Τραγέλαφος: Είχαν ξεχάσει στην ΚΥΑ των μέτρων εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου…

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με νέα ΚΥΑ που δημοσιεύθηκε στο Φ.Ε.Κ. Β’ 1119/«22.3.2021» (ημ/νία κυκλοφορίας 23.3.2021) τροποποιήθηκε η ΚΥΑ που είχε εκδοθεί το Σάββατο και είχε ορίσει τα « έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από το Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00».

Μία από τις αλλαγές, είναι ότι στην Ενότητα που προβλέπει την «αναστολή συναθροίσεων / δημόσιων κοινωνικών εκδηλώσεων », προστέθηκε η αναγκαία εξαίρεση, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου με καταθέσεις στεφάνων στους Δήμους.

Υπήρχε ως εξαίρεση μόνο η παρέλαση της Αθήνας, αλλά είχαν ξεχάσει να ορίσουν εξαίρεση για τις καταθέσεις στεφάνων ανά την Ελλάδα. 

Προφανώς το Σάββατο κανένα από τα 25 κυβερνητικά στελέχηπου την είχαν υπογράψει δεν το κατάλαβε.

Και καλά οι υπόλοιποι, αλλά ο αρμόδιος Μάκης Βορίδης, ο οποίος έχει ήδη στείλει Εγκύκλιο για τις καταθέσεις στεφάνων, πως υπέγραψε την ΚΥΑ χωρίς αυτό;  

Ειδικότερα, τώρα πρόσθεσαν την εξής εξαίρεση από την αναστολή:

«Επιτρέπεται εξαιρετικώς η πραγματοποίηση της εκδήλωσης κατάθεσης στεφάνου στους Δήμους της Χώρας την ημέρα της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου 2021, με τη δυνατότητα συμμετοχής ενός (1) εκπροσώπου του Δήμου, της Περιφέρειας, της Κυβέρνησης, της Βουλής, των Ενόπλων Δυνάμεων και κάθε κοινοβουλευτικού κόμματος».

“Κάλλιο αργά παρά ποτέ” να λέμε, που το θυμήθηκαν και γλυτώσαμε σκηνικά της Αστυνομίας να κόβει πρόστιμα στις καταθέσεις στεφάνων για μη νόμιμες συναθροίσεις…

Μπορείτε να δείτε όλες τις αλλαγές που έφερε η ΚΥΑ εδώ.

Πηγή: airetos.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.