Λεωνίδας Φραντζολάς Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ονομάζομαι Λεωνίδας Φραντζολάς και είμαι καθηγητής CHEF Μαγειρικής σε ιδιωτικά ΙΕΚ. Έχω συνεργαστεί  με πολλά ξενοδοχεία της  Αθήνας και έχω σιτίσει πολλές προσωπικότητες της χώρας. Επίσης συνεργάστηκα με τηλεοπτικές εκπομπές, στις ενότητες  μαγειρικής και διατροφής.

Έχω τιμήσει την πόλη μας κερδίζοντας την 1η θέση σε Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Μαγειρικής που έγινε στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Είμαι δημότης 50 χρόνια του Βύρωνα και έχω διατελέσει μέλος της ομάδας Hand-Ball του Αθηναϊκού, την οποία στηρίζω μέχρι και σήμερα.

Δεν υπήρξα κομματικοποιημένος και βέβαια δεν διεκδικώ τον τίτλο του πολιτικού.. αυτό το αφήνω στους «επαγγελματίες». Φυσικά, ανέκαθεν ήμουν αριστερός και ορμώμενος από τον εργασιακό μεσαίωνα που ζω στον χώρο της εστίασης, είδα ότι οι μόνοι που έχουν βοηθήσει τον εργάτη και γενικά τον χώρο μου, είναι το ΚΚΕ.  Και όχι τώρα..  από πάντα!

Αν έχω τη στήριξή σας ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και μου δοθεί η ευκαιρία να παλέψω για την πόλη μας, φυσικά και μπορώ να τη βοηθήσω, από το δικό μου «μετερίζι» της κουζίνας και με την τεχνογνωσία μου να «ξαναζωντανέψουμε» κάποιες εστίες σίτισης που έχει ο Δήμος μας και να τις κάνω να επαναλειτουργήσουν ώστε να έχει όφελος κι ο Δήμος μας.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.