“Χρυσός” ο Τεντόγλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8.35 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου.

Το έβδομο χρυσό μετάλλιο της χώρας μας στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στίβου είναι από στα χέρια του Μίλτου Τεντόγλου, στο άλμα εις μήκος.

Έγινε ο πρώτος Έλληνας αθλητής που το καταφέρνει και παράλληλα ο πρώτος που έχει στη συλλογή του δύο χρυσά μετάλλια από ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου (το 2019 είχε πάρει ξανά το χρυσό). Με το μετάλλιο του Τεντόγλου η χώρα μας έφτασε τα 34 στη διοργάνωση εκ των οποίων τα επτά είναι χρυσά, δεκαπέντε ασημένια και δώδεκα χάλκινα.

Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν φανταστικός στην πρώτη του προσπάθεια καταγράφοντας άλμα 8.35 μέτρων. Μάλιστα ήταν μόλις 0.03 εκατοστά λιγότερα από το προσωπικό του και εθνικό μας ρεκόρ (8.38) καταγράφοντας τη δεύτερη καλύτερη του επίδοση στον κλειστό στίβο.

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι δεν έκανε δεύτερη και τρίτη προσπάθεια λόγω του προβλήματος στο γόνατο που τον ταλαιπωρεί, ενώ το τέταρτο άλμα του ήταν άκυρο.

Ο Τεντόγλου δεν πραγματοποίησε πέμπτο άλμα, αφού κανένας δεν τον πέρασε. Ο Μόντλερ βρέθηκε στην δεύτερη θέση αφού με άλμα 8.31μ ξεπέρασε τον εαυτό του, αλλά όχι και τον Έλληνα άλτη. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Φινλανδός Πιούλι με άλμα στο 8.24 και εθνικό ρεκόρ.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.