Μίλτο μου… Χρήστο μου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Του Σωτήρη Παπαμιχαήλ

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, για τον νεοφιλελεύθερο χώρο αλλά και για τα δημοτικά θέματα της πόλης, παρουσιάζει η νέα κατάσταση που φαίνεται διαμορφώνεται στις σχέσεις μεταξύ των επικεφαλής των δύο παρατάξεων του χώρου, κυρίων Γώγου και Μπαντή.

Ας δούμε λοιπόν τα νέα δεδομένα.

Άριστη και πολύωρη συνεργασία, ανταλλαγή προτάσεων και γνώσεων, που οδήγησε στη διαμόρφωση κοινής πρότασης για τα δημοτικά τέλη των επιχειρήσεων, η οποία μάλιστα υπερψηφίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο της 17/12/2020, κόντρα στην πρόταση της δημοτικής αρχής. Απόφαση που υπήρξε «ιστορική» μια και πρώτη φορά υπερψηφίζεται ουσιαστικά προϋπολογισμός που κατατίθεται από την αντιπολίτευση.

Πέρα όμως από το σημαντικό στοιχείο της προαναφερθείσης συνεργασίας τους, δυο ακόμη στοιχεία μας δείχνουν πως, κατά πάσα πιθανότητα, δεν πρόκειται για μια ευκαιριακή κατάσταση αλλά μάλλον για αλλαγή πλεύσης  και προσπάθεια γενικότερης συνεργασίας των δύο παρατάξεων. Η αβροφροσύνη στους μεταξύ τους διαλόγους και η πρόταση του κυρίου Γώγου να προτείνει για μέλος της επιτροπής δημοπρασιών τον κύριο Βαλμά, μέλος της παράταξης του κυρίου Μπαντή και αναπληρωματικό τον «δικό του» κύριο Αδαμόπουλο, ενώ ο νόμος του έδινε το δικαίωμα να τοποθετήσει στη θέση αυτή, κάποιο μέλος της παράταξής του.

Φυσικό είναι, μετά απ’ όλα αυτά να αναρωτηθεί ο καθένας τι άλλαξε και μετά από τόσα χρόνια «εμφυλίου» πολέμου φτάσαμε σε αυτή τη συνεργασία.

Μια πρώτη λογική ανάλυση νομίζω πως μπορεί να καταθέσει τα παρακάτω στοιχεία.

1. Η μέχρι τώρα διαμάχη τους, τους στέρησε δυο φορές την ευκαιρία να κερδίσουν το δήμο. Μια Τρίτη αποτυχία λογικά θα αποτελούσε το πολιτικό τους τέλος.

2. Η είσοδος στα δημοτικά του κυρίου Δεμπόνου και η αρχηγική του εμφάνιση, μέσω του Smart Byron, που προδιέγραφε στον δημοτικό στίβο, μια τρίτη παράταξη, με την ίδια ιδεολογική αναφορά, σαφώς και μειώνει τις πιθανότητές τους για εκλογική νίκη ακόμη περισσότερο.

3. Ο χρόνος πιθανά αμβλύνει τις προσωπικές αντιθέσεις και δίνει την ευκαιρία για πιο καθαρές σκέψεις.

Ο πολιτικός χρόνος είναι λίγος. Σύντομα θα δούμε αν όντως αυτή η προσπάθεια έχει συνέχεια, κάτι που φαίνεται ότι αποτελεί προσδοκία για τους ψηφοφόρους του ιδεολογικού τους χώρου.

Σημαντικό είναι να συνυπολογίσουμε στα παραπάνω και την «διαγραφή» του κυρίου Δεμπόνου από τη Νέα Εποχή, λόγω της διαφοροποίησής του στην ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό, αλλά και τη στάση των μελών του Smart Byron. Τα τέσσερα μέλη του, Δεμπόνος, Ντόβολος, Αδαμόπουλος, Μουντοκαλάκης, το προηγούμενο διάστημα κινήθηκαν στην κοινωνία και στο δημοτικό συμβούλιο συντεταγμένα, με κοινή ομαδική δράση σε ψηφοφορίες και ερωτήσεις. Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο όμως, το σημαντικότερο της χρονιάς. καθώς ψηφιζόταν ο προϋπολογισμός του Δήμου, οι κατευθύνσεις τους ήταν τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα μιας και ο κος Δεμπόνος καταψήφισε, ο κος Ντόβολος απείχε και ο κος Αδαμόπουλος υπερψήφισε. Ο κος Μουντοκαλάκης έλειπε λόγω εργασίας.

Αναμένονται ανακοινώσεις και εξελίξεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Είδομεν…

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.