Τι συμβαίνει στο νεκροταφείο του Βύρωνα;

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Μετά από πληροφορίες μας και ενημέρωση από δημοτικό σύμβουλο του Βύρωνα, φαίνεται πως η η κατάσταση στο νεκροταφείο της πόλης μας κινδυνεύει να ξεφύγει!!!

Δύο με τρία θύματα του κορωνοϊού, θάβονται κάθε μέρα σ’ αυτό.

Όμως, όπως μάς ενημέρωσε ο δημοτικός σύμβουλος, δεν πρόκειται μόνο για συνδημότες μας αλλά και για κατοίκους των γειτονικών δήμων, της Ηλιούπολης και της Καισαριανής, μια και οι δύο αυτοί δήμοι δεν δέχονται νεκρούς από κορωνοϊό, δηλώνοντας πως τα νεκροταφεία τους είναι γεμάτα.

Λες και στο Βύρωνα έχουμε άπειρο χώρο για το νεκροταφείο.

Όμως πέραν αυτού του σημαντικού ζητήματος, τα προβλήματα που ανακύπτουν από αυτή την πολιτική της δημοτικής επιχείρησης και κατ’ επέκταση της δημοτικής αρχής είναι πολύ σοβαρά.

Ο τρόπος με τον οποίο θάβονται – μέσα σε πλαστικές σακούλες – θα δεσμεύσει αυτό το χώρο για πολύ καιρό, μια και δεν θα λιώσουν σχεδόν ποτέ, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να μην έχουμε χώρο για βυρωνιώτες.

Τα έσοδα, αποτελούν το κίνητρο, για να δέχεται ετεροδημότες από κορωνοϊό; Αυτά δεν θα είναι για πάντα.

Είναι θεμιτό μια τέτοια κατάσταση να λειτουργεί εν αγνοία του δημοτικού συμβουλίου της πόλης;

Δεν θα έπρεπε ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης και ο δήμαρχος να ενημερώσουν για ένα τέτοιο ζήτημα τους δημοτικούς συμβούλους και τις παρατάξεις της πόλης;

Δεν θα έπρεπε να έχουν την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου;

Και πέρα απ’ όλα αυτά.

Οι εργαζόμενοι στο νεκροταφείο, που έρχονται σε επαφή με τους φορείς του κορονοϊού, δεν θα έπρεπε να έχουν ειδική προστασία; Δεν θα έπρεπε να τηρούν αυστηρά τα πρωτόκολλα για τον covid-19;

Φορούν απλά μια μάσκα, γιατί μόνο μια μάσκα τους έχουν δώσει, αν και έχουν ζητήσει τον απαραίτητο – για τέτοιες περιπτώσεις – ειδικό εξοπλισμό.

Ο δήμος δεν είναι το τσιφλίκι τους. Τέτοιες σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν θέματα δημόσιας υγείας και δημοσίου συμφεροντος, δεν επιτρέπεται να τα διαχειρίζονται εν κρυπτώ.

Κύριοι της δημοτικής αρχής δεν μπορείτε να παίζετε με την υγεία μας, ούτε να τα θυσιάζετε όλα στο βωμό του χρήματος.

Όπως μας ανέφερε ο δημοτικός σύμβουλος, ο αντιδήμαρχος κος Κόκαλης ενημέρωσε, ότι η δημοτική αρχή έχει παραγγείλει τον κατάλληλο εξοπλισμό για τους εργαζόμενους και τον περιμένουν.

Και τον περιμένουν, τον περιμένουν, τον περιμένουν…. Όμως ο κορονοϊός κύριοι δεν περιμένει.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.