Φήμες #21

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

  • Φήμες κυκλοφορούν ότι δημοτικός σύμβουλος έχει δεχτεί εξώδικο, για οικονομικές ατασθαλίες παρελθόντων ετών και ειδικότερα, για περίοδο, που ασκούσε διοίκηση.  Ιδρώνει κάποιο αυτί;
  • Στην Ελλάδα ζούμε θα μου πείτε. Τίποτα δεν μας ξαφνιάζει. Μπαίνεις στην πολιτική με μισό σπιτάκι και βγαίνεις, λίγα χρόνια μετά, με 2 πολυκατοικίες. Το λες και «μαγκιά» βρε αδερφέ. Μήπως οι δημοτικοί μας σύμβουλοι θα έπρεπε να ανοίξουν λίγο περισσότερο τα ματάκια τους; Ο σοφός λαός λέει. “Αν ξέρεις να κλέβεις, μη κλέψεις. Αν ξέρεις να κρυφτείς, κλέψε” Κάποιος δεν ήξερε να κρυφτεί μάλλον!!!
  • Τόσα χρόνια ψάχνει – λέει – η διοίκηση του δήμου μας χώρους, για να φτιάξει σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς κλπ αλλά δεν μπορεί να βρει. Όταν όμως πρόκειται, να εξυπηρετήσουν το προσωπικό τους συμφέρον, κάποιοι, τα καταφέρνουν περίφημα. Και χώρους βρίσκουν και “άκρες βρίσκουν”. Τελικά μήπως δεν είναι ανίκανοι αλλά επιτυχημένοι επαγγελματίες;
  • Εντυπωσιάζουν με την άγνοιά τους, για τον τρόπο λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου και των επιτροπών, δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης. Μήπως θα πρέπει να σταματήσουν τις αλλαγές και να ξαναβάλουν τους βασικούς, γιατί οι αναπληρωματικοί με τις γκάφες τους, τους εκθέτουν.
  • Αν μη τι άλλο, η δημοτική αρχή σε αυτά τα χρόνια που διοικεί, έχει μάθει καλά τα «κόλπα». Αποτέλεσμα, να εκμεταλλεύεται κάθε «λάθος πάσα», που της δίνει η άγνοια της αντιπολίτευσης και να σκοράρει με ευκολία, όπως έκανε πρόσφατα κι από κει που η πρότασή της μειοψηφούσε στο δημοτικό συμβούλιο, μια νέα πρόταση προερχόμενη από παράταξη της αντιπολίτευσης ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΑΦΗΣ, οδηγήθηκε στην οικονομική επιτροπή, στην οποία η δημοτική αρχή πλειοψηφεί, ελέω Θεοδωρικάκου, με αποτέλεσμα να έχει τη δυνατότητα να τη χρησιμοποιήσει όπως θέλει. Μήπως ο Κατωπόδης πρέπει να βάλει στο γραφείο του μια μεγάλη φωτογραφία του Θεοδωρικάκου και κάθε πρωί να του λέει ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ;
  • Μετά από χρόνια ήρθατε στην πολιτική μας, κύριε Κατωπόδη, είπε ο κύριος Γώγος στο δημοτικό συμβούλιο, αναλύοντας την πολιτική του δημάρχου. Σωστά τα λέτε κύριε Γώγο, με μια διάφορα. Δεν ήρθε τώρα σε αυτή την πολιτική ο κος Κατωπόδης, είναι σε αυτή από την ώρα που ανέλαβε τη διοίκηση του δήμου. Σε άλλη πολιτική (ήταν;) μόνο την περίοδο που ήταν αντιπολίτευση.
  • Παγκόσμια πρωτοτυπία αποτελεί το δημοτικό μας συμβούλιο, με τον πρόεδρό του να βάζει υποψηφιότητα για νίκη στο επόμενο Next Top Model. Αυτό τον καιρό λοιπόν, οι συνεδριάσεις του γίνονται παράλληλα και δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη. Έτσι οι δημοτικοί σύμβουλοι, που συμμετέχουν μέσω διαδικτύου, εμφανίζονται κανονικά με την εικόνα τους και με το όνομά τους στο κάτω μέρος της οθόνης του θεατή. Όμως οι δημοτικοί σύμβουλοι, που βρίσκονται στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και συμμετέχουν ζωντανά στη διαδικασία ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ στην οθόνη (ούτε καν το όνομά τους). Εμφανίζεται όμως το πρόσωπο και το όνομα του προέδρου κου Πλακίδα. Αποτέλεσμα αυτού, ήταν να πάθω πραγματικό σοκ βλέποντας τον κο Πλακίδα, να μιλά με αριστερό λόγο και να ασκεί κριτική στον δήμαρχο. Στην πορεία, βέβαια, έσκασα στα γέλια, όταν κατάλαβα, απ’ τη φωνή, πως μιλούσε ο κος Μαυρόπουλος ενώ εμφανιζόταν ο κος Πλακίδας. Πάντα βρίσκει τρόπους να μας εκπλήσσει η δημοτική αρχή.
  • Αξίζει να παρακολουθεί κάποιος τα δημοτικά συμβούλια; Δηλώνω ευθαρσώς ΝΑΙ. Πρόκειται βέβαια, για μια άναρχη και χαοτική διαδικασία, χάρη στο ταλέντο του προέδρου κυρίως, όμως προσφέρει στιγμές αληθινής απόλαυσης. Μια τέτοια στιγμή θυμήθηκα, καθώς τελευταία, με τη μεταστέγαση του 4ου νηπιαγωγείου, γίνεται πολύς λόγος. Φανατικός και μοναδικός υποστηρικτής της κατασκευής νέου, εκ θεμελίων, σχολείου στο 4ο δημοτικό, υπήρξε απ’ την αρχή ο κος Γώγος. Αντίθετα ο δήμαρχος προτιμούσε τις κλασσικές του ντρίπλες, πότε παπάς, πότε ζευγάς, στην προσπάθειά του να τα έχει καλά και με τους οπαδούς της αναπαλαίωσης και με αυτούς της κατασκευής νέου σχολείου. Όταν όμως ανακάλυψε, πως η αναπαλαίωση δεν προχωρά, ο δήμαρχος το γύρισε και ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ, όπως δήλωσε ο ίδιος, παρουσίασε την πρότασή για κατασκευή νέου σχολείου, ως αποκλειστικά δική του πρόταση. Αυτή η καλλιτεχνική κυβίστηση του δημάρχου αλλά και η έκφραση του κου Γώγου, όταν τον άκουσε να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, αποτελούν μοναδικές στιγμές, που μόνο το δημοτικό μας συμβούλιο μπορεί να προσφέρει.
  • Μέλος της Πολιτική Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, εκλέχθηκε στο πρόσφατο συνέδριο της, ο γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου του Βύρωνα, Γιώργος Λέλος. Άντε και πρωθυπουργός Γιώργο, μια και υπουργό βυρωνιώτη έχουμε ήδη.

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.