Η Ρένα Δούρου για το θέμα Κουφοντίνα στο Status Fm.

“Στην υπόθεση του απεργού πείνας Δ. Κουφοντίνα, βρισκόμαστε σε ένα πολιτικό αδιέξοδο, για το οποίο ευθύνεται η κυβέρνηση, η οποία έχει και την ευθύνη για τη άρση του και δεν είναι δυνατόν να ζητείται από την Αξιωματική Αντιπολίτευση να δώσει αυτή τη λύση” δήλωσε μεταξύ άλλων η Ρένα Δούρου, μέλος του ΠΣ της ΚΕΑ, σε συνέντευξή της στο ραδιόφωνο Status Fm.

Μίλησε για συνειδητά ψέματα από την πλευρά της Δημόσιας τηλεόρασης, στο Δελτίο Ειδήσεων της οποίας χρέωσαν -όπως είπε- το πανώ ‘γεννήθηκα 17 Νοέμβρη’ “στη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ. Υπογράμμισε ότι και ως μέλος του Κογκρέσου του Συμβουλίου της Ευρώπης, θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός ο πρωθυπουργός μιας χώρας μέλους της ΕΕ να έχει πάρει υπό τον έλεγχό του τη δημόσια τηλεόραση και το πρακτορείο ειδήσεων.

Βασικά σημεία της συνέντευξης της Ρένας Δούρου όπως αναφέρονται στο Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε:

  • Δεν μπορεί να ζητείται δια της πλαγίας οδού από τον ΣΥΡΙΖΑ, την Αξιωματική Αντιπολίτευση να λύσει το πρόβλημα, παίρνοντας τηλέφωνο τη συνήγορο. Η ευθύνη για τη λύση δεν μπορεί να πέφτει στον δημοκρατικό χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΙΝΑΛ, του ΚΚΕ, του ΜέρΑ25 και όχι στην κυβέρνηση.
  • Ως πολιτικοί πρέπει να θωρακίζουμε τους θεσμούς. Όμως αυτή η κυβέρνηση δεν έχει ξεκινήσει καλά καθώς από την αρχή της θητείας της ο πρωθυπουργός έθεσε υπό την εποπτεία του την ΕΡΤ και το ΑΠΕ.
  • Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΝΔ προσπαθεί να εργαλειοποιήσει την τρομοκρατία και τους φόνους των τρομοκρατών τις προηγούμενες δεκαετίες προκειμένου να πλήξει την Αριστερά. Το έκανε όταν αναφερόταν στον αείμνητο Ανδρέα Παπανδρέου και τον ονομάτιζε στις ξένες υπηρεσίες εξευτελίζοντας την πατρίδα μας, ως τον αρχηγό της 17 Νοέμβρη. Όταν φυλάκιζε εκδότες που ανήκαν στον δημοκρατικό χωρο. Όταν σπίλωνε ανθρώπους αφήνοντας να εννοηθεί ότι ανήκαν στον τρομοκρατικό χώρο.
  • Ο κ. Π. Καμμένος ως εξέχον στέλεχος της ΝΔ έλεγε τότε τη ‘γραμμή’ του κόμματός του, ότι το ΠΑΣΟΚ και η Αριστερά είναι πίσω από τη 17 Νοέμβρη όπως το έλεγαν αι εφημερίδες που πρόσκεινταν στην κυβέρνηση της ΝΔ.
  • Ήδη έχουμε ολισθήσει στη σύγκριση ανθρώπινων ζωών. Υπηρετώ μια παράταξη που δεν ζυγίζει τις ανθρώπινες ζωές.
  • Όταν τέθηκε το ζήτημα να αποφυλακιστούν ο Παττακός και ο Θεοφιλογιαννάκος που κατέστρεψαν πολλές ζωές, η δική μας παράταξη είπε ναι, διότι δεν φοβόμαστε την επάνοδο της δικτατορίας. Όπως τώρα δεν φοβόμαστε την επάνοδο της τρομοκρατίας. Αρκεί να λειτουργήσουμε με εκείνο τον τρόπο που θα σταλεί κατανοητό μήνυμα ιδίως στους 17χρονους, που κατά τον κ. Μητσοτάκη δεν χρειάζεται να ξέρουν την σύγχρονη ιστορία της χώρας, ότι ο δημοκρατικός κόσμος στέκεται απέναντι στην τρομοκρατία. Αν αρχίσουν τα “εσείς” κι “εμείς”, τότε το πρόβλημα θα είναι στη νέα γενιά.
  • Δεν ενδιαφέρονται μόνο ο δημοκρατικός χώρος και η Αριστερά για την έκβαση της υπόθεσης αυτής αλλά αθροίζονται μια σειρά στελεχών που τέμνουν οριζόντια τον πολιτικό χώρο.
  • Ας μην κάνουμε αξιολογήσεις και ας μη θεωρούμε ότι ο κ. Κοντονής είναι πάνω από τον κ. Τζαβάρα ή ο κ. Κουμουτσάκος πάνω από τον κ. Κοντονή.
  • Να μην συγχέουμε τη σωστή πολιτική που ξεκίνησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για την αποσυμφόρεση των φυλακών Κορυδαλλού, με αυτό που πρέπει να γίνει στην περίπτωση του απεργού πείνας.
  • Είναι κατακριτέο να πρέπει το 2021, όποιος, είτε είναι βουλευτής της ΝΔ είτε του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να θρηνήσουμε νεκρό απεργό πείνας, να πρέπει να δώσει διαπιστευτήρια στη Δημοκρατία γιατί κρέμεται από πάνω του η υπόνοια ότι μπορεί να στηρίζει την τρομοκρατία.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.