Erasmus+: Συμμετοχή 1ου Γυμνάσιου Βύρωνα σε εικονική συνάντηση στη Βουλγαρία

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

1ο Γυμνάσιο Βύρωνα- Erasmus+ “Living in a Challenging World” Εικονική κινητικότητα:  Pleven – Βουλγαρία. Θέμα: Άρθρα 22-27 της Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Η ομάδα Erasmus+ του 1ου Γυμνασίου Βύρωνα αντιστέκεται με πείσμα στην κοινωνική απόσταση που έχει φέρει στη ζωή μας η πανδημία του covid-19 και εργάζεται με αφοσίωση για την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Λόγω της πανδημίας και των έκτακτων μέτρων που εφαρμόζονται σε όλες τις χώρες δεν ήταν δυνατή η φυσική κινητικότητα των μαθητών στο εξωτερικό (χρηματοδότηση ΙΚΥ). Οι μαθητές όμως προετοιμάστηκαν και συμμετείχαν στην εικονική κινητικότητα (virtual mobility) που οργάνωσε το σχολείο της Βουλγαρίας με θεματική τα άρθρα 22-27 της διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Οι ομάδες επιμελήθηκαν παρουσιάσεις για:

  • τις χώρες, τις πόλεις  και τα σχολεία τους. Η ελληνική ομάδα είχε εργαστεί επιπλέον στην παρουσίαση σπουδαίων Ελλήνων ανθρώπων των γραμμάτων, των τεχνών και της επιστήμης.
  • την προσέγγισή τους στη θεματική  των άρθρων 22-27 των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Η ελληνική ομάδα συμπεριέλαβε πληροφορίες για την Κοινωνική Καμπάνια Αλληλεγγύης που είχε υποστηριχθεί την προηγούμενη σχολική χρονιά από όλη την μαθητική κοινότητα και παρουσίασαν την εργασία – μελέτη τους για τις συνθήκες διαβίωσης και εκπαίδευσης των Ρομά. 

Άρθρο 22: Το δικαίωμα «εκλέγειν και εκλέγεσθαι».

Άρθρο 23: Δικαίωμα στην κοινωνική προστασία.

Άρθρο 24: Δικαίωμα στην εργασία, ισότητα στην αμοιβή ίδιας εργασίας.

Άρθρο 25: Δικαίωμα στον ελεύθερο χρόνο.

Άρθρο 26: Δικαίωμα σε ένα βιοτικό επίπεδο ικανό να εξασφαλίσει στον ίδιο και στην οικογένεια του υγεία και ευημερία, και ειδικότερα τροφή, ρουχισμό, κατοικία, ιατρική περίθαλψη όπως και τις απαραίτητες κοινωνικές υπηρεσίες.

Άρθρο 27: Δικαίωμα στην δωρεάν εκπαίδευση. Η ανώτατη παιδεία πρέπει να είναι ανοικτή σε όλους, υπό ίσους όρους, ανάλογα με τις ικανότητες τους. 

Είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη διάλεξη της κας Kremena Nilolaeva Chobanova, εκπρόσωπο της Unisef με κεντρικό θέμα τα Δικαιώματα του Παιδιού και να της θέσουν ερωτήσεις. Όλα τα παιδιά συμμετείχαν με παιγνιώδη τρόπο (Kahoot) σε ερωτηματολόγια γνώσεων ως προς τις χώρες και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Η τηλεημερίδα ολοκληρώθηκε με την αξιολόγηση του προγράμματος. 

Οι μαθητές -άξιοι συγχαρητηρίων για την υποδειγματική τους παρουσία- κατάφεραν με την καθοδήγηση των καθηγητριών τους ο κάθε ένας από το σπίτι του (λόγω του lockdown) να λειτουργήσουν  και να συντονιστούν ως ομάδα. 

Συμμετείχαν οι μαθητές (αλφαβητικά): Αναστασοπούλου Κωνσταντίνα, Γκότση Χριστίνα, Κουβαρδάς – Ρομποτής Παναγιώτης, Παλαιοκώστα Βασιλική, Παυλάκη Έλενα, Τρέντσιος Κωνσταντίνος, Τριανταφύλλου Ελένη, Χρυσοστομίδη Ιουλία. 

Υπεύθυνες παρουσίασης και συντονισμού της τηλεδιάσκεψης για την ελληνική ομάδα οι καθηγήτριες: Μπολτσή Βασιλική, Σουφλή Κατερίνα. 

Περισσότερες πληροφορίες για όλη την πορεία του προγράμματος στον σύνδεσμο  http://1gym-vyron.att.sch.gr/schoolsite/?cat=87 και http://livinginachallengingworld.hostingerapp.com/

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.