Με δεξιά μυαλά ούτε το περιβάλλον προστατεύεται

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

του Πάνου Τριγάζη”

Οι Βυρωνιώτες οφείλουμε να τιμήσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ως ημέρα εγρήγορσης, σε συνδυασμό και με την εορτή του Αγίου Πνεύματος.  Από όλες τις   γωνιές του Πλανήτη μας εκπέμπονται δραματικά SOS για την οικολογική συντελούμενη καταστροφή, που θέτει σε κίνδυνο την ίδια την επιβίωση της ανθρωπότητας.

Πριν από μερικές δεκαετίες, αν κάποιος μιλούσε για οικολογία, θα προκαλούσε θυμηδία και θα χαρακτηριζόταν τουλάχιστον γραφικός. Σήμερα όμως, η κατάσταση του παγκόσμιου περιβάλλοντος έχει φτάσει στο απροχώρητο από πολλές απόψεις, που υπερβαίνουν και την πλέον καλπάζουσα φαντασία.

Και για να μην πει κανείς ότι η καταστροφή του περιβάλλοντος αφορά μόνο τις μικρές και   φτωχές χώρες, ας θυμηθούμε ότι το 2005, η πλουσιότερη και ισχυρότερη χώρα του κόσμου, οι ΗΠΑ, δοκιμάστηκε βαρύτατα από την επιδρομή του τυφώνα Κατρίνα. Να θυμόμαστε επίσης ότι οι φυσικές καταστροφές δεν είναι θεομηνίες, δηλαδή, έργο Θεού, αλλά έργο ανθρώπων και συνδέονται με το κυρίαρχο  μοντέλο ανάπτυξης στον κόσμο, που οδηγεί και στην λεηλασία της Φύσης.

Έχει ζήσει και ο ελληνικός λαός ουκ ολίγες περιβαλλοντικές καταστροφές, κυρίως δασικές πυρκαγιές, πολλές εκ των οποίων στον Υμηττό και άλλα βουνά της Αττικής. Απαιτείται, λοιπόν, και ως πολίτες να αποκτήσουμε οικολογική συνείδηση, όχι μόνο για την προστασία του περιαστικού, αλλά και του αστικού περιβάλλοντος. Να συνειδητοποιήσουμε επίσης ότι οι καταστροφές δεν γνωρίζουν σύνορα, δεν κάνουν διάκριση ανάμεσα σε μεγάλες και μικρές χώρες, ισχυρές και αδύναμες, αλλά απαιτούν την οικοδόμηση της παγκόσμιας συνεργασίας και αλληλεγγύης και την ευθεία σύγκρουση των λαών με την σημερινή άδικη, άνιση και αντιδημοκρατική παγκόσμια τάξη εξάπλωσης της φτώχειας και νέων πολέμων, όπως της Ουκρανίας.

Βύρωνας, 4 Ιουνίου 2023

*Ο Πάνος Τριγάζης είναι δημοτικός σύμβουλος Βύρωνα

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.