Δεν βρέχει σας φτύνουν

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Σχόλιο του Σωτήρη Παπαμιχαήλ, για το σημαντικό ζήτημα της καταγγελίας “ομάδας πολιτών”, σχετικά με τις ασφαλτοστρώσεις στο δήμο Βύρωνα. (Η φωτογραφία είναι από την αφίσα της ταινίας του Marco Ferrer με τίτλο “Το μεγάλο φαγοπότι”)

Εντύπωση προκαλούν οι εκφράσεις που χρησιμοποιούνται από ομάδα συμπολιτών μας, για να χαρακτηρίσουν τη δημοτική αρχή της πόλης και τους εργολάβους, που έχουν αναλάβει τις ασφαλτοστρώσεις στην πόλη.
Εκφράσεις όπως «Απατεώνες της ασφάλτου» «οργανωμένη απάτη σε βάρος του λαού του Βύρωνα, με σκοπό την καταλήστευση του Δήμου και τον παράνομο πλουτισμό εργολάβων και δημοτικών παραγόντων» περιέχονται σε επιστολή, που η ομάδα πολιτών έστειλε στον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Εσωτερικών, τον Γ.Γ του Υπ. Εσωτερικών, τους Βουλευτές της ελληνικής Βουλής, τον Πρόεδρο του και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα.
Κι όλα αυτά γιατί πολύ απλά μετά από δειγματοληπτικό έλεγχο που έκανε ομάδα πολιτών, στις ασφαλτοστρώσεις που έγιναν τους μήνες Απρίλη και Μάη 2020 στο Δήμο Βύρωνα, διαπίστωσε όπως ενημερώνει τους παραλήπτες της επιστολής, όργιο παραβάσεων και παρανομιών, οι οποίες σχετίζονται οργανικά με τον Δήμο Βύρωνα και προφανώς με δημοτικές υπηρεσίες, οι οποίες συνδέονται με το έργο των συγκεκριμένων ασφαλτοστρώσεων.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο κείμενο της επιτροπής πολιτών, έγινε δειγματοληπτικός έλεγχος στους παρακάτω αναφερόμενους δρόμους της πόλης μας, στους οποίους αντί το πάχος της ασφάλτου να είναι 4 εκ., σύμφωνα με την αντίστοιχη εργολαβική σύμβαση, στην πραγματικότητα το πάχος αυτό ενδεικτικά ήταν:

  • Μικράς Ασίας 1-1,5 εκ
  • Κορυτσάς 1 εκ
  • Βουτζά 1 εκ.
  • Κωσταντιλιέρη 0,50 – 1 εκ.
  • Κυδωνιών 1 εκ.
  • Κολοκοτρώνη 1,30 εκ
  • Φλέμιγκ 0,50 – 1,00
  • Μέλητος 1 εκ
  • Σωκίων 0,50-1,00 εκ
  • Κρυστάλλη 0,70
  • Αργυροσκάστρου 0,30-0,50
  • Ενώπης = Επάλειψη!….
  • Νεοπτολέμου = Επάλειψη!…
  • Στέφανου Σαράφη = Επάλειψη!….
  • Λυδίας 1 εκ.
  • Αθανασίου Διάκου 0,50 – 0,80 εκ.

Η αναφερόμενη παρανομία είναι γενικευμένη και αφορά όλους τους δρόμους του αναφερόμενου έργου. Πουθενά οι καταγγελλόμενες ασφαλτοστρώσεις ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 2 ΕΚΑΤΟΣΤΑ……!

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για το όλο το έργο των δρόμων, που καλύπτονται από την αναφερόμενη σύμβαση, πρέπει να έχουν ήδη συντελεσθεί οι κατά νόμο έλεγχοι από την Δημοτική Αρχή και κατά πάσα πιθανότητα να έχει εγκριθεί ήδη το «νόμιμο της ασφαλτόστρωσης» και πολύ πιθανόν η αποπληρωμή τους!

Και τελειώνει η επιστολή …

Εκτός από την απάτη στο πάχος της ασφάλτου, το έργο των δοσμένων ασφαλτοστρώσεων, συνοδεύεται γενικά από σωρεία άλλων κατασκευαστικών παραβάσεων και κακοτεχνιών, με αποτέλεσμα να σημειώνεται μια τεράστια καταλήστευση του δημόσιου χρήματος και των δημοτών και να διευρύνονται τα πλαίσια συναλλαγής και διαφθοράς μεταξύ δημοτικών παραγόντων και εργολάβων. Είναι ζήτημα αν το 25% του συνολικού έργου που απαιτείται τόσο σε εργασία όσο και υλικά έχει πραγματοποιηθεί!….Πρόκειται για ένα καθεστώς ανομίας, διαφθοράς και κερδοσκοπίας, το οποίο δεν εμφανίζεται σπάνια και συγκυριακά στον αναφερόμενο Δήμο!…..

Κι εγώ αναρωτιέμαι πως θα αντιδράσει η δημοτική αρχή σε μια τέτοια βαριά καταγγελία, όταν μάλιστα η ίδια με ανακοίνωσή της μας έλεγε ότι…

όρισε επιτροπή, η οποία παρουσία του αναδόχου και με δική του δαπάνη, προβαίνει στη λήψη δειγμάτων που θα αποσταλούν σε πιστοποιημένο εργαστήριο για τους σχετικούς ποιοτικούς ελέγχους. Με τη λήψη δειγμάτων ελέγχεται η ποιότητα και η ορθή εφαρμογή των υλικών και διερευνώνται οι αιτίες των τοπικών φθορών, αποκολλήσεων αδρανών υλικών αλλά και το πάχος του ασφαλτοτάπητα στο σύνολο των οδών που εκτέλεσε ο ανάδοχος.
Μέχρι σήμερα η επιτροπή έχει προχωρήσει στη λήψη 31 δειγμάτων (σε πλακούντα ασφαλτοσκυροδέματος) τα οποία απεστάλησαν σε πιστοποιημένο εργαστήριο για εργαστηριακή δοκιμή (επισυνάπτονται φωτογραφίες). Παράλληλα, άμεσα, θα ληφθούν περί τα 40 δείγματα (με τη μέθοδο του «καρότου») για να διαπιστωθεί και το πάχος του ασφαλτοτάπητα.

Και συνέχιζε …

Όλα αυτά τα γνωρίζουν οι καταγγέλλοντες, γιατί έχουν αναφερθεί επανειλημμένα το τελευταίο διάστημα και στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και μέσω δελτίων τύπου. Επιλέγουν όμως να τα παραποιούν και μάλιστα με ένα τρόπο ακραίο και προσβλητικό. Η παραποίηση γεγονότων δεν είναι κριτική, η οποία είναι καλοδεχούμενη και σεβαστή, αλλά συκοφαντία.

Προσωπικά απέναντι σε τέτοιες καταγγελίες και χαρακτηρισμούς δεν θα έψαχνα να δω αν βρέχει, αλλά θα προστάτευα την υπόληψή μου με κάθε νόμιμο μέσο.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.