Περισυλλογή απορριμμάτων τα Σαββατοκύριακα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Επιστολή του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ, προς το Δήμαρχο Βύρωνα κ. Κατωπόδη με Θέμα : Περισυλλογή απορριμμάτων τα Σαββατοκύριακα

Όπως γνωρίζεται το Σαββατοκύριακο 21,22 Μαρτίου δεν βγήκαν για εργασία όλοι οι τομείς στην υπηρεσία καθαριότητας, με αποτέλεσμα σε πολλές  γειτονιές της πόλης τα απορρίμματα να είναι στους κάδους από την Παρασκευή 20 -3 το μεσημέρι  και να περισυλλέγουν την Τρίτη 23-3.

Αυτή η απόφαση πιστεύουμε ότι δεν είναι σωστή και δεν θα πρέπει να επαναληφτεί.

Σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την δημόσια υγεία, στις ήμερες της πανδημίας και τους κινδύνους που υπάρχουν για την εξάπλωση  του κορονοιού, πιστεύουμε ότι  είναι μεγάλο λάθος να συσσωρεύονται απορρίμματα στους κάδους και να μεγαλώνουν οι κίνδυνοι για τους εργαζόμενους  και τους πολίτες.

Είναι επίσης γνωστό λόγο των έκτακτων συνθηκών ότι έχει μειωθεί κατά πολύ ο αριθμός των εργαζομένων στη διεύθυνση της καθαριότητας-εργάτες, οδηγοί, τεχνίτες- και θα πρέπει άμεσα να υλοποιηθεί η αρχική απόφαση  για την πρόσληψη των δέκα εργατών- έχουν έρθει έξι- καθώς και να γίνουν άμεσα και άλλες αναγκαίες έκτακτες προσλήψεις σε εργάτες, οδηγούς, τεχνίτες,  ώστε να διασφαλιστεί η λειτουργία της υπηρεσίας επτά ημέρες την εβδομάδα. Χωρίς περαιτέρω εντατικοποίηση σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες των εργαζομένων που είναι στην πρώτη γραμμή και να αποτραπεί σε κάθε περίπτωση το ενδεχόμενο να γίνει οποιαδήποτε ανάθεση σε ιδιώτες.

Θα πρέπει ακόμα να απαιτηθεί από την κυβέρνηση και το υπουργείο εσωτερικών η αύξηση των ωρών υπερωριακής εργασίας ανά εργαζόμενο για την απογευματινή εργασία πέραν του κανονικού ωραρίου, καθώς επίσης και για τα  Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Όπως και να δοθεί έκτακτη χρηματοδότηση στους ΟΤΑ για την αντιμετώπιση των αναγκών που έχουν προκύψει.

Αυτές τις δύσκολες στιγμές πρέπει όλοι να μεριμνήσουμε για την δημόσια υγεία,  να είναι η πόλη μας καθαρή  αλλά και για την υγεία και τα δικαιώματα των εργαζομένων που δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό, εκθέτοντας την ζωή τους σε κίνδυνους.

Να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι στιγμής υπάρχουν γάντια μάσκες και αντισηπτικά.

Δεν έχουν έρθει φόρμες μιας χρήσης ποδιές κλπ, οφείλονται  υπερωρίες Νοέμβριου, Δεκεμβρίου 2019.

Για το Δ. Σ

Ο Πρόεδρος                                                             Η Γραμματέας

Παναγιωτόπουλος Χρήστος                                                 Μπίκα Πελαγία

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.