Εργαζόμενοι δήμων: Υγειονομική βόμβα τα rapid test στα φαρμακεία

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Θα συσσωρεύονται νοσοκομειακά απόβλητα σε σπίτια & γειτονιές.

«Υγειονομική βόμβα», χαρακτηρίζουν οι εργαζόμενοι στους δήμους την προαναγγελία της κυβέρνησης για δωρεάν rapid test από τα φαρμακεία, που, σύμφωνα με τον υφυπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο, στόχος είναι να φτάσουν τα 10 εκατ. την εβδομάδα.

Μιλώντας στον real fm ο επικεφαλής της ΔΑΣ-ΟΤΑ Βασίλης Πετρόπουλος τόνισε ότι τα rapid test είναι νοσοκομειακά απόβλητα και αναρωτήθηκε: «Πού θα τα πετάνε οι πολίτες;»

Το ερώτημα επαναλαμβάνει σε ανακοίνωσή της η ΔΑΣ-ΟΤΑ, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Γεννιέται εύλογα το ερώτημα, που θα πετιούνται τα rapid test μετά την χρήση τους. Η αρνητική εμπειρία των εργαζομένων στην καθαριότητα να μαζεύουν τα ανεξέλεγκτα πεταμένα μέσα προστασίας (γάντια, μάσκες κλπ) με κίνδυνο, που πολλές φορές έχει επαληθευτεί να κολλήσουν τον ιό, η διαδικασία των ατομικών τεστ μεγαλώνει την αγωνία και την ανασφάλεια τους. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία, η κυβέρνηση και οι δήμοι θα πρέπει να προβλέψουν ειδικά ασφαλή σημεία και κάδους συλλογής ιατρικών αποβλήτων για τα μεταχειρισμένα τεστ και ειδικά μετρά προστασίας για τους εργαζόμενους. Με την επιβαρυντική για την υγεία των εργαζομένων διαδικασία των ατομικών τεστ, γίνεται ακόμα πιο αναγκαίο η κυβέρνηση να συμπεριλάβει στην προτεραιότητα  για τον εμβολιασμό τους εργαζόμενους στην καθαριότητα των δήμων όπως και σε όλες τις υπηρεσίες που έρχονται σε επαφή με το κοινό (ΚΕΠ, κοινωνικές υπηρεσίες κλπ)

Η προστασία της υγείας των εργαζομένων και του λαού δεν μπαίνει σε ζύγι. Η ευθύνη της κυβέρνησης και των δημάρχων δεν μεταβιβάζεται», καταλήγει η ΔΑΣ-ΟΤΑ.

ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΕΣΤ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ

Με την κατάσταση της μετάδοσης της πανδημίας του κορωνοϊού να έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις σε βάρος του λαού, η κυβέρνηση επιμένει ακόμα πιο έντονα στην «ατομική ευθύνη» την αστυνομοκρατία και την καταστολή.

Μετά από ένα χρόνο πανδημίας και παρά του γεγονότος ότι η επιστημονική κοινότητα είχε επισημάνει από την αρχή την ανάγκη διενέργειας οργανωμένων μαζικών και επαναλαμβανόμενων τεστ θετικότητας στον κορωνοϊό, η κυβέρνηση μετατρέπει την κρατική ευθύνη για την διαδικασία σε «ατομική ευθύνη», εξαγγέλλοντας μετά παρρησίας την πραγματοποίηση rapid test ατομικά από τον κάθε πολίτη, σαφώς με αμφίβολα αποτελέσματα.

Και ενώ στην μάχη της προπαγάνδας για το «νέο επίτευγμα», όπως επιχειρεί να το παρουσιάσει η κυβέρνηση, έχουν στοιχηθεί τα συστημικά ΜΜΕ «έχοντας» απαντήσεις για όλα και πέρα των άλλων δυσκολιών της διαδικασίας, για τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων γεννιέται εύλογα το ερώτημα, που θα πετιούνται τα rapid test μετά τη χρήση τους.

Η αρνητική εμπειρία των εργαζομένων στην καθαριότητα να μαζεύουν τα ανεξέλεγκτα πεταμένα μέσα προστασίας (γάντια, μάσκες κλπ) με κίνδυνο, που πολλές φορές έχει επαληθευτεί να κολλήσουν τον ιό, η διαδικασία των ατομικών τεστ μεγαλώνει την αγωνία και την ανασφάλεια τους.

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία, η κυβέρνηση και οι δήμοι θα πρέπει να προβλέψουν ειδικά ασφαλή σημεία και κάδους συλλογής ιατρικών αποβλήτων για τα μεταχειρισμένα τεστ και ειδικά μετρά προστασίας για τους εργαζόμενους.

Με την επιβαρυντική για την υγεία των εργαζομένων διαδικασία των ατομικών τεστ, γίνεται ακόμα πιο αναγκαίο η κυβέρνηση να συμπεριλάβει στην προτεραιότητα  για τον εμβολιασμό τους εργαζόμενους στην καθαριότητα των δήμων όπως και σε όλες τις υπηρεσίες που έρχονται σε επαφή με το κοινό (ΚΕΠ, κοινωνικές υπηρεσίες κλπ)

Η προστασία της υγείας των εργαζομένων και του λαού δεν μπαίνει σε ζύγι. Η ευθύνη της κυβέρνησης και των δημάρχων δεν μεταβιβάζεται.

Πηγή: aftodioikisig.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.