To νουάρ του Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

 Γράφει ο Σωτήρης Παπαμιχαήλ

Στους δρόμους μεταξύ Κολοκοτρώνη και Γεωργίου Παπανδρέου κινείται ο ήρωας του βιβλίου, ο δημοσιογράφος Ευάγγελος Αρναούτης που προβαίνει σε μια απρόσμενη τρομοκρατική ενέργεια που παίρνει διαστάσεις μνημειώδεις. Εδώ όμως, πέρασε τα μαθητικά του χρόνια και ο διώκτης του, ο επιθεωρητής της αστυνομίας Ευάγγελος Παπαδόπουλος, Βυρωνιώτης κι αυτός που αποφοίτησε από το Πρώτο Λύκειο το 1985.

Στις σελίδες του νέου αυτού αστυνομικού μυθιστορήματος, αναστενάζουν τα πενήντα πρόσφατα χρόνια της συνοικίας μας: απ’ την εποχή πριν τις αντιπαροχές όπου η πιτσιρικαρία έπαιζε μπάλα στους δρόμους, στον Βύρωνα της εποχής της Αλλαγής του ΠΑΣΟΚ· κι από εκεί στον Βύρωνα της οικονομικής κρίσης, έως τις ημέρες της πρόσφατης καραντίνας με τα κλειστά μαγαζιά και τις γεμάτες πλατείες.

Με έναν καλώς εννοούμενο σαρκασμό και μια υπόγεια ειρωνεία που συχνά οδηγεί σε ασυγκράτητα γέλια, ο συγγραφέας περνάει απ’ τις σελίδες του τα σημεία και τα τέρατα που ζήσαμε και μας έφτασαν ως εδώ.

Η εξαιρετική πλοκή του βιβλίου και οι διαρκείς ανατροπές της ιστορίας του, κρατάνε τον αναγνώστη σε μια διαρκή αγωνία και τον δυσκολεύουν να αφήσει το βιβλίο πριν φτάσει στην τελευταία του σελίδα.

Ο συγγραφέας του Αποστόλης Καπαρουδάκης, καταγράφει ταυτόχρονα -θέλοντας φαίνεται και μη μιας και είναι δημοσιογράφος κι ο ίδιος από το 1989- τα δεινά του χώρου των μέσων μαζικής ενημέρωσης, την αγοραία άποψη για τη δημοσιογραφία, αλλά και την αμήχανη αδράνεια του σύγχρονου «πολίτη του facebook».

Η ιστορία του Περφορατέρ (του διακορευτή δηλαδή, όπως αλλιώς ονομάζεται το μικρό μηχάνημα που ανοίγει τρύπες στα χαρτιά για να αρχειοθετηθούν) εκτυλίσσεται τον χειμώνα του 2022, σε μια Αθήνα που ενώ με μια πρώτη ματιά δείχνει να έχει μπει στον πάγο, υπογείως βράζει από την αγωνία για τα άγνωστα που καταφθάνουν.

Το πολιτικό και αστυνομικό αυτό μυθιστόρημα, αυτοχαρακτηρίζεται «Το νουάρ της Αθήνας του δεύτερου μεσοπολέμου». Οι Βυρωνιώτες όμως και οι Βυρωνιώτισσες το αισθανόμαστε περισσότερο δικό μας από οποιονδήποτε άλλον Αθηναίο μιας και στις γραμμές του αναγνωρίζουμε τους ανθρώπους, τα καταστήματα, τις πλατείες, ακόμη και τα συνθήματα που καθημερινά βλέπουμε γραμμένα στους τοίχους της πόλης μας.

Το Περφορατέρ έχει ήδη λάβει εξαιρετικές κριτικές, η έκδοση (εκδόσεις Hackademy / You May Say…) είναι ιδιαίτερα προσεγμένη και το βιβλίο από το εξώφυλλό του μέχρι την τελευταία του σελίδα, αποτελεί ένα κόσμημα.

Πληροφορίες:

Θα βρείτε το Περφορατέρ σε όλα τα βιβλιοπωλεία, παραδοσιακά και διαδικτυακά.

Εκδόσεις: Hackademy / You May Say…

Πληροφορίες: youmaysayiamadreamer.com

Επικοινωνία: apostoliskaparoudakis@gmail.com

Facebook Page: facebook.com/perforater.thebook

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.