Fabrica Athens. Πολυδραστική ομάδα τέχνης

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

του Νεκτάριου Θεοδώρου

     Δύσκολοι καιροί. Δύσκολες κατευθύνσεις. Κι όμως υπάρχει ελπίδα. Υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν για την τέχνη και το όραμα. Για την Ιδέα, την ομορφιά. Άνθρωποι που δημιουργούν, συμμετέχουν, υλοποιούν χωρίς να χάνουν το βήμα. Άνθρωποι που βρίσκουν τρόπους να ξεφύγουν από τα προβλήματα του καιρού μας και κάθε φορά που συναντώ στο δρόμο μου κάποιους από αυτούς αυτοπροσδιορίζομαι ως τυχερός! Ήρθε η στιγμή που μπορώ πλέον να μιλήσω για την πολυδραστική κοινότητα τέχνης «Fabrica Athens» γνωρίζοντας τους ανθρώπους της και το έργο τους!

Φάνης Κατέχος

(Ηθοποιός – Σκηνοθέτης – Trainer / Ιδρυτικό μέλος της Fabrica athens)

     Ανήκω σε μια ομάδα καλλιτεχνών που από τα γεννοφάσκια της δεν ήξερε τι σημαίνει θέατρο. Που γεννήθηκε μέσα στην κρίση και δεν έλαβε βοήθεια από πουθενά. Που οι άνθρωποί της θυσίασαν την προσωπική τους ζωή για να αφιερωθούν στην τέχνη.

     Σε μια ομάδα καλλιτεχνών που ζει χωρίς τυμπανοκρουσίες. Που συσπειρώνει και που προσπαθεί να δημιουργεί ευκαιρίες! Που έχει αλλεργία στη τοξικότητα.    

     Μία ομάδα που δεν υπέκυψε σε πειρασμούς και είναι ανοιχτή σε όλους. Που δε φιμώνεται, που αγωνιά, που είναι έτοιμη να θυσιάσει τα πάντα για το κοινό καλό.

     Δεν έχουμε πάρει μέρος σε κρατικά βραβεία και δεν υποστηριζόμαστε από παραγωγούς, επιχορηγήσεις και επιδοτήσεις. Κάνουμε θέατρο σε δρόμους, σε πλατείες, σε χωριά, σε νοσοκομεία ακόμα και σε φυλακές. Ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο για να βρούμε πηγές γνώσης.    

Αυτή την ομάδα τη θεωρούμε οικογένειά μας και δίνουμε απλόχερα ότι έχουμε κατακτήσει.

     Είμαι ευγνώμων, σε όλους τους φίλους που συμπορευτήκαμε παρέα, όλα αυτά τα χρόνια. Για όλους αυτούς που αγκάλιασαν την ιδέα της «Fabrica Athens» και έβαλαν όλοι με το δικό τους τρόπο το λιθαράκι τους. Ευγνώμων για όλους αυτούς που την στηρίζουν, ομάδες, φίλους, μαθητές, δασκάλου, εργαζόμενους, εθελοντές, πρακτικάριους.

Giovanna Michaliadi Sarti

(Performer – Trainer)

– Τι σημαίνει για σένα η Fabrica? Τι ακριβώς είναι; Μια ομάδα? Μια κοινότητα?

     Fabrica σημαίνει εστία. Είναι πυρήνας που είναι αδιάκοπα ενεργός και αφορά τόσο την υλική διάσταση της ομάδας (ενεργά μέλη, θεατρική μεθοδολογία, εκπαιδευτική προσέγγιση), όσο και την αόρατη υπόσταση (ιδέα, όραμα, φιλοσοφία περί τέχνης – θεάτρου). Σημαίνει έρωτας.

     Είναι ένας καλλιτεχνικός οργανισμός που συσπειρώνει ανθρώπους και αφήνει τον απαραίτητο χώρο και χρόνο για να μπορέσει να βρει ο καθένας τον ρόλο του στο σύνολο και παράλληλα τον δημιουργικό του εαυτό.

     Είναι ένας ζωντανός οργανισμός που βρίσκεται σε μια συνεχή αναζήτηση και εξέλιξη.

– Ποιος είναι ο στόχος σου μέσα σε αυτήν την ομάδα?

     Η δράση μου στην ομάδα ισοδυναμεί με την καθημερινή μου καλλιτεχνική έρευνα και τη δημιουργία, όπως και με ερευνητικά – εκπαιδευτικά ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Μέσα από όλες αυτές τις διαδικασίες αναζητώ το πώς οι παραστατικές τέχνες και οι πρακτικές τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εργαλείο γνώσης.

– Τι είναι αυτό που σε κάνει να βρίσκεσαι στη Fabrica?

     Αυτό που με κράτησε σε αυτόν το χώρο είναι η ανάγκη. Μια φλογερή ανάγκη να κατανοήσω με όλη μου την ύπαρξη τον εαυτό μου, να καλλιεργήσω μια πιο βαθιά και ριζική σχέση – σύνδεση με τον έξω κόσμο και να δημιουργηθεί μια εποικοδομητική επικοινωνία.

– Πώς αντιμετώπισε η Fabrica την πανδημία?

     Οι άνθρωποι της Fabrica Athens αντιμετώπισαν την πανδημία ως μια ακόμη ευκαιρία εξέλιξης. Δεν πήγαν κόντρα στον καιρό, αλλά τον έκαναν σύμμαχό τους. Ανακαλύψαμε νέες πρακτικές που εντάξαμε στο θεατρικό μας λεξιλόγιο, όπως το Qigong και εμβαθύναμε την καλλιτεχνική μας έρευνα πρακτικά και θεωρητικά. Ακόμη, καθώς η ομάδα συνέχισε να πραγματοποιεί διαδικτυακά τις εβδομαδιαίες εκπαιδευτικές της δράσεις, προέκυψε η ανάγκη προσαρμογής και ανανέωσης των εκπαιδευτικών εργαλείων που χρησιμοποιούμε με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί νέο υλικό, αλλά και νέοι προβληματισμοί. Καρπός των νέων ερωτημάτων υπήρξε το μίνι ντοκιμαντέρ  της Αντριάνα Μαλτεζεάνου «Θέατρο της Έρευνας, ο ρόλος του θεάτρου τη περίοδο της καραντίνας» η οποία κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας διετέλεσε την πρακτική της άσκηση στον οργανισμό. Παράλληλα, εργαστήκαμε σκληρά στο να επιτευχθεί ένα ακόμα βήμα που είναι η εντατικοποίηση της δράσης της ομάδας μας στην επαρχία. Πραγματοποιήσαμε ένα δεκαήμερο θεατρικό σεμινάριο στη Μεθώνη της Μεσσηνίας με τίτλο «Θεατρικές Συνδέσεις» και με αφορμή αυτό διοργανώσαμε μια Καλοκαιρινή Πολιτιστική Εβδομάδα με δωρεάν δράσεις και δρώμενα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του τόπου. Ακόμη, καταφέραμε να υλοποιήσουμε για όγδοη συνεχόμενη χρονιά το φεστιβάλ της ομάδας HRTFest.

Δημιουργήσαμε ταινίες μικρού μήκους, το ονομαζόμενο guerilla filmmaking, όπως «Το κρυφτό» της Στεύης Θεοδοσίου και το «Mind Fullness». Επιπλέον, στις 6 Μαρτίου εγκαινιάσαμε το δρώμενο «Δέκα Κόσμοι στο Πέρασμα μιας Εφήμερης Πνοής», μια μουσική πορεία που πέρασε από τις γειτονιές του Κεραμεικού και του Μεταξουργείου, ως μια δήλωση στα όσα βιώνουμε το τελευταίο διάστημα.

Κατερίνα Μαρκεζίνη

(Ηθοποίος – Συγγραφέας)

     Η Fabrica, δεν είναι μόνο μια ομάδα, είναι ουσιαστικά ένα studio όπου γίνεται μια συνεχόμενη σπουδή και έρευνα στις μεθόδους του θεάτρου.

     Στην Fabrica, υπάρχει ένα ανθρώπινο δυναμικό από υπέροχους ανθρώπους, όπου είναι πάντα εκεί για να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν για την εκπλήρωση των ονείρων μας.

    Πέρα απ’ αυτό όμως, ο ηθοποιός χρειάζεται ένα χώρο να ασκείται. Ένα Studio. Η άσκηση εδώ γίνεται με έναν τρόπο που περιλαμβάνει όλα τα πεδία του ηθοποιού και του θεάτρου. Αυτό είναι κάτι που λείπει στη Ελλάδα.

     Οι δράσεις μας είναι πολύτροπες και ποικιλόμορφες.   

Μπορεί να περπατάς πάνω σε ξυλοπόδαρους και να κοιτάς τον κόσμο από ψηλά ή να είσαι σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα και να βοηθάς νέους ανθρώπους από όλον τον κόσμο να εκφραστούν. Μπορεί να ασχοληθείς με την Yoga ή με τις αναπνοές του Qi gong. Να ετοιμάζεις ένα Φεστιβάλ ή να πειθαρχείς στις ασκήσεις του Suzuki. 

     Ο τρόπος λειτουργίας της Fabrica, δημιουργεί τις συνθήκες ώστε να δένεται το σώμα με την σκέψη, το πνεύμα με την δράση.

Μας μαθαίνει πώς να μετατρέψουμε τα μειονεκτήματα σε πλεονεκτήματα. Τις αδυναμίες μας σε δυνατότητες.    

Είναι σημαντικό να χουμε κάπου να επιστρέψουμε μετά από κάθε μας ταξίδι.    

     Η Fabrica δημιουργήθηκε από παιδιά, που ήμασταν στην ίδια σχολή.

     Η επαφή μου, με τους ανθρώπους της Fabrica, τους εργάτες της τέχνης, με βοηθάει να βλέπω τις λύσεις και όχι τα προβλήματα. Ένας ακόμη στόχος μου, είναι η εξέλιξη και η συνεχόμενη σπουδή του θεάτρου. Θεωρώ πως ο ηθοποιός δεν πρέπει να παύει ποτέ να εξασκείται και να αναζητά.

Στεύη Θεοδοσίου

(Κοινωνιολόγος – Θεατροπαιδαγωγός – Performer)

     Η Fabrica για μένα είναι η έμπρακτη υλοποίηση, η ενσάρκωση ενός οράματος για μία Τέχνη χωρίς έπαρση, αληθινή και συμπεριληπτική. Είναι αυτό το αίσθημα του να «γυρνάς σπίτι».

Η διδακτική του «Θεάτρου Έρευνας» ήταν κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που είχα βιώσει.

     Σε προσωπικό επίπεδο με ενδιαφέρει η διαλεκτική σχέση ατόμου και ομάδας, οι δυναμικές που δημιουργούνται σε ένα τέτοιο πλαίσιο, ενώ σε καλλιτεχνικό και ακαδημαϊκό επίπεδο, η Θεατρική Τέχνη, η Θεατρική εκπαίδευση και η δύναμή του σε σχέση με την έννοια της κοινότητας.

     Ο Α. Μπρετόν είπε πως «ο άνθρωπος είναι η απάντηση όποια και αν είναι η ερώτηση».

Στέφανος Λώλος

(Ηθοποιός – Σκηνοθέτης / Ιδρυτικό μέλος της Fabrica athens)

     Πριν από 11 χρόνια, μια χούφτα ανθρώπων αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια κοιτίδα πολιτισμού που θα αγκάλιαζε τα όνειρα και τις προσδοκίες μας. Που μέσα από τη συνεργασία, την αγάπη και τη σκληρή προσπάθεια έμελλε να γίνει κυρίαρχο κομμάτι της ζωής και της καθημερινότητάς μας. Κι από τότε έγιναν πολλά, η ομάδα δημιούργησε θέατρο, το θέατρο μετασχηματίστηκε σε καλλιτεχνικό πολυχώρο με πυρήνα το θρυλικό πια μπαρ-καφέ, το οποίο με τη σειρά του επεκτάθηκε σε μια υπέροχη αυλή. Η Fabrica επίσης ακούει στα ονόματα όλων όσων προσπαθήσαμε, και που 11 χρόνια μετά, είμαστε ακόμα εδώ ονειροπόλοι και δυνατοί. Κι αυτό το συναίσθημα, δεν χωρά σε λέξεις.

Φένια Προβελεγγίου

(Σκηνοθέτης – Ηθοποιός / Ιδρυτικό μέλος της Fabrica athens)

     Η Fabrica είναι η πηγή έμπνευσης για οτιδήποτε καινούργιο δοκιμάσουμε, από μια παράσταση έως και ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο εξωτερικό.  Στην ομάδα αυτή δε λειτουργούμε κλειστοφοβικά. Αντίθετα, είμαστε ανοιχτοί σε οτιδήποτε καινούργιο κι αυτό είναι ένα κομμάτι της δύναμής μας. Μας δίνει το θάρρος και τα εφόδια να πειραματιζόμαστε, ξέροντας ότι αυτό που κάθε φορά ανακαλύπτουμε μπορούμε και να το μοιραστούμε με τους άλλους.

Κυριακή Μήτσου

(Actress, Director, Performer)

     Πριν πολλά χρόνια αισθάνθηκα ότι, ήταν η ώρα να δημιουργήσουμε κάτι δικό μας. Να μην έχουμε ανάγκη κανέναν.

   Έγινε μια ομάδα ανθρώπων που μεγάλωσε και έτσι δημιουργήθηκε ο πρώτος μας χώρος.   

Ένας χώρος που συνεχίζει σε πείσμα των καιρών, με ήθος ξεχωριστό να εμπνέει. 

Αγγελική Μπίνη

(μέλος εργαστηρίου του «θεάτρου έρευνας»)

Στη Fabrica κυριαρχούν και προβάλλονται οι έννοιες και οι αξίες του κοινωνικού – παιδαγωγικού χαρακτήρα του θεάτρου, της συλλογικότητας, του χειροποίητου και του ανακυκλώσιμου.

     Κυρίως αξιώθηκα να γνωρίσω την σημαντική αξία και δύναμη των ανθρώπων που κάνουν πράξη μια “ουτοπική” ιδέα μέσω της Τέχνης. Τον κοινωνικό και παιδαγωγικό χαρακτήρα του θεάτρου.     

Η Fabrica, ένας τόπος πολιτισμού, όπου κάποιος μπορεί να εκπαιδευτεί και να δοκιμαστεί.

Γιανακόπουλος Γιάννης

(Ηθοποιός)

     Εάν έχετε λάβει ποτέ αγάπη, τότε ξέρετε ακριβώς τι σημαίνει για μένα.

Γιώργος Τριανταφυλλίδης

(Ηθοποιός)

     Η Fabrica… μυρωδιά σπιτικού καλοψημένου ποπ κορν μουσικής και καθαρά βλέμματα. Είναι το μέρος που πάντοτε θα γυρίζω εκεί, στους αδελφικούς μου φίλους. Η Fabrica είναι λίκνο αγάπης, τέχνης και φιλίας .

Κωσταντίνα Διαμαντή

(Ηθοποιός)

     Όταν ο δρόμος με έφερε κάποια στιγμή στη Fabrica, ένοιωσα χαρά, ανυπομονησία, έκπληξη, εμπιστοσύνη, φιλία, αγκαλιές, ελπίδα. Θάρρος, δύναμη, εμπειρίες, ταξίδια, όνειρα. Η συμμετοχή μου στο πρόγραμμα ανταλλαγής νέων στο Βερολίνο, ήταν η πιο ωραία εμπειρία της ζωής μου. Είμαι ευγνώμων και είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ αυτή τη λέξη.

Οι λόγοι που θα οδηγήσουν κάποιον να συμμετέχει στη Fabrica, είναι διαφορετικοί για τον καθέναν.

Κώστας Τατάρογλου

(Κινηματογραφιστής)

     Στη Fabrica βρέθηκα αρχικά λόγω του καφέ που αποτελούσε τότε στέκι της κινηματογραφικής ομάδας στην οποία συμμετείχα. Αργότερα γνώρισα τους ανθρώπους που “τρέχουν” το όλο εγχείρημα και είδα πως οι αντίληψή μας για μια χειροποίητη λαϊκή τέχνη είναι κοινή, οπότε η σύμπραξη δεν άργησε να έρθει.
Γιατί να συμμετέχει κάποιος στις δράσεις της Fabrica; Γιατί θέλει να μοιραστεί εμπειρίες και συναισθήματα. Γιατί θέλει να εξελίξει τον εαυτό του ή την τέχνη του. Γιατί οι άνθρωποι εκεί χαμογελούν με τα μάτια!

Βαρβάρα Γκιοντσαρή

(μαθήτρια του εργαστηρίου του «θεάτρου έρευνας»)

     Τον περασμένο Σεπτέμβριο, έμαθα ότι στη Fabrica γινόνταν κάποια ανοιχτά μαθήματα κι έτσι πήρα την απόφαση να δοκιμάσω κι εγώ. Ένιωσα πολύ γρήγορα μια πρωτόγνωρη ζεστασιά από την ομάδα και τον δάσκαλό μας, Φάνη Κατέχο. Το γεγονός πως δεν είχα καμία σχέση με τον χώρο δε στάθηκε εμπόδιο ούτε στα ανοιχτά μαθήματα, ούτε στην μετέπειτα ένταξη μου στην ομάδα. Την συμμετοχή στις δράσεις της Fabrica, θα την σύστηνα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Μυρτώ Βαμβακά

(μαθήτρια του εργαστηρίου του «θεάτρου έρευνας»)

     Η πρώτη μου εμπειρία στην Fabrica, ήταν στο εργαστήριο των Ξυλοπόδαρων. Από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα ότι η ομάδα δούλευε μέσα σε ένα κλίμα εμπιστοσύνης. Λίγες μέρες αργότερα αποφάσισα να δοκιμάσω και το εργαστήριο «του θεάτρου της έρευνας». Η Fabrica αποτελεί έναν συνδυασμό ένωσης της τέχνης και της ψυχαγωγίας.

Φρουδαράκη Μαρία

(Ηθοποιός)

Το ταξίδι ξεκίνησε με training με τον Φάνη Κατέχο. Δουλειά, κόπος, ιδρώτας!

Άρχισα ν’ ακολουθώ, ν’ αναπνέω, να αισθάνομαι τα σώματα γύρω μου, να κυλάει ο χρόνος σαν μια στιγμή. Ένιωσα μέλος της ομάδας. Δουλέψαμε μαζί, τα σώματα μας, τη φαντασία μας, τα όνειρα μας, την ομάδα. Ταξιδέψαμε, συγκινηθήκαμε!

Αμέλια Ελευθεριάδου

(Θεατρολόγος – Σκηνοθέτης)

     Η Fabrica αποτελεί ένα δραστήριο τεχνοχώρο. Λαμβάνει χώρα η  συνάντηση ετερόκλητων δράσεων και καλλιτεχνών, από βιωματικά σεμινάρια κάθε είδους (θέατρο, έρευνας, yoga, κινηματογράφου, ξυλοπόδαρα κλπ) μέχρι και φεστιβάλ ανάδειξης νέων δημιουργών – καλλιτεχνών και σχημάτων, καθώς και ταξίδια Erasmus θεάτρου – performance.  Είναι βίωμα, απόλαυση, συμμετοχικότητα, σεβασμός, αφοσίωση, ισότητα και διάλογος. Είναι ένας χώρος ανθρωποκεντρικός. Μέσα στους κόλπους της αναδύεται η δυναμική της ομάδας και της αλληλεγγύης.

Κατερίνα Ανδρομιδά

(πρακτική στον οργανισμό Fabrica Athens)

     Η προσωπική μου εμπειρία στη Fabrica ξεκίνησε ως εθελόντρια σ’ αυτήν την τόσο διαφορετική και γοητευτικά παράξενη ομάδα.

Επικοινωνώντας σε συχνό επίπεδο και γνωρίζοντας τις πτυχές των ανθρώπων που αποτελούν τη καρδιά της Fabrica, συνειδητοποίησα ότι οι άνθρωποι ”κάνουν” τους οργανισμούς και όχι τα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους.  Σ’ αυτή την ομάδα χωράμε όλοι. 

Πριοβόλου Μαριαλένα

(πρακτική στον οργανισμό Fabrica Athens)

Σε ένα κάλεσμα από την Fabrica Athens για πρακτική άσκηση, αποφάσισα την συμμετοχή μου κι έτσι ξεκίνησε η συνεργασία μας. Παρά τις συνθήκες τηλεργασίας, οι οποίες καθιστούν την επαφή αυτή δύσκολη, μπορέσαμε να ανταλλάξουμε ιδέες και σκέψεις.

     Ένας από τους λόγους που μπορεί να κάνει κάποιος την πρακτική του στην Fabrica Athens, είναι ότι θα συνεργαστεί με ανθρώπους που έχουν όρεξη για δημιουργία και θα έχει την δυνατότητα να πάρει μέρος σε διάφορες καλλιτεχνικές δράσεις.

Μπίλιω Μουργελά

(Ηθοποιός και μαθήτρια του «θεάτρου έρευνας»)

     Η πρώτη μου επαφή με τα εργαστήρια της Fabrica ήταν με το πρόγραμμα erasmus νέων καλλιτεχνών. Ήταν η αρχή για να συναντηθώ και να μιλήσω με ανθρώπους από άλλες χώρες.

     Συστήνω με  μεγάλη χαρά τα εργαστήρια της Fabrica,  γιατί αποτελούν την ουσία του κοινωνικού χαρακτήρα του θεάτρου. Το μοίρασμα. Την κατανόηση. Την ελευθερία. Η ποικιλία των εργαστηρίων είναι μεγάλη και αποτελούν φωτεινό παράδειγμα πνευματικότητας.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.