“Έφυγε” ο Βαγγέλης Μακράκης

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Έφυγε από τη ζωή ο Βαγγέλης Μακράκης, ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών Αντιδήμαρχος και Γραμματέας στο Δήμο Βύρωνα.

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Μεγάλωσε και κατοικούσε στον Βύρωνα. Συνταξιούχος Τραπεζικός Υπάλληλος ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τα κοινά μέσα από τον τραπεζικό χώρο. Διετέλεσε Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Βύρωνα, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Περιβάλλοντος και Γενικός Γραμματέας της παράταξης. Απέκτησε δύο κόρες.

Με συγκινητικά λόγια αποχαιρέτησαν τον στενό φίλο και συνεργάτη τους, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς και ο επικεφαλής της “Νέας Εποχής Βύρωνα” Χρήστος Γώγος.

«Ο Βύρωνας σήμερα αποχωρίστηκε έναν μοναδικό εργάτη του, ένα ξεχωριστό παιδί του, έναν συνεπή αγωνιστή και έντιμο άνθρωπο, τον Βαγγέλη Μακράκη» έγραψε μεταξύ άλλων στο facebook ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

«Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όσα με έμαθες και για όσα έκανες για μένα και μάλιστα χωρίς ανταπόδοση. Χαίρομαι που πέρασες από την ζωή μου και προπαντός χαίρομαι που την σημάδεψες θετικά. Λίγοι μπορούν να το καταφέρουν», τονίζει στο μήνυμά του ο επικεφαλής της “Νέας Εποχής” Βύρωνα Χρήστος Γώγος.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.