Ρ. Δούρου: Με πράξεις η στήριξη της Δημ.Υγείας – Επισκέφτηκε το νοσοκομείο Αγ. Βαρβάρα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα» στη Δυτική Αττική, μια περιοχή με έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού τις πορηγούμενες ημέρες, συναντήθηκε η Ρένα Δούρου. Σύμφωνα με την κ. Δούρου η Διοίκηση της Περιφέρειας επιχειρεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να καλύψει την αδιαφορία της επί 16 μήνες, άρον – άρον με Δελτίο Τύπου!

«Η δημόσια υγεία απαιτεί στήριξη και όχι υποβάθμιση, φροντίδα και όχι γραφειοκρατικές προσεγγίσεις», τονίζει η επικεφαλής της Δύναμης Ζωής. Κάνει λόγο για ανυπαρξία έργων και συγκεκριμένα

  • 16 μήνες πλήρους αδράνειας για το Νοσοκομείο «Αγ. Βαρβάρα»
  • απένταξη της κτιριακής του ανακαίνισης από τον προϋπολογισμό
  • έκδοση ΔΤ «στο και 5», ήτοι στις 14 Δεκεμβρίου 2020, περί «προσωπικής παρέμβασης του Περιφερειάρχη»  με αφορμή την επίσκεψη που πραγματοποίησε την ίδια μέρα στο νοσοκομείο η επικεφαλής της Δύναμης Ζωής!

Όπως αναφέρει η κ. Δούρου, οι πολίτες της Δυτικής Αττικής, οι ασθενείς και οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα» ζουν καθημερινά την εγκατάλειψή τους, είτε πρόκειται για κτίρια είτε για εξοπλισμό. Παράλληλα επισημαίνει την ανάγκη για ολοκλήρωση του διαγωνισμού που εκκρεμεί για τα 8 μηχανήματα τεχνητού νεφρού.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.