Ολλανδία: Επεισόδια και συλλήψεις σε συγκεντρώσεις κατά της απαγόρευσης κυκλοφορίας

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών υπήρξαν σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την απαγόρευση κυκλοφορίας που έγιναν σε πολλές πόλεις της Ολλανδίας. Σε ισχύ η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας, για πρώτη φορά από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Στο Άμστερνταμ, η αστυνομία χρησιμοποίησε οχήματα εκτόξευσης νερού και σκυλιά, προκειμένου να διαλύσει συγκέντρωση εκατοντάδων ανθρώπων, που πετούσαν πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις. Περισσότεροι από 100 άνθρωποι συνελήφθησαν.

Στο Αϊντχόβεν, η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων για τη διάλυση άλλης μίας συγκέντρωσης, ενώ τουλάχιστον 30 άτομα συνελήφθησαν σε αυτή την περίπτωση. Επίσης, στην πόλη πυρπολήθηκαν οχήματα και καταστήματα λεηλατήθηκαν.

Οι διαδηλώσεις οργανώθηκαν μία ημέρα μετά την απόφαση της κυβέρνησης της Ολλανδίας να επιβάλει νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας, ένα μέτρο που τίθεται σε εφαρμογή στη χώρα για πρώτη φορά από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η συγκέντρωση στο Άμστερνταμ εν μέρει διοργανώθηκε από ιδιοκτήτες εστιατορίου, οι οποίοι αγανάκτησαν με τα μέτρα περιορισμού για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, σύμφωνα με το Reuters. «Σταματήστε το lockdown», ανέφερε πανό που ανάρτησαν στη συγκέντρωση.

Το βράδυ του Σαββάτου, πρώτη νύχτα εφαρμογής της απαγόρευσης κυκλοφορίας, η αστυνομία έκανε 25 συλλήψεις σε όλη τη χώρα και επέβαλε 3.600 πρόστιμα. Όσοι συνελήφθησαν αρνήθηκαν να επιστρέψουν στο σπίτι τους ή διέπραξαν βίαιες ενέργειες, σύμφωνα με την αστυνομία. Μεταξύ άλλων, μία ομάδα νέων πυρπόλησε ένα κέντρο για τη διενέργεια τεστ κορωνοϊού, στο χωριό Ουρκ.

Η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύει στην Ολλανδία έως τις 9 Φεβρουαρίου. Από αυτή εξαιρούνται οι εργαζόμενοι και όσοι βγάζουν βόλτα το κατοικίδιό τους, ενώ οι παραβάτες κινδυνεύουν με πρόστιμο 95 ευρώ.

Πηγή: lifo.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.