πρωθυπουργός και η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, ωστόσο φαίνεται ότι δεν θα «ρισκάρουν» το άνοιγμα ειδικά με την επιτυχημένη επέκταση της τηλεκπαίδευσης σε όλες τις σχολικές βαθμίδες. Επιπρόσθετα με μεγάλο μέρος εργαζομένων να δουλεύει με τηλεργασία στην κυβέρνηση θεωρούν ότι μπορούν να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία. Εξάλλου το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι θα υπάρξει και επέκταση του lockdown και μετά τις 7 Ιανουαρίου που θα φυσικά θα συμπαρασύρει και το άνοιγμα των σχολείων. Ο Κ. Μητσοτάκης πάντως έχει αναφέρει ότι τα σχολεία θα ανοίξουν πρώτα όταν βγούμε από την καραντίνα.

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.