Ο Τσιόδρας πρότεινε όσα η κυβέρνηση απορρίπτει εδώ και ένα χρόνο πανδημίας

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Του Άγγελου Προβολισιάνου

Το documentonews.gr δημοσίευσε τα κυριότερα σημεία από το προσχέδιο της εισήγησης του Σωτήρη Τσιόδρα ενόψει της συνεδρίασης της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων την Παρασκευή 19/3/2021. Το προσχέδιο ήταν εν γνώσει όλων των μελών της επιτροπής και κάποια μέλη ήδη είχαν εκφραστεί θετικά.

Ο καθηγητής εισηγείται μέτρα που η κυβέρνηση αρνείται εμμονικά να υιοθετήσει, οδηγώντας στην πρωτοφανή έξαρση της πανδημίας, την ισοπέδωση της οικονομίας και το «κρασάρισμα» του ΕΣΥ με ασθενείς να βρίσκονται σε ράντζα αντί σε ΜΕΘ. Κατά τις πληροφορίες, ο καθηγητής τάσσεται υπέρ του «ανοίγματος» της κοινωνίας, αντιλαμβανόμενος την πανθομολογούμενη κοινωνική κόπωση και -πιθανώς- την αφόρητη πολιτική πίεση που δέχεται η κυβέρνηση. Μάλιστα, στην ιεράρχηση των κοινωνικών δραστηριοτήτων από τον κ. Τσιόδρα την πρωτιά κατέχουν οι εκκλησίες ελέω Πάσχα.

Μετά τα θλιβερά αποτελέσματα του πεντάμηνου lockdown, ο επικεφαλής της επιτροπής προτείνει την αλλαγή μοντέλου διαχείρισης με πυξίδα την αυστριακή φόρμουλα ανάσχεσης του κορωνοϊού. Ειδικότερα, συνιστά το «τριπλό δίχτυ ασφαλείας» για τα σχολεία που ανοιγόκλειναν αθωράκιστα, συνταγογράφηση των τεστ και διάθεσή τους από τα φαρμακεία για self-testing, μαζικές και στοχευμένες δειγματοληψίες στον πληθυσμό και ειδικά σε εργαζόμενους και εκπαιδευτικούς ηλικίας 20 έως 49 ετών που θεωρούνται «οδηγοί της επιδημίας», μαζικά τεστ στα σχολεία, στους εργάτες γης που έρχονται από τα βόρεια χερσαία σύνορα και εβδομαδιαίο έλεγχο σε ανεμβολίαστους υγειονομικούς. Παράλληλα, εκφράζει ανησυχία για την αβεβαιότητα που επικρατεί ως προς τη μεταδοτικότητα των εμβολιασμένων, ενώ ενημερώνει τα μέλη της επιτροπής για τις προτάσεις του ECDC σχετικά με τον επιδημιολογικό έλεγχο ταξιδιωτών, οι οποίες αποδεικνύουν το επικίνδυνο άνοιγμα του τουρισμού το περασμένο καλοκαίρι.

Εντύπωση προκαλεί πως ο κ. Τσιόδρας προτείνει όσα εδώ και έναν χρόνο απορρίπτει η κυβέρνηση. Ανάγει σε «αντίδοτο» για την αντιμετώπιση της πανδημίας τη μαζική δειγματοληψία στους χώρους που η συμπολίτευση αρνούνταν να χαρακτηρίσει εστίες υπερμετάδοσης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα σχολεία. Ωστόσο, ο καθηγητής φαίνεται να εξαιρεί τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αποφεύγοντας οποιαδήποτε αναφορά. Άλλωστε, στις 27 Οκτωβρίου 2020, είχε δηλώσει πως «είναι αδύνατο να επενδύσουμε αυτή τη στιγμή σε περισσότερη και μεγαλύτερη άνεση στα μέσα μεταφοράς». Όλα αυτά, ενώ το Μέγαρο Μαξίμου διέρρεε στα φίλα προσκείμενα προς αυτήν Μέσα, τα μέτρα πριν καν συνεδριάσει η Επιτροπή.

«Τριπλό δίχτυ ασφαλείας»

Αναφορικά με την επαναλειτουργία των σχολείων στην Αυστρία μετά από περίπου 3 μήνες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, ο κ. Τσιόδρας φέρεται να επισημαίνει το σχέδιο «τριπλό δίχτυ ασφαλείας» που ακολούθησε η αυστριακή κυβέρνηση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για το εξής τρίπτυχο:

1. Επαναλαμβανόμενος εργαστηριακός έλεγχος.

2. Χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας για παιδιά από την ηλικία των 14 ετών.

3. Μαθήματα σε δύο βάρδιες, με τους μισούς μαθητές να πηγαίνουν στο σχολείο τη Δευτέρα και οι υπόλοιποι μαθητές την Τρίτη και εναλλάξ.

Οι οδηγίες του ECDC για τους ταξιδιώτες

Όσον αφορά τον επιδημιολογικό έλεγχο των ταξιδιωτών, ο επικεφαλής της επιτροπής φέρεται να γνωστοποιεί στους συναδέλφους του τις σχετικές οδηγίες του ECDC, οι οποίες είναι εκ διαμέτρου αντίθετες με το αναποτελεσματικό μείγμα μέτρων που τέθηκε σε εφαρμογή κατά το άνοιγμα του τουρισμού το περασμένο καλοκαίρι.

Κατά τις πληροφορίες, φέρεται να μιλά για έναν συνδυασμό εργαστηριακών ελέγχων πριν από την αναχώρηση και μετά την άφιξη των ταξιδιωτών. Τα μέτρα που προτείνονται είναι τα εξής:

1. Εργαστηριακός έλεγχος πριν από την αναχώρηση, το νωρίτερο 48 ώρες πριν ή στο σημείο αναχώρησης.

2. Επαναληπτικός εργαστηριακός έλεγχος πέντε έως επτά ημέρες μετά την άφιξη.

3. Ταξιδιώτες που έχουν αναρρώσει από την νόσο θα πρέπει να διαθέτουν πιστοποιητικό που επιβεβαιώνει την ανάρρωση τους εντός των τελευταίων 180 ημερών.

Μεταδίδουν τον ιό οι εμβολιασμένοι;

Κατά τις πληροφορίες, ο Σ. Τσιόδρας επικαλείται σχετικές μελέτες για να τονίσει την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, όμως, εκφράζει την ανησυχία του για το ενδεχόμενο μετάδοσης του ιού από τους εμβολιασμένους πολίτες. Επ΄αυτού, φέρεται να υποστηρίζει πως θα χρειαστεί λίγος χρόνος για τη διάθεση στοιχείων που δύνανται να οδηγήσουν σε συμπεράσματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο καθηγητής αναφέρεται στις διαβουλεύσεις που γίνονται στην Κομισιόν αναφορικά με το πιστοποιητικό εμβολίου που σκοπό θα έχει τη διασφάλιση των διασυνοριακών μετακινήσεων.

Πηγή: documentonews.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.