Οι παρατάξεις Γώγου – Μπαντή πέτυχαν σημαντική μείωση δημοτικών τελών στο Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Βύρωνας, 18 Δεκεμβρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η πρώτη κοινή πρόταση των παρατάξεων «Νέα Εποχή Βύρωνα – Χρήστος Γώγος» και «Μαζί για το Βύρωνα» του Μίλτου Μπαντή υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο της 17ης Δεκεμβρίου, εξασφαλίζοντας μείωση του ενιαίου ανταποδοτικού τέλους καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού σε 3,20 €/τ.μ. από 3,70 €/τ.μ. (-13,5%) για τους επαγγελματίες της πόλης μας το 2021.
Εξάλλου, οι παρατάξεις Γώγου και Μπαντή υπερψήφισαν την μείωση των τελών κατάληψης κοινοχρήστων χώρων κατά 50% για όλο το 2021, που πέρασε σχεδόν ομόφωνα. Τα καταστήματα που έκλεισαν με εντολή της κυβέρνησης θα τύχουν πλήρους απαλλαγής για όσο διάστημα παραμείνουν κλειστά.
Η πρόταση της δημοτικής αρχής του δημάρχου Βύρωνα Γρηγόρη Κατωπόδη να παραμείνει αμετάβλητο το ενιαίο ανταποδοτικό τέλος καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού εν καιρώ κρίσης, καταψηφίστηκε από την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου.
Παρά τις αντιρρήσεις που είχε εκφράσει νωρίτερα για την οικονομοτεχνική τεκμηρίωση της πρότασης μας και τις οικονομικές δυνατότητες του Δήμου, η δημοτική αρχή σεβόμενη το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας, τη συμπεριέλαβε στον προϋπολογισμό του Δήμου.
Στο τέλος της συνεδρίασης ο προϋπολογισμός υπερψηφίστηκε με ευρεία πλειοψηφία των τριών παρατάξεων κάνοντας πράξη την πρότασή μας.
Οι παρατάξεις Γώγου και Μπαντή είχαν ζητήσει η μείωση να ισχύσει μόνο για τους χειμαζόμενους επαγγελματίες και όχι για τις εύρωστες επιχειρήσεις που φορολογούνται με συντελεστή 13,5 €/τ.μ. όπως οι τράπεζες και τα σούπερ μάρκετ.
Παράλληλα είχαν επισημάνει τη δυνατότητα του Δήμου να καλύψει κάποιες δαπάνες με εναλλακτικές χρηματοδοτήσεις όπως προσλήψεις στην καθαριότητα (έκτακτη επιχορήγηση) και αγορά μηχανολογικού εξοπλισμού (προγράμματα «Τρίτσης»-«Φιλοδήμος ΙΙ»).
Τέλος, να σημειώσουμε την πρόταση για μείωση της συνδρομής του Δήμου προς τον Ε.Δ.Σ.Ν.Α. κατά 50% σε βάθος τριετίας και παράλληλη αύξηση των εσόδων της ανακύκλωσης που τώρα ανέρχονται σε 12.500 ευρώ το χρόνο.
Πρώτη φορά πανελλαδικά προϋπολογισμός που κατατίθεται από την αντιπολίτευση εγκρίνεται και υπερψηφίζεται με τέτοιες ελαφρύνσεις για τούς δημότες.
Η βοήθεια των οικονομικών επιτελείων μας ήταν καταλυτική. Ήταν μία τίμια συνεργασία με ωφέλιμο αποτέλεσμα για τους δημότες.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.