Δήμος & Πολιτεία – 1 χρόνος κυκλοφορίας

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας!

Το τέλος αυτής της εξαιρετικά δύσκολης χρονιάς για όλους μας, έρχεται να σηματοδοτήσει για εμάς την ολοκλήρωση ενός πρώτου κύκλου μιας προσπάθειας, η οποία ξεκίνησε μόλις έναν ημερολογιακό χρόνο πριν!

Η εφημερίδα «ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» συμπληρώνει αισίως τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας της! Κι αυτό χάρη στη συγκινητική εμπιστοσύνη και στήριξή όλων σας, αναγνωστών, επαγγελματιών, συνεργατών και φίλων.

Προσπαθήσαμε -και νομίζουμε ότι τα καταφέραμε- να μείνουμε πιστοί στους στόχους και στις υποσχέσεις που θέσαμε, ξεκινώντας αυτή την όμορφη «περιπέτεια» με την έκδοση της εφημερίδας «ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ».

Τι δηλαδή; Να αποτελέσουμε τη φωνή των δημοτών του Βύρωνα, να δώσουμε ένα νέο δημόσιο βήμα σε όλους του πολίτες που κατοικούν ή εργάζονται στο Δήμο του Βύρωνα.

Εστιάσαμε στα προβλήματα και τις ανάγκες όλων των δημοτών, ανεξαρτήτως παρατάξεων και πολιτικών-κομματικών προτιμήσεων.

Αναδείξαμε τα ζητήματα της υγείας, της εκπαίδευσης, της εργασίας, του πολιτισμού, της ποιότητας ζωής που ενδιαφέρουν και απασχολούν όλους τους δημότες της πόλης μας.

Δώσαμε βήμα σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις και συλλογικότητες του Δήμου.

Στηρίξαμε την τοπική αγορά σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας.

Προσπαθήσαμε να αναλύσουμε και να δώσουμε τις πραγματικές διαστάσεις της οικονομικής, αλλά και υγειονομικής κρίσης, των γεωπολιτικών προβλημάτων της ευρύτερης περιοχής μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας, κάνετε την εφημερίδα μας δική σας φωνή για ότι σας απασχολεί, πονάει και χαροποιεί. Περιμένουμε με χαρά τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας.

Κι επειδή αυτές τις ώρες, το βλέμμα και οι προσδοκίες όλων είναι στραμμένες προς τη νέα χρονιά που έρχεται, σας ευχόμαστε – και θα βάλουμε κι εμείς, στο βαθμό που μας αναλογεί, το λιθαράκι μας για την υλοποίησή τους – μια χρονιά με υγεία, εργασία, ασφάλεια, ειρήνη, χαρά, αγάπη, ευτυχία!

Καλή χρονιά φίλες και φίλοι!

Ειρηνικό κι ευτυχισμένο το νέο, 2021, έτος!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.