Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα: 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

«Μεθύστε με τ’ αθάνατο κρασί του ΄21!»

Ο Ελληνισμός τιμά και γιορτάζει φέτος τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Ο αγώνας των Ελλήνων  απέναντι στον Οθωμανικό ζυγό  για ελευθερία, ανεξαρτησία και εθνική κυριαρχία συγκλόνισε τον τότε σύγχρονο κόσμο.

Θυμόμαστε τα λόγια του Γέροντα του Μοριά, που εκφώνησε στο λόφο της Πνύκας, απευθυνόμενος σε νεαρούς μαθητές, το 1838:

«Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε είς αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση».

Σήμερα, η διαρκής οικονομική εξάρτηση και δυσπραγία, τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα, η αξιακή κρίση, η συνεχής απειλή της εθνικής κυριαρχίας  κάνουν το όραμα, τις  αξίες και τα ιδανικά της Επανάστασης του ’21 επίκαιρα όσο ποτέ άλλοτε. 

Η Επανάσταση του 1821, το Έπος του 1940, η Εθνική Αντίσταση, οι αγώνες για την αποκατάσταση της δημοκρατίας και την εγκαθίδρυση της Γ’ Ελληνική Δημοκρατίας, οδηγούν τη χώρα μας στον 21ο αιώνα. Δείχνουν τον δρόμο για την εθνική ανεξαρτησία και τη λαϊκή κυριαρχία.

Η Επανάσταση του ’21 με τον περίπλοκο χαρακτήρα της, με τα έντονα εθνικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά, σφραγίζει τις διαχρονικές αξίες και πόθους του ελληνικού λαού, φωτίζοντας την καρδιά και το νου των Ελλήνων.

Στα πλαίσια των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, η Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα διοργανώνει και θα παρουσιάσει διαδικτυακά, Έκθεση Ζωγραφικής με έργα παιδιών της πόλης μας, εμπνευσμένα από την Ελληνική Επανάσταση. 

Την Πέμπτη 25/3/2021 και ώρα 11.00, αντιπροσωπεία της δημοτική παράταξης «Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα», τιμώντας τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης (Πλατεία Χρυσοστόμου Σμύρνης).

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.