Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι… αλλιώς! 1ο Μέρος

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ας τους ξαναγνωρίσουμε!

H εφημερίδα μας, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου συνεντεύξεων με τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, εγκαινιάζει μια στήλη γνωριμίας με τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους. Σε κάθε τεύχος, 4 Δημοτικοί Σύμβουλοι (με αλφαβητική σειρά), θα απαντούν σε ένα μίνι ερωτηματολόγιο, πιο ελεύθερου χαρακτήρα, με στόχο μια πιο προσωπική απεύθυνση προς τους δημότες!

Αυτές είναι οι ερωτήσεις:

1. Ποια είναι η αγαπημένη σου «γωνιά» στην πόλη;

2. Ένα προσωπικό σου βίωμα από το Βύρωνα

3. Ένα ελάττωμα κι ένα προτέρημα του χαρακτήρα σου

4. Μια αγαπημένη ταινία κι ένα αγαπημένο τραγούδι

5. Αν ήσουν Δήμαρχος, ποια θα ήταν η πρώτη σου παρέμβαση στην πόλη;

6. Η συνεισφορά σου για τη βελτίωση της ζωής στην πόλη

7.  Αγαπημένη ατάκα/motto

 Αγγέλης Κωνσταντίνος

Δημοτική Πρωτοβουλία «Στάση Βύρωνα»

1. Η  αγορά του Βύρωνα (Κοπανάς)

2. Η ληστεία στην Εθνική τράπεζα που εργαζόμουν.

3. Χαμηλών τόνων, διπλωμάτης (άλλοτε είναι ελάττωμα ή προτέρημα).

4. Ταινία: «Η ζωή είναι ωραία». Τραγούδι: «Αλφαβητάρι»

5. Ερώτηση παγίδα! Δεν θα τα βάλω με το φίλο μου το Δήμαρχο (χαχα). Άλλωστε η απάντηση είναι διαφορετική όταν είσαι απ’ έξω απ’ το χορό. Συνηθίζουμε να είμαστε οι παντογνώστες, οι αποτελεσματικότεροι, όταν δεν είμαστε και υπεύθυνοι για τη παραγωγή έργου.

6. Από τη θέση του αντιδημάρχου προσπαθώ καθημερινά να ανταποκριθώ στις ευθύνες της Καθαριότητας, του Πρασίνου, της Πολιτικής Προστασίας. Άλλωστε το παιχνίδι είναι ομαδικό… χρειάζεται η συμβολή των εργαζομένων, δημοτών, εθελοντών, για να πετύχουμε αποτελέσματα.

7. Παλιότερα, τραγουδούσα τον «Κεμάλ» του Χατζηδάκη μια-δυο φορές τη μέρα. Τώρα το τραγουδάω πολύ περισσότερο… «αυτός ο κόσμος δε θ’ αλλάξει ποτέ…»

 Αδαµόπουλος Ιωάννης

«Νέα Εποχή Βύρωνα-Χρήστος Α. Γώγος»

1. Έχοντας γεννηθεί και μεγαλώσει στο Βύρωνα, κάθε γωνιά και γειτονιά του Βύρωνα έχει «εξερευνηθεί»! Έχοντας λοιπόν παιδικές/εφηβικές εμπειρίες σε όλο το δήμο, αγαπώ όλες τις «γωνιές» του! Σίγουρα όμως το πάρκο της Καραoλή-Δημητρίου στη γειτονιά μου, που το πρόλαβα σαν ρέμα, είναι η πιο αγαπημένη μου «γωνιά» στη πόλη!

2. Είναι μια διαδρομή! Χρησιμοποιώντας την Δημοτική Συγκοινωνία, φτάνω στην  Πλ. Νικολαΐδη, Καρέα και ξεκινώ έναν περίπατο προς τον Άγιο Γεώργιο και από εκεί στο δάσος. Κατηφορίζοντας παράλληλα με τον οικισμό του Καρέα, απολαμβάνω την Αθήνα από ψηλά, την Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό και ταυτόχρονα αυτή την ανεπανάληπτη αίσθηση του Αττικού ουρανού με τις οσμές του πευκοδάσους!

3. Ελάττωμα: Ων ουκ έστιν αριθμός. Προτέρημα: Υπομονή, επιμονή και αισιοδοξία.

4. Ταινία: Ο Νονός, του Francis Ford Copolla. Τραγούδι: My way, Frank Sinatra.

5. Η επιλογή καίριων σημείων μέσα στην πόλη για τη δημιουργία θέσεων στάθμευσης. Ένα σημαντικό μέτρο που θα απάλλασσε τους περισσοτέρους δημότες από ένα καθημερινό άγχος.

6. Όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά στο Δήμο μας, είχα δηλώσει ότι αισιοδοξώ να είμαι η φωνή του κάθε δημότη στο Δημοτικό Συμβούλιο και τα Δημοτικά όργανα. Το κάνω με συνέπεια από τη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης. Συμμετέχω στην εξελεγκτική επιτροπή του «Χωριού Παραγωγών» & στοv πολιτιστικό σύλλογο Byron. Επίσης, στηρίζω πράξεις κοινωνικής αλληλεγγύης.

7. The sky is the limit. (Ο ουρανός είναι το όριο)

 Αλµύρας Γεώργιος

«Μαζί για τον Βύρωνα»

1. Τα παρκάκια επί της οδού Καραολή και Δημηταρίου.

2. Κατάφερα να ανοίξω ένα καφέ και προσπάθησα να δώσω ζωή στην πλατεία που βρίσκεται το κτίριο.

3. Ελάττωμα: η υπερβολική σχολαστικότητα. Προτέρημα: η θετική μου σκέψη, που με βοηθάει πάντα να αντιμετωπίζω τις δύσκολες καταστάσεις της ζωής.

4. Ταινία: «The Green Book». Συμφωνεί απόλυτα με  την άποψή μου, που είναι, κατά σε κάθε είδους ρατσισμό και ελπίζω σε έναν κόσμο με ίση αντιμετώπιση για όλους. Τραγούδι: «Της Ξενιτιάς» (γνωστό και ως «Φεγγάρι μαγιά μου ’κανες») του Μίκη Θεοδωράκη.

5. Σίγουρα θα αναλάμβανα τον φωτισμό του Δήμου γιατί το θεωρώ ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Βύρωνας.

6. Προσπαθώ να ακούω τις απόψεις και τα προβλήματα των συμπολιτών και να τα μεταφέρω στο Δήμο και στα συμβούλια ώστε να βρεθούν λύσεις και να υπάρχει καλύτερη ποιότητα ζωής.

7. «Προσπάθησε να μην γίνεις ένας άνθρωπος της επιτυχίας αλλά ένας άνθρωπος της αξίας» την οποία έχει πει πολύ σωστά ο Albert Einstein και την ακολουθώ  στη ζωή μου.

 Αποστολάκης Νεκτάριος

Δημοτική Κίνηση Πολιτών Βύρωνα: «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ»

1. Κάθε γωνιά της πόλης μας έχει την ομορφιά της. Έχω φυσικά αγαπημένα σημεία, αλλά νομίζω πως τον Βύρωνα τον κάνουν ξεχωριστό οι άνθρωποί του. Κάθε σημείο στον Βύρωνα όπου μπορώ να συναντήσω φίλους και γνωστούς για μια κουβέντα, μια καθημερινή συναναστροφή είναι ξεχωριστό και εξίσου σημαντικό.

2. Οι όμορφες παιδικές στιγμές στην γειτονιά της Ζωοδόχου Πηγής. Τα ανέμελα παιχνίδια στις γειτονιές του Βύρωνα είναι κάτι που νομίζω πως λείπει από τα σημερινά παιδιά. Η δική μας γενιά μέσα από τα παιχνίδια στις αλάνες, τα σκισμένα γόνατα μας οδήγησε να αναπτύξουμε μια σχέση σεβασμού και εκτίμησης μεταξύ μας, η οποία διαρκεί ως σήμερα.

3. Αν και αυτοκριτική γίνεται συνέχεια, για τα ελαττώματά και τα προτερήματά μου θα πρέπει να μιλήσουν οι άνθρωποι που με ξέρουν, όχι εγώ.

4. Ταινία: Μπακαλόγατος. Τραγούδι: Δραπετσώνα.

5. Δεν σκέφτομαι τι θα έκανα ως δήμαρχος, δεν είναι στόχος μου να γίνω δήμαρχος. Ως δημοτικός σύμβουλος, αν ήταν να διαλέξω ένα πράγμα, αυτό θα ήταν η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός όλων των σχολικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας. Είναι κάτι που οφείλουμε στα παιδιά μας!!!

6. Εποικοδομητική αντιπολίτευση με κατάθεση προτάσεων και σκοπό το κοινό όφελος.

7.  «Είμαστε σε αρίστη κατάσταση». Δυστυχώς δεν μπορώ να την χρησιμοποιήσω για τα δημοτικά θέματα. Είναι πολλά τα πράγματα που πρέπει να αλλάξουν στον τόπο μας.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.