Όλες οι υπηρεσίες έχουν πλέον προσαρμοστεί στις δυσκολίες της εποχής μας. Έτσι και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός με τους εθελοντές του σέβονται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποί μας και αναλόγως προσπαθούν να φανούν χρήσιμοι όπου χρειάζεται.

Με απόφαση του Προέδρου Dr. Αντώνιου Αυγερινού και της Κυνοφιλικής ομάδας του Ε.Ε.Σ. έχει εδώ και λίγο καιρό ξεκινήσει η «Υπηρεσία περιπάτου για Ζώα Συντροφιάς». Η δράση ξεκίνησε από την Κομοτηνή αλλά πλέον εφαρμόζεται με επιτυχία και στο Λεκανοπέδιο.

Άριστα εκπαιδευμένοι εθελοντές αναλαμβάνουν να βγάζουν βόλτα τους κατοικίδιους σκύλους ανθρώπων που βρίσκονται σε καραντίνα ή ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και δεν μπορούν να βγουν έξω. Έχει αποδειχθεί ότι αν διαταραχτεί η ελευθερία και η ρουτίνα ενός κατοικίδιου, αυτό μπορεί να εμφανίσει σημάδια κατάθλιψης, άγχους και ανορεξίας.

Έχοντας στο νου τους όλα αυτά τα στοιχεία και ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των ημερών μας, οι εθελοντές παραλαμβάνουν, προσέχουν και επιστρέφουν τους μικρούς μας φίλους. Η βόλτα διαρκεί από 30 έως 60 λεπτά και η ομάδα μπορεί να εξυπηρετήσει μέχρι και 10 ιδιοκτήτες την ημέρα, οι οποίοι διαμένουν σε διαφορετικές περιοχές. Με αυτό τον τρόπο κανείς δεν κινδυνεύει και διασφαλίζεται η ευζωία των σκύλων. Οι εθελοντές έχουν περάσει ειδική εκπαίδευση και είναι απολύτως κατάλληλοι γι’ αυτή τη δράση, έτσι οι ιδιοκτήτες μπορούν να νιώσουν εμπιστοσύνη.

Πηγή: enallaktikidrasi.com (Με πληροφορίες από parallaximag.gr)

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.