Ν. Σμύρνη: Η διαστρέβλωση των γεγονότων με υπογραφή της ΓΑΔΑ και το διπλό κακό

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ενώ όλες οι έως τώρα μαρτυρίες και εικόνες καταγράφουν μία άλλη πραγματικότητα, η ΓΑΔΑ εξέδωσε μία επίσημη ανακοίνωση με μία τελείως αντεστραμμένη “πραγματικότητα”.

Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Διπλό το κακό που έγινε χθες στη Νέα Σμύρνη, αφού μία διαδικασία ρουτίνας, η διαδικασία ελέγχου τήρησης των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό δηλαδή, μετατράπηκε σε κρεσέντο αστυνομικής βίας, προκάλεσε διαδήλωση και επεισόδια στην περιοχή και κατά συνέπεια την σημερινή (8/3) παρέμβαση του εισαγγελέα για την διενέργεια σχετικής έρευνας και από την άλλη εκδόθηκε μία επίσημη ανακοίνωση από την ΓΑΔΑ με μία τελείως αντεστραμμένη εικόνα από αυτή που μετέφεραν αυτόπτες μάρτυρες και εικόνες από το σημείο.

Το τι πράγματι έχει συμβεί βεβαίως θα κληθεί να το ανακαλύψει η Δικαιοσύνη, αφού η ανακοίνωση βασίζεται σε αυτά που γράφει η σχετική έκθεση της Αστυνομίας και η δικογραφία, που σχηματίστηκε, ωστόσο το σημείο της σχετικής ανακοίνωσης της ΓΑΔΑ που αναφέρει ότι «κατά τη διάρκεια των ελέγχων η ομάδα των αστυνομικών δέχθηκε απρόκλητα επίθεση από ομάδα 30 περίπου ατόμων με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αστυνομικών» δεν προκύπτει ούτε από αυτόπτες έως τώρα ούτε από εικόνες, παρά μόνο από τους ίδιους τους αστυνομικούς που ήταν παρόντες. Αυτό που φαίνεται στην εικόνα είναι ότι διάφορα άτομα ζητούν εξηγήσεις από τους αστυνομικούς για τα πρόστιμα που βεβαίωσαν σε μία οικογένεια, αλλά κανένα αντικείμενο δεν φαίνεται να πέφτει προς το μέρος τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ανάμεσα στους 11 που συνελήφθησαν, ένας είχε πάνω του και δύο μαχαίρια, όχι ο νεαρός που ξυλοκοπήθηκε, ωστόσο ειδικά αυτός ο νεαρός που φαίνεται σε ερασιτεχνικά βίντεο να δέχεται την επίθεση των αστυνομικών, ούτε φαίνεται να επιτίθεται στους αστυνομικούς ούτε φαίνεται να τους απειλεί ή να οπλοφορεί… αλλά από την άλλη φαίνεται να δέχεται καταιγισμό χτυπημάτων με μεταλλικό πτυσσόμενο κλομπ σε άκρα, πλευρά ακόμα και στο κεφάλι.

Αν και η ηγεσία ζήτησε την διενέργεια ΕΔΕ, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, τις τελευταίες ημέρες που συμπτωματικά υπάρχει και αλλαγή στην ηγεσία της ΓΑΔΑ, παρατηρείται καθυστέρηση στην ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών και με το «κερασάκι» να είναι αυτή η ανακοίνωση, υπάρχει κίνδυνος να πληγεί και το κύρος της ενημέρωσης, κάτι το οποίο θα ήταν μάλλον πρωτόγνωρο, ακόμα πιο προβληματικό και επίσης πρέπει να το προσέξει η νέα ηγεσία για να μην δημιουργούνται λάθος συμπεράσματα αλλά και για μην δυναμιτίζεται περαιτέρω ένα κλίμα που ήδη είναι πολύ τεταμένο.

Δείτε σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε στο facebook ΕΔΩ

Πηγή: news247.gr

Εντωμεταξύ, δείτε τις ανακοινώσεις που εξέδωσε η δημοτική αρχή Νέας Σμύρνης με διαφορά μιας ημέρας και βρείτε τις διαφορές…

1η ανακοίνωση: ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ Η ΒΙΑ ΑΠ’ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ

Καταδικάζουμε τη βία από όπου κι αν προέρχεται. Οι εικόνες που είδαμε σήμερα στην Πλατεία δεν τιμούν ούτε την πόλη μας, ούτε τους πολίτες, ούτε την Αστυνομία. Είναι δύσκολο να τηρούνται τα μέτρα, αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Αντιλαμβανόμαστε ότι τα μέτρα έχουν κουράσει τον καθένα. Η συνύπαρξη στον δημόσιο χώρο είναι ελεύθερη για όλους τους πολίτες αλλά και οι κανόνες δημόσιας υγείας πρέπει να τηρούνται από όλους για να διασφαλίσουμε το υπέρτατο αγαθό της ζωής. Η υπομονή όλων μας δοκιμάζεται καθημερινά, κοινός στόχος να ξεπεράσουμε την πανδημία με τις λιγότερες απώλειες.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "M m 1922 工 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ"

2η ανακοίνωση: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΖΟΥΛΑΚΗ

“Οι χτεσινές σκηνές υπέρμετρης αστυνομικής βίας και η κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μια Κυριακή μεσημέρι, μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών, είναι ένα τραύμα στην ψυχή της Νέας Σμύρνης. Ζήτησα ενημέρωση από τα αρμόδια όργανα για τα γεγονότα. Στην τρέχουσα πολύ δύσκολη συγκυρία, η τήρηση των μέτρων δημόσιας υγείας είναι πολύ σημαντική, αλλά πρέπει να επιδιώκεται και να επιτυγχάνεται μέσα σε ένα κλίμα ομόνοιας και δικαιοσύνης. Η επιβολή, και μάλιστα με τέτοιο βίαιο τρόπο, δημιουργεί ανεπανόρθωτη βλάβη στην κοινωνική μας συνοχή, που θα μας ακολουθεί ακόμη και μετά το τέλος της πανδημίας. Αυτό δεν θα το επιτρέψω για την πόλη μας, την πόλη της προσφυγιάς και της δημοκρατίας”.

Ευθύνες στην κυβέρνηση επιρρίπτει η αντιπολίτευση

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για αυταρχισμό της ΕΛ.ΑΣ με τον Αλέξη Τσίπρα να επιτίθεται προσωπικά στον Πρωθυπουργό και στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Η αστυνομική βία στη χώρα μας παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις, δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

Το ΚΚΕ κατηγορεί ευθέως την κυβέρνηση της ΝΔ για απρόκλητη αστυνομική βία και καλεί εδώ και τώρα τον λαό να ορθώσει το αγωνιστικό του ανάστημα στην ένταση της καταστολής που συνοδεύει την αντιλαϊκή πολιτική.

Έκκληση του Γραμματέα του ΜέΡΑ25 στο ΚΚΕ και στον ΣΥΡΙΖΑ για κοινή δράση, “μπροστά στην κλιμάκωση της κρατικής καταστολής που πλέον απειλεί την Δημοκρατία και αφήνει απροστάτευτους τους πολίτες από τους πραιτοριανούς των κκ. Μητσοτάκη-Χρυσοχοΐδη. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι, σε μια τόσο κρίσιμη καμπή, αδυνατούμε να συντονίσουμε τις δράσεις μας υπέρ της δημοκρατικής νομιμότητας”.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.