Δράσεις των Κοινωνικών Δομών στις γιορτές

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής, οι Δομές Βασικών Αγαθών «Κοινωνικό Παντοπωλείο» & «Παροχή Συσσιτίου» με μέριμνα της Κοινωνικής Υπηρεσίας και της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Βύρωνα, πραγματοποίησαν διανομή νωπού κρέατος  ενόψει των εορτών σε όλους τους δικαιούχους των Δομών καθώς και διανομή βασιλόπιτας στους ωφελούμενους της Δομής παροχής συσσιτίου, την Τρίτη 5/1 παράλληλα με το ημερήσιο γεύμα.

Επίσης, από την Δευτέρα 14/12 και σε όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση παιχνιδιών και γλυκισμάτων τα οποία διανεμήθηκαν στα ανήλικα μέλη των οικογενειών των δικαιούχων των Κοινωνικών Δομών, τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, ενώ εορταστικά γλυκίσματα συνόδευσαν τα ημερήσια γεύματα των δικαιούχων της Δομής συσσιτίου.

Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα προσφοράς, ιδιαίτερα στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω του covid, ήταν απρόσμενα μεγάλη και ο στόχος επιτεύχθηκε.

Στην προσπάθεια συνέβαλαν το Περιφερειακό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, οι εθελοντές του Κέντρου Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα, η Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα, το Δίκτυο Αλληλεγγύης Βύρωνα, ο Α.Ο. Αστέρας Βύρωνα, καθώς και εργαζόμενοι και συμπολίτες. 

Παράλληλα τοπικές επιχειρήσεις προχώρησαν σε ευγενική χορηγία σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης.

Οι Δομές Παροχής Συσσιτίου και Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βύρωνα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα). Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 15:00).

Email: koin.sissitio@dimosbyrona.gr, koin.pant@dimosbyrona.gr

Facebook: Κοινωνικό Παντοπωλείο-Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.