Δυο λόγια απ’ τη συντακτική ομάδα Φύλλο 11

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Αυτές τις μέρες κλείνει ένας χρόνος μιας απίστευτης περιπέτειας, σε όλα τα επίπεδα, εξαιτίας της πανδημίας του covid-19. Όπως πολύ πετυχημένα έχει ειπωθεί: Ζωή ακορντεόν. Και μόνο ο οργανοπαίχτης φαίνεται να ακούει κάποια μελωδία σε αυτό το, κατά τ’ άλλα βουβό και σκληρό, ανοιγοκλείσιμο της φυσούνας.

Καραντίνα, lockdown, κλείσιμο αγοράς,  απαγόρευση κυκλοφορίας, άνοιγμα αγοράς, η επόμενη εβδομάδα θα είναι κρίσιμη, αύξηση κρουσμάτων, κλείσιμο αγοράς, οι επόμενοι δύο μήνες θα είναι κρίσιμοι, click away, έναρξη εμβολιασμών, μείωση κρουσμάτων, άνοιγμα λιανικής, click in shop, νέα μεταλλαγμένα στελέχη, άνοιγμα σχολείων, κατάργηση click in shop, διασπορά του ιού στα παιδιά, κατακόρυφη αύξηση κρουσμάτων στην Αττική, κλείσιμο σχολείων, έκτακτες συσκέψεις, ολικό lockdown, μερικό lockdown, καθολικό lockdown κ.ο.κ.

Στεκόμαστε σαστισμένοι και ζαλισμένοι απέναντι σε αποφάσεις που λαμβάνονται με γνώμονα την «προστασία της υγείας των πολιτών και της οικονομίας», αλλά επί της ουσίας ούτε το δημόσιο σύστημα υγείας ενισχύεται ούτε η οικονομία μπορεί να πάρει ανάσα. Επαγγελματίες και εργαζόμενοι σε απόγνωση και κάθε εβδομάδα τα επικοινωνιακά τηλεοπτικά ραντεβού για λίγη υπομονή ακόμα…

«Κερασάκι στην τούρτα» αυτής της κατάστασης, το ξέσπασμα καταγγελιών για κακοποιήσεις γυναικών και ανηλίκων στους χώρους του θεάτρου, του αθλητισμού, της μουσικής, η ενίσχυση της καταστολής, η αδυναμία διαχείρισης των επιπτώσεων του φαινομένου «Μήδεια» κλπ.

Και στρέφοντας το βλέμμα στα του «οίκου μας»,  στη γειτονιά μας, δεν βλέπουμε κάτι που να βελτιώνει κάπως έστω την ποιότητα της ζωής μας… Εικόνες εγκατάλειψης παντού. Δρόμοι, πεζοδρόμια, πλατείες, πάρκα και άλλες υποδομές του Δήμου σε κακή κατάσταση.

Για τα θέματα αυτά, και πολλά άλλα ακόμα, δίνουμε το λόγο στους συνεργάτες της εφημερίδας μας. Θα συνεχίσουμε να έχουμε άποψη και χιούμορ κι ελπίζουμε να βγούμε όλοι ασφαλείς και πιο δυνατοί από αυτή την περιπέτεια…

Υγεία και δύναμη σε όλους. Και καλό Τριώδιο…

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.