Αίτημα πολιτών για βράβευση και στήριξη του Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Πολίτες με πρότασή τους αιτούνται την βράβευση και την στήριξη του Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου Βύρωνα (Κ.Ι.Φ.Β.).

Την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2021 η κίνηση πολιτών «Βύρωνας και τριγύρω», η Εφημερίδα «Δήμος & Πολιτεία» (Σωτήρης Παπαμιχαήλ και Μαρία Βλαδιμήροβιτς) και η Ένωση Πολιτών της «Ενάργειας» υπέβαλαν αίτημα προς τον Δήμο Βύρωνα για βράβευση ή επιβράβευση της συλλογικότητας του Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου Βύρωνα, το οποίο έλαβε τον Αριθμό Πρωτοκόλλου : 2556/09-02-2021.

Στο δε Δημοτικό Συμβούλιο της 10ης Φεβρουαρίου 2021 ο Δήμαρχος Βύρωνα δήλωσε ότι η πρόταση θα εξεταστεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Το δήλωσε καθαρά, στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο!

Δείτε στον ένθετο σύνδεσμο του Youtube, στις 3 ώρες και 45 λεπτά, την διάρκειας 30 δευτερολέπτων δήλωση του Δημάρχου Γ. Κατωπόδη: ttps://www.youtube.com/watch?v=1mgjYhNsRg0&t=11743s

Παραθέτουμε το αίτημα:

ΑΙΤΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΠΡΟΣ
ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΥΡΩΝΑ

Κοιν.: Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Βύρωνα, δια του Προέδρου του κ. Γεωργίου Πλακίδα.

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΡΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ Ή ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΒΥΡΩΝΑ»

Αξιότιμε κε Δήμαρχε,

Αξιότιμε κε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου,

Όπως γνωρίζετε, τον Οκτώβριο του 2012 με πρωτοβουλία του γνωστού αγωνιστή και πολιτικού εξόριστου της δικτατορίας κ. Δημήτρη Σουλιώτη και με τη συστράτευση μιας ομάδας πολιτών, γιατρών και φαρμακοποιών, ιδρύθηκε στην πόλη μας το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Βύρωνα (εν συντομία Κ.Ι.Φ.Β.), βασισμένο στις  αρχές της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και προσφοράς, παρέχοντας δωρεάν φάρμακα και ιατρικές εξετάσεις σε άνεργους και άπορους συμπολίτες μας, που την περίοδο εκείνη της οικονομικής κρίσης και των μνημονίων αυξάνονταν ραγδαία, από δε την ίδρυσή του, μέχρι σήμερα, έχουν εξυπηρετηθεί περισσότερα από 35.000 άτομα!

Το Κ.Ι.Φ.Β. δεν χρηματοδοτείται από κανέναν επίσημο δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα, δεν σχετίζεται με Μ.Κ.Ο., δηλαδή αποτελεί μια γνήσια οντότητα κοινωνικής αλληλεγγύης που αυτοσυντηρείται, η δε κοινωνική του δράση έχει αναγνωριστεί και από χώρες του εξωτερικού, όπως η Γαλλία, η Γερμανία, οι Η.Π.Α., η Αγγλία κ.α., οι οποίες μάλιστα κατά διαστήματα συνδράμουν με ποσότητες φαρμάκων, όπως το αυτό πράττουν και απλοί πολίτες ή κοινότητες (για παράδειγμα της Ελληνικής κοινότητας της Τζέντας της Σαουδικής Αραβίας, μέσω του Προέδρου της).

Επειδή, στο τέλος του μηνός Φεβρουαρίου του 2021 συμπληρώνονται εκατό (100) μήνες από την ίδρυση του Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου Βύρωνα,

Επειδή, πιστεύουμε ότι ένα θετικό παράδειγμα κοινωνικής συμπεριφοράς πρέπει σαν φάρος να βραβεύεται ή έστω να επιβραβεύεται: «Η αναγνώριση της ανιδιοτελούς κοινωνικής προσφοράς και της αξίας των ανθρώπων ασφαλώς και χρειάζεται να βραβεύεται. Η βράβευση αποτελεί ηθική αναγνώριση και θετικό παράδειγμα κοινωνικής συμπεριφοράς, στον αντίποδα του ατομικισμού…» (Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα, 5/02/2021), και 

Επειδή, η κατάκτηση ενός Εθνικού Συστήματος Υγείας, που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες του Ελληνικού λαού αργεί, και μια νέα Παγκόσμια βαθιά οικονομική ύφεση πλησιάζει,

Κατόπιν όλων αυτών, οι παρακάτω υπογράφοντες Αιτούμεθα:

α) Την εισδοχή στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο του θέματος: «ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΡΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ Ή ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΒΥΡΩΝΑ», ως Τακτικό θέμα της ημερήσιας διάταξης,

και

β) Την λήψη απόφασης από το Δ.Σ. για τη βράβευση (απλή ή και σε ανοιχτή εκδήλωση, δίχως όμως την προσδοκία αποκόμισης επικοινωνιακών οφελών) ή την με όποιο τρόπο επιβράβευση της συλλογικότητας, -δηλαδή, των συντελεστών- του Κοινωνικού Φαρμακείου για το κοινωνικό της έργο. 

Καλούμε τέλος τη Δημοτική Αρχή και τις Δημοτικές Παρατάξεις του Δήμου όπως αποφασίσουν, μέσα από μια παραγωγική διαδικασία διαλόγου στο Δ.Σ., να στηρίξουν το έργο του Κ.Ι.Φ.Β.: 

α) Αναδεικνύοντας το έργου του από την ιστοσελίδα του Δήμου.

β) Συμπράττοντας σε μέρος των λειτουργικών εξόδων του Κοινωνικού Φαρμακείου, ή ακόμη και στη μεταστέγασή του σε πιο κατάλληλο χώρο.

γ) Προσφέροντας αρωγή στους εθελοντές πολίτες, ιατρούς και φαρμακοποιούς του Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου.

8 Φεβρουαρίου 2021
Οι υπογράφοντες (αλφαβητικά)
(Κίνηση Πολιτών) «Βύρωνας και τριγύρω»
Εφημερίδα «Δήμος & Πολιτεία» (Σωτήρης Παπαμιχαήλ και Μαρία Βλαδιμήροβιτς)
(Ένωση Πολιτών) «Ενάργεια»

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.