10 tips ομορφιάς για το καλοκαίρι!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Του Δημήτρη Γιατρά, Προέδρου Πανελλήνιου Συλλόγου Ομορφιάς

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, με την ξενοιασιά να είναι η πρώτη σκέψη μας, είτε είμαστε σε διακοπές είτε σε κάποια παραλία. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε μερικά χρήσιμα πρακτικά tips ομορφιάς, για να προλάβουμε τους κινδύνους του ήλιου που μπορούν ν’ αφήσουν μόνιμο σημάδι στο δέρμα μας… Ας δούμε, λοιπόν, ποια είναι αυτά:

Οι 3 χρυσοί κανόνες της επιδερμίδας: Ενυδάτωση, ενυδάτωση, ενυδάτωση! Μια καλή ενυδατική κρέμα είναι το απαραίτητο αξεσουάρ μας, όχι μόνο για το πρόσωπο αλλά και για όλο το σώμα! Μετά από κάθε ντους μια πλούσια ενυδατική κρέμα θα εξουδετερώσει της επιδράσεις της αφυδάτωσης. Αντιμετωπίζει το οξειδωτικό στρες, μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων, τις δυσχρωμίες και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου. Για το πρόσωπο, διαλέγουμε μια καλή ενυδατική κρέμα με δείκτη προστασίας όμως 30 SPF.

Το primer πάει παντού! Oι επιθέσεις του περιβάλλοντος και οι υψηλές θερμοκρασίες κάνουν πιο ορατούς τους πόρους. Αν αναζητούμε μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα, κυρίως για τις βραδινές μας εξόδους, όπου ο ιδρώτας δεν είναι τόσο έντονος και άρα δεν κινδυνεύουμε με φράξιμο των πόρων, χρησιμοποιούμε ένα καλό primer. Το απλώνουμε ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο, δεν ξεχνάμε το λαιμό, και έχουμε μια φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα για να εφαρμόσουμε το αγαπημένο μας μακιγιάζ!

Προσοχή στο bronzer και το contouring! Το αγαπάμε όλοι, αλλά αν έχει αντικαταστήσει το foundation, θέλει πολλή προσοχή γιατί κινδυνεύει να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά μας. Μια ποσότητα στα μήλα του προσώπου, ψηλά στο μέτωπο θα μας δώσει την ένταση και την ζεστασιά που έχουμε ανάγκη.

Κραγιόν χειλιών: ματ ή glossy; Το καλοκαίρι λέμε Όχι! στα ματ. Λατρεύουμε τις απαλές ενυδατικές φόρμουλες, τα glossy χρωματιστά lip balms και τα lip glosses. Διάλεξε κάποιο με αντηλιακή προστασία.

Λέμε Ναι! στην απολέπιση, και το καλοκαίρι! Εαν μέχρι τώρα φοβόμασταν να κάνουμε απολέπιση τους θερινούς μήνες μήπως χάσουμε το πολυπόθητο μαύρο χρώμα, χρειαζόμαστε ακριβώς το αντίθετο. Η απολέπιση, ανά τακτά διαστήματα, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα σου και μας βοηθά να αποκτήσουμε πιο σταθερό και υγιές χρώμα

Βάζουμε χρώμα στη ζωή μας! Αυτή η εποχή αγαπά τις «ακρότητες». Και τι πιο ασφαλές από το παιχνίδι με χρώματα στα ρούχα αλλά και στο μακιγιάζ. Παίζουμε με τα έντονα χρώματα στις σκιές ματιών αλλά και στα νύχια.

 Αγαπάμε το conditioner! Η καλή ενυδάτωση είναι και θέμα μαλλιών. Προσέχουμε εξίσου τα μαλλιά μας τα οποία ταλαιπωρούνται, όχι μόνο από την ηλιακή ακτινοβολία, αλλά και το αλάτι της θάλασσας! Χρησιμοποιούμε αντιηλιακό για τα μαλλιά μας, στη θάλασσα ή την πισίνα – το χλώριο είναι επίσης επιβαρυντικό για τα μαλλιά – και φυσικά μια καλή ενυδατική μάσκα ή conditioner ώστε να κρατήσουμε και να ενισχύσουμε τη φυσική ενυδάτωση της τρίχας

Μαλλιά: Δεν ξεχνάμε τα λαδάκια μας! Είναι γνωστά και ως dry oils. Ενυδατώνουν τα μαλλιά μας ενώ η ελαιώδης μορφή τους δημιουργεί και ένα φιλμ προστασίας για την τρίχα. Μην ξεχνάμε όμως και τα όμορφα αρώματά τους που μπορούν να μας συνοδεύσουν στις εξόδους μας, ακόμα και χωρίς το άρωμά μας!

Αντιηλιακό Σώματος: Ποιο να διαλέξω; Πριν αποφασίσεις για το αντιηλιακό σου, θυμήσου ότι η λύση δεν είναι πάντα κάτι που δεν ασπρίζει! Θυμόμαστε ότι κάθε μονάδα του δείκτη προστασίας σηματοδοτεί το χρόνο που χρειάζεται η επιδερμίδα μας μέχρι να κοκκινίσει. Ο αριθμός του δείκτη προστασίας λοιπόν μας υποδεικνύει το γινόμενο αυτού του χρόνου επί τον δείκτη! Αν το δέρμα μας λοιπόν καθαρό στον ήλιο κοκκινίζει στα 20 λεπτά, ένας δείκτης προστασίας 20 SPF σημαίνει 20’ Χ 20 φορές =400΄άρα 5 ώρες! Προφανώς δεν πρέπει να κάνουμε 5 ώρες για να ανανεώσουμε το αντιηλιακό μας, οπότε, με έναν δείκτη προστασίας άνω του 20 SPF, καλό είναι να το ανανεώνουμε κάθε 2 ώρες. Επίσης, μην αποφεύγουμε αντιηλιακά που «ασπρίζουν» καθώς περιέχουν Τιτάνιο ή Ψευδάργυρο, δύο μεγαλομοριακές συνθέσεις που δεν απορροφούνται από την επιδερμίδα αλλά προσφέρουν ένα ασφαλές αντιηλιακό φιλμ!

Και τέλος, δεν ξεχνάμε το καπέλο! Το καλοκαιρινό καπέλο είναι η έκφραση της ανεμελιάς των διακοπών! Διαλέγουμε ένα καπέλο που να προστατεύει το πρόσωπό μας και δεν ξεχνάμε να το φοράμε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και, σίγουρα, όχι μόνο στην παραλία!!! Διαλέξτε λοιπόν το καπέλο σας ανάλογα την περίσταση και… φύγαμε για διακοπές!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.