ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΤΖΟΚΑ  «ΝΗΑΡ ΗΣΤ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ»

22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Στον κατάμεστο χώρο του κινηματογράφου «ΑΙΟΛΙΑ» πραγματοποιήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2021 η παρουσίαση του νέου βιβλίου του – Ιστορικού λευκώματος του Πανεπιστημιακού και Συγγραφέα Σπύρου Τζόκα «ΝΗΑΡ ΗΣΤ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ»

Σε  μια εκδήλωση  που τα είχε όλα (πολύ κόσμο, πολλή συγκίνηση, πολλή ιστορία) ξεκίνησε το «ταξίδι» του νέου βιβλίου.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, από μικρά παιδιά έως παππούδες, βρέθηκαν στην ΑΙΟΛΙΑ  για να παρακολουθήσουν την παρουσίαση. Κάπως το ενδιαφέρον για το βιβλίο, κάπως η αγάπη για τη ΝΗΑΡ ΗΣΤ, κάπως οι αναμνήσεις,  κάπως η αγάπη του κόσμου στον συντοπίτη τους και πρώην Δήμαρχο Σπύρο Τζόκα δημιούργησαν μια κατανυχτική ατμόσφαιρα στην ιστορική αυτή συνοικία.

Στην εισαγωγική του ομιλία ο συγγραφέας αναφέρθηκε στους λόγους που τον ώθησαν να επιχειρήσει τη συγγραφή αυτού του ιστορικού λευκώματος, καθώς και στις μεγάλες στιγμές της ιστορικής ομάδας που κλείνει 95 χρόνια συνεχούς παρουσίας. Αξιοσημείωτη ήταν η αναφορά του στον Κώστα Πολίτη και η δέσμευση του κόσμου και της δημοτικής αρχής να ονομασθεί το κλειστό γήπεδο της ΝΗΑΡ ΗΣΤ σε «ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ» (Ολόκληρη η ομιλία του Σπύρου Τζόκα, παραπομπή)

Χαρακτηριστικό απόσπασμα της ομιλίας του:   «Και πραγματικά η ΝΗΑΡ ΗΣΤ δεν είναι απλά ένα αθλητικό σωματείο για τους νεαρούς αθλητές, είναι ένα σχολείο που παράγει ήθος και προάγει το αθλητικό ιδεώδες. Η ομάδα είχε πλέον ξεφύγει από τα στενά πλαίσια ενός αθλητικού σωματείου  και ήταν ένας φορέας κοινωνικοποίησης των αθλητών – μελών  της. Μια ευρύτερη οικογένεια. Πλήθος μετέπειτα λαμπρών επιστημόνων που μεγέθυναν το κύρος της πόλης και προσέφεραν σε αυτή ανήκαν στην οικογένεια αυτή. Καθηγητές Πανεπιστημίων, γιατροί, δικηγόροι, φαρμακοποιοί, μηχανικοί, οικονομολόγοι και άλλοι επιστήμονες χρημάτισαν αθλητές της ΝΗΑΡ ΗΣΤ.»

Την  εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Καισαριανής Χρήστος Βοσκόπουλος και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιάννη Πρωτούλη και το Δ.Σ της ΝΗΑΡ ΗΣΤ.

Οι παρουσίες στην εκδήλωση αποτύπωναν και κάποιες ιστορικές στιγμές της ΝΗΑΡ ΉΣΤ.

Ο Ντίνος Κόκκινος, ο Δημήτρης Βουτζαλής, ο Νίκος Ψαραδάκης και ο Άκης Γραμματόπουλος από την μεγάλη ομάδα της δεκαετίας του 1960 και την άνοδο στην Α’ Εθνική το 1968.

Ο Τόλης Καρνέσης, ο Γιώργος Πανσεληνάς, ο Βαγγέλης Μαραγγέλης, ο Σπύρος Παναγιωτόπουλος, ο Γιάννης Ζευγώλης από την ιστορική άνοδο του 1985. Ο πρόεδρος, επίσης,  εκείνης της ομάδας – όνειρο Γιάννης Κραουνάκης.  Ο Πρόεδρος της μεγάλης ομάδας του 1988 που επανήλθε στα μεγάλα σαλόνια και πραγματοποίησε πορεία στην Ευρώπη   και πρώην Δήμαρχος Καισαριανής Αντώνης Καμπάκας. Από την μεγάλη εκείνη ομάδα ο Θέμης Κουπίδης που και σήμερα αγωνίζεται στην ομάδα. Τότε ήταν 16 χρόνων και έπαιζε στην Α1.

Αθλητές της σημερινής ομάδας και εκπρόσωποι φορέων.

Μια βραδιά με εξαιρετική συναισθηματική φόρτιση, που μύριζε Καισαριανή, αν αυτό γίνεται αντιληπτό στις μέρες μας. Την βραδιά ομόρφυναν με την παρουσία τους, με τις γνώσεις τους και τις εύστοχες παρεμβάσεις τους οι καλοί δημοσιογράφοι Βασίλης Σκουντής και Γιάννης Ευσταθίου.

 

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.