Και η ΑΔΕΔΥ στα συλαλλητήρια για την Υγεία και την Παιδεία στις 28/1

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Απόφαση να στηρίξει τα συλλαλητήρια της Πέμπτης, έλαβε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, λαμβάνοντας υπόψη και τις αντίστοιχες αποφάσεις της ΟΛΜΕ, ΔΟΕ και ΟΔΠΤΕ,  καλώντας παράλληλα τα συνδικαλιστικά στελέχη να δώσουν το «παρών»,  τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας. Η συγκέντρωση στην Αθήνα θα γίνει την Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021, ώρα 13:00 στα Προπύλαια

Η ΑΔΕΔΥ αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της ότι η  κυβέρνηση της  Νέας Δημοκρατίας, δια μέσου του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, συνεχίζει τον αντιδημοκρατικό της κατήφορο και επιβάλλει, γι’ άλλη μια φορά, απαγόρευση συναθροίσεων άνω των 100 ατόμων μέχρι την 1η Φεβρουαρίου.

Προφανώς, υποστηρίζει η ΑΔΕΔΥ, η χρονική στιγμή της απαράδεκτης και αυταρχικής απόφασης δεν είναι τυχαία, καθώς την Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021, έχει προγραμματιστεί το δεύτερο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο σε όλη τη χώρα σχετικά με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για τα ΑΕΙ και τις κινητοποιήσεις των λειτουργών της Υγείας (Γιατροί, νοσηλευτές κλπ) στις πύλες των νοσοκομείων.

Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, τονίζει η ΑΔΕΔΥ, με πρόσχημα την πανδημία οχυρώνεται πίσω από την καταστολή και τον αυταρχισμό, επιδιώκοντας ένα γενικό σιωπητήριο στην ελληνική κοινωνία. Τη στιγμή, μάλιστα, που σαρώνει εργασιακά δικαιώματα, δεν θωρακίζει τη δημόσια υγεία, κατακρεουργεί την κοινωνική ασφάλιση και προωθεί ένα νομοσχέδιο στην Παιδεία που βάζει ακόμα περισσότερα εμπόδια για τα παιδιά των ασθενέστερων κοινωνικών στρωμάτων, «σπρώχνει» τους νέους στα ιδιωτικά κολέγια και διαμορφώνει ένα καθεστώς αστυνομοκρατίας στα Πανεπιστήμια.

«Μπροστά σ’ αυτόν τον αντισυνταγματικό δρόμο περιστολής δημοκρατικών δικαιωμάτων από την κυβέρνηση, η νέα γενιά, η φοιτητική νεολαία, οι εργαζόμενοι και τα Συνδικάτα θα σταθούμε εμπόδιο», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ. 

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα: Κίνδυνος για τη δημοκρατία, Ο Σύλλογος εκπαιδευτικών Ρόζα Ιμβριώτη για τη νέα απαγόρευση των συγκεντρώσεων

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.