Πολίτες του Βύρωνα: Απορρίμματα-Ανακύκλωση, «Είμαστε για κλάματα»

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

 «Στα δικαστήρια θα κριθεί η μάχη της Ανακύκλωσης;»

 Του Αντ. Δεωνά

«Μηνύσεις, Εισαγγελικές παρεμβάσεις και διαρροές εγγράφων, στον βωμό του όμορφου αγγελικά πλασμένου κόσμου της Ανακύκλωσης»

Από την μία ο Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ) ζητάει να μην ανανεωθεί η άδεια της εταιρείας για την ανακύκλωση συσκευασιών (Ανταποδοτική Ανακύκλωση) σύμφωνα με έγγραφο που έχει διαρρεύσει: «η Ανταποδοτική Ανακύκλωση ΑΕ έχει αποτύχει σχεδόν καθολικά στους στόχους ανακύκλωσης συσκευασιών («Μην επιτυγχάνοντας για κανένα έτος κανέναν από τους επτά στόχους ανάκτησης / ανακύκλωσης αποβλήτων συσκευασίας») και η λειτουργία της παρουσιάζει διαχρονικά προβλήματα» και από την άλλη, «επίθεση» με μήνυση κατά του ΕΟΑΝ, από γνωστό δικηγορικό γραφείο, προφανώς με εντολέα την Ανταποδοτική Ανακύκλωση κάνοντας λόγο για : «εγκληματική οργάνωση», που διαπράττει επαναλαμβανόμενες κακουργηματικές πράξεις, με σκοπό να αποκομίσουν όφελος πολλών εκατομμυρίων ευρώ οι μπλε κάδοι και να βλαφθεί η ανταγωνιστική εταιρεία των μπλε κάδων».

Σε πρώτη φάση, το «μάρμαρο» στη κόντρα της ανακύκλωσης, μέχρι στιγμής το πλήρωσαν σήμερα, οι Υπουργοί Εσωτερικών και Περιβάλλοντος με την απομάκρυνσή τους από τα προαναφερόμενα Υπουργεία, με τον Κωστή Χατζηδάκη να πέφτει στα «μαλακά» και να μετακομίζει στο Υπουργείο Εργασίας και τον Τάκη Θεοδωρικάκο να απομακρύνεται και να μην παίρνει καμία υπουργική θέση.

Τα πράγματα με την ανακύκλωση στη χώρα μας, δεν πάνε καθόλου καλά και οι χαμένοι της υπόθεσης, για άλλη μια φορά, θα είναι το περιβάλλον, η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι τοπικές κοινωνίες.

Όλα δείχνουν ότι το τοπίο στη διαχείριση των απορριμμάτων και δη στην ανακύκλωση, έχει αρχίσει και θολώνει μετά τις μηνύσεις, αλλαγές Υπουργών κλπ και φαίνεται να μπαίνουμε σε άλλο έναν φαύλο κύκλο, συζητήσεων, αποφάσεων και επαναπροσδιορισμών. Ουσιαστικά φαινόταν από μακριά που πηγαίνει το πράγμα μετά τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα κατά του μπλε κάδου, του ΕΟΑΝ και των αρμοδίων του Υπουργείου Περιβάλλοντος. Η κόντρα μεταξύ των δυο Υπουργείων ήταν ορατή αρκετό καιρό, με τον έναν Υπουργό να στηρίζει κατά κάποιο τρόπο «σιωπηλά» τον μπλε κάδο και τον άλλο να στηρίζει απροκάλυπτα μετά μανίας, την Ανταποδοτική Ανακύκλωση. Ουσιαστικά όπως έλεγαν και αρκετοί αυτοδιοικητικοί, το Υπουργείο Εσωτερικών, έμπαινε στα «χωράφια» του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

Το θέμα είναι ότι η ανακύκλωση, εμφανώς έχει αποτύχει και με τα δυο συστήματα και όλα δείχνουν ότι το θέμα πάει στα δικαστήρια και αυτό σημαίνει, χάσιμο πολύτιμου χρόνου αλλά και χάσιμο εκατοντάδων χιλιάδων τόνων ανακύκλωσης που μοιραία θα πάει για θάψιμο στους ΧΥΤΑ και στους ΧΑΔΑ της χώρας. Για τις παθογένειες του μπλε κάδου έχουμε γράψει αρκετές φορές, όπως έχουμε γράψει και για το σύστημα της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης με την εικονική τροφοδοσία στα «Πράσινα Σπιτάκια». Όσων αφορά την ανακύκλωση που διαχειρίζεται η ΕΕΑΑ, γνωρίζουμε όλοι ότι μεγάλο μέρος πηγαίνει στα ΚΔΑΥ, ενώ η ανακύκλωση από τα «Πράσινα Σπιτάκια» κανείς δεν γνωρίζει που καταλήγει. Όσο και αν έχουμε ψάξει για αποθήκες κλπ, πέπλο μυστηρίου καλύπτει το συγκεκριμένο κομμάτι. Κανείς δεν έχει δώσει μια σαφή απάντηση.

Εν κατακλείδι, μπήκαμε στο 2021, το «Έτος Ανακύκλωσης» πέρασε και δεν ακούμπησε, τα «Πράσινα Σημεία» είναι ακόμα στα λόγια και γενικά το θεμα έχει πατώσει λόγω κόντρας συμφερόντων, ενώ όπως όλα δείχνουν μετά και τις Εισαγγελικές παρεμβάσεις, το μέλλον της Ανακύκλωσης θα κριθεί στα δικαστήρια. Δηλαδή εν ολίγοις, είμαστε για κλάματα και άξιοι της μοίρας μας…

Υ.Γ – Είμαστε περίεργοι, με όλα αυτά που συμβαίνουν, πώς θα λειτουργήσει το νομοσχέδιο για την Ανακύκλωση που έρχεται σε λίγες μέρες στη Βουλή προς ψήφιση.

Αναδημοσίευση από pitsouicity.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.