Μετά τα καταστήματα, πότε υπολογίζεται να ανοίξει η εστίαση

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Στις 7 το πρωί της Δευτέρας 18/1/2021 ανοίγει λιανεμπόριο, επιχειρήσεις αισθητικής και κομμωτήρια. Η επαναλειτουργία της αγοράς γίνεται χωρίς ραντεβού και συνδυάζεται με την περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων, για τις οποίες οι έμποροι προϊδεάζουν ότι θα είναι ιδιαίτερα ελκυστικές φτάνοντας ή και ξεπερνώντας το 60%. Οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου και στη συνέχεια θα υπάρξει περίοδος προσφορών.

Όπως φαίνεται μπαίνουμε σε μια φάση άρσης του lockdown, η οποία μόνο σταδιακή δεν είναι και ετοιμάζονται σχέδια για άνοιγμα δραστηριοτήτων. Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, το σχέδιο για την εστίαση είναι να ανοίξει την 1η Φεβρουαρίου.

Αναφορικά με τη λειτουργία γυμνασίων και λυκείων, ο καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος ανέφερε στον ΣΚΑΪ πως σε περίπτωση που το άνοιγμα της αγοράς δεν δείξει επιδείνωση στα επιδημιολογικά δεδομένα, τα σχολεία είναι πιθανό να ανοίξουν σε δύο εβδομάδες.

Πώς ανοίγουν αύριο τα μαγαζιά

Για μεν τα καταστήματα λιανικής πώλησης, απαιτείται η αποστολή sms με τον αριθμό 2 στο 13033. Το μήνυμα θα έχει ισχύ δύο ώρες, εντός των οποίων ο καταναλωτής θα πρέπει να ολοκληρώσει τις αγορές του, σε όποιο κατάστημα επιθυμεί.

Κάθε κατάστημα, με βάση την υπουργική απόφαση που θα εκδοθεί, θα πρέπει να έχει αναρτήσει στην είσοδο, σε εμφανές σημείο, τον μέγιστο αριθμό ατόμων που επιτρέπεται να έχει, με βάση τα τετραγωνικά. Ο αριθμός των πελατών εντός των επιχειρήσεων καθορίζεται με την αναλογία ένας πελάτης για κάθε 25 τετραγωνικά μέτρα και αποστάσεις δυο μέτρων μεταξύ των πελατών. Αυτό σημαίνει ότι σε ένα μαγαζί 50 τετραγωνικών μπορούν να εισέλθουν έως δύο πελάτες, στα 100 τετραγωνικά έως 4 και στα 150 τμ έως 6.

Ειδικά στα εμπορικά κέντρα, η αναλογία αυτή ισχύει και για τους κοινόχρηστους χώρους, όπως για παράδειγμα στις κυλιόμενες σκάλες.

Χωρίς χρονικό περιορισμό θα είναι οι επισκέψεις σε κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής. Απαιτείται ωστόσο η αποστολή sms και το ραντεβού θα πρέπει να καταγράφεται σε ειδικό βιβλίο πελατών της επιχείρησης, ώστε σε περίπτωση που χρειαστεί να μπορεί να γίνει ιχνηλάτηση.

Πηγή: ieidiseis.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.