Ο ψαράς, ο ανόητος και ο «πρόεδρος»

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Του Σωτήρη Παπαμιχαήλ

Στις 15 Απριλίου ανάρτησα στο F/B, δημοσίευμα της ιστοσελίδας Δήμος και Πολιτεία με τίτλο «Τι συμβαίνει στο νεκροταφείο του Βύρωνα», το οποίο αναφέρεται, στο  τι γίνεται στο κοιμητήριο του Βύρωνα.

Σε αυτή τη δημοσίευση ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης, η οποία ως γνωστόν διαχειρίζεται το κοιμητήριο, απάντησε με το παρακάτω σχόλιο, το οποίο παραθέτω αυτούσιο.

Vasilis Pagalos

Η ημιμάθεια,φίλε Σωτήρη,είναι χειρότερη απο την άγνοια! Και δεν νομίζω ότι υπάρχει τόσο ανόητος Δημοτικός Σύμβουλος που να ισχυρίζεται αυτά που αναφέρεις.Επιτέλους,σταμάτα να ψαρεύεις σε θολά νερά!!!

Οφείλω λοιπόν να ενημερώσω τον αγαπητό πρόεδρο, ότι η τακτική του Γκαίμπελς, που ακολουθεί δεν πρόκειται να αποδώσει.

Ο «ανόητος» δημοτικός σύμβουλος ΥΠΑΡΧΕΙ και είναι κος Ηλίας Βαλμάς. Ένας δημοτικός σύμβουλος, που τιμά τον τίτλο του «γυρίζοντας» όλο τον Βύρωνα και ασχολούμενος καθημερινά με όσα του ανέθεσαν οι δημότες, που τον ψήφισαν. Και το κάνει αφιλοκερδώς μια και οι δημοτικοί σύμβουλοι τρέχουν χωρίς να αμείβονται, αντίθετα απ’ τους προέδρους που κάθονται και αμείβονται.

Οι παρατάξεις «Νέα Εποχή» και «Μαζί για τον Βύρωνα» έχουν ζητήσει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, για να ενημερωθούν σχετικά με τη «διαχείριση της πανδημίας απ’ όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, του δημοτικού κοιμητηρίου της πόλης μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας μάλιστα (ελπίζουμε να μας ενημερώσει με ειλικρίνεια γι’ αυτές ο αγαπητός πρόεδρος), ο Δήμαρχος Γαλατσίου, κος Μαρκόπουλος, Πρόεδρος της ΠΕΔ ΑΤΤΙΚΗΣ (Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής) πρότεινε να γίνει το νεκροταφείο του Βύρωνα, κοιμητήριο  Covid.

Τέλος καλά θα κάνει ο κος πρόεδρος να ξανασυζητήσει με το σωματείο. Τα μέλη του ήταν πάντα ειλικρινή κι ότι μας ανέφεραν ισχύει.

Όσο για τον ψαρά (εμένα) θα παρακαλέσω τον φίλο πρόεδρο να κατέβει απ’ το καλάμι του και να μου το δανείσει. Δύσκολοι καιροί να φάω κι εγώ λίγο φρέσκο ψάρι.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.