Συγνώμη “ικανέ” αντιδήμαρχε. Οι αρουραίοι σε στηρίζουν. Βίντεο

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα «Βύρωνας η πόλη μας»

 Εάν υπάρχει ευθιξία, ο Αντιδήμαρχος των Τεχνικών Υπηρεσιών οφείλει να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη (και να παραιτηθεί)!

Διαστάσεις “ριάλιτι σόου” (reality show) θέλησε να δώσει, την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021, με το “ΒΡΕΧΕΙ ΓΥΑΛΙΑ ΜΥΩΠΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΒΡΕΧΕΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ” ποστάρισμά του στο fb ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βύρωνα, ξεχνώντας όμως έναν σοβαρό “κανόνα” τους: «Τα ριάλιτι σόου σκοτώνουν τους πρωταγωνιστές τους»…

Τι έγινε όμως και φτάσαμε εδώ;

Πριν από λίγες μέρες σε ένα βιντεάκι με τίτλο «Προσοχή Πέφτουν οικόπεδα εξ’ ουρανού!!!»  σατίρισα τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών, στηριζόμενος σε μια καταγγελία της κίνησης πολιτών «Βύρωνας και τριγύρω». Όπως αποδείχτηκε οι χάρτες της google, οδήγησαν στο λάθος την κίνηση πολιτών το οποίο και παραδέχτηκαν.

Ο αντιδήμαρχος ειρωνικά με χαρακτήρισε «έγκριτο» βάζοντας σε εισαγωγικά τη λέξη και κατήγγειλε για εμπάθεια, μισαλλοδοξία και κακεντρέχεια τον κύριο Βούρτση, ζητώντας  από εμένα και τον κο Βούρτση συγνώμη.

Εγώ, όπως και η κίνηση πολιτών ζητήσαμε συγνώμη, για το λάθος. Όμως, δυστυχώς για τον αντιδήμαρχο, δεν ήταν έργο του κυρίου Βούρτση.

Έτσι λοιπόν, οφείλει τουλάχιστο μια συγνώμη, ο αντιδήμαρχος στον κο Βούρτση.

Πέρα απ’ αυτά όμως στα προς κατεδάφιση εγκαταλελειμμένα κτίρια, υπήρχε κι ένα κτίριο το οποίο δεν έχει πρόβλημα και μάλιστα κατοικείται και δεν είναι εγκαταλελειμμένο, όπως χαρακτηρίστηκε από την τεχνική υπηρεσία.

Στο σατιρικό βίντεο ανέφερα κι αυτό, πέρα απ’ το οικόπεδο. Όμως ο αντιδήμαρχος, στο ποστ με το οποίο ζητά τη συγνώμη μου, δεν αναφέρει τίποτα, παρά το ότι του ζήτησα να μας πει και γι’ αυτό σχετικά. Εποίησε την νήσσαν, κοινώς έκανε την πάπια και με αναγκάζει να επανέλθω με νέο σατιρικό βίντεο, αφιερωμένο στην «ικανότητά» του!!!

Για το κείμενο και το βίντεο υπεύθυνος είναι ο Σωτήρης Παπαμιχαήλ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.