Η “Νέα Εποχή” στο πλευρό των δημοτών, για τον “κοπανά”

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 26/04/2021

Με την 4891/2020 απόφαση του εφετείου Αθηνών εκδίδεται η απόφαση σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ευρύτερης περιοχής «Κοπανά»-συμπεριλαμβανομένου του χώρου των Θεάτρων Βράχων- που εκδικάστηκε στις 26/02/2019.  Στις 17/11/20 παίρνει την απόφαση ο Δήμος Βύρωνα με αρ.πρωτ.21541 και κοινοποιείται στους επικεφαλείς στις 14/04/2021 (5 μήνες μετά), αφού είχε προηγηθεί προ εβδομάδος περίπου η προφορική ενημέρωση, για την ανάγκη υπερψήφισης έκτακτης πίστωσης υπέρ δικηγορικού γραφείου εξειδικευμένου και με προβεβλημένους νομικούς, με σκοπό να ασκηθεί προσφυγή στον Άρειο Πάγο, ως τελευταία γραμμή άμυνας, κάτι που παραδόξως δεν σκέφτηκε να κάνει όταν η υπόθεση πήγε στο εφετείο και αντιμετωπίσθηκε διαφορετικά.

Σε μία καλά διατυπωμένη απόφαση του εφετείου μέχρι παρεξηγήσεως γίνεται επίκληση διεθνών συμβάσεων και χρυσόβουλων, που ουδεμία σχέση θάπρεπε να έχουν στην σύγχρονη κοινωνία που ζούμε, χωρίς να σημαίνει πώς δεν κατανοούμε τι σημαίνει νόμος. Πώς να χαρακτηρίσει κανείς μία τέτοια κίνηση αν γινόταν σήμερα. Ένα Ελληνικό κράτος που δημιουργείται από τις στάχτες του, ένας ραγιαδισμός σε συνδυασμό με έναν κοτσαμπασισμό έκανε ανθρώπους ιδιοκτήτες μιας γης που ποτίστηκε με αίμα για να αναγεννηθεί ελεύθερη. Και έρχεται σήμερα, κοίτα σύμπτωση, στα 200χρονα από την επανάσταση του 1821, να διεκδικηθεί με απόφαση του ίδιου του κράτους χώρος δημόσιος που στην πραγματικότητα δεν  μπορεί να χρησιμοποιηθεί ούτε για καλλιέργεια φρυγάνων. Ένας χώρος που από θαρραλέους αυτοδιοικητικούς, αποδόθηκε στους δημότες, με την δημιουργία ενός πολυχώρου πολιτισμού και αθλητισμού. Από εκεί έχουν παρελάσει ιερά τέρατα καλλιτεχνών του θεάτρου και της μουσικής και τους έχουν χειροκροτήσει εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου από ολόκληρη την χώρα και το εξωτερικό.

Αλγεινή εντύπωση κάνει η προσπάθεια των διεκδικητών γι’ αυτή την έκταση, στην οποία δεν μπορεί να γίνει τίποτα, όπως επίσης την ίδια εντύπωση δίνει το κράτος με τις παρεμβάσεις του –αποφάσεις του- από το πρωτοδικείο στο παρελθόν (υπέρ) και από το εφετείο σήμερα (κατά). Όπως επίσης εν έτει 2021, πώς γίνεται να λαμβάνονται υπ’  όψιν χρυσόβουλα για διεκδικήσεις ιδιωτών έναντι του κοινωνικού συνόλου και δεν αναμορφώνονται τέτοιοι νόμοι παμπάλαιοι. Τέλος εντύπωση κάνει και η Δημοτική αρχή το 2003, που ανεβάζει τον πήχη διεκδίκησης και δικαιώνεται πρωτόδικα και μία άλλη δημοτική αρχή δεν καταλαβαίνει την σπουδαιότητα της άμυνας και έρχεται σήμερα να τρέχει πίσω από τις εξελίξεις.

Εμείς ως αξιωματική αντιπολίτευση διαισθανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης στηρίξαμε και στην οικονομική επιτροπή  αλλά και στην πρόσφατη ενημέρωση των επικεφαλής, καταγράφοντας την αναγκαιότητα προσφυγής στον Άρειο με τους καλύτερους, κάτι που δεν έγινε στο εφετείο. Επίσης ζητήσαμε έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο για την ενημέρωση  όλων των δημοτικών συμβούλων έτσι ώστε όλοι να γνωρίζουν επακριβώς αυτό που πάει να συμβεί. Τέλος, δεν μας ζητήθηκε η δική μας νομική προσέγγιση και πώς διαβάσαμε την απόφαση. Είμαστε δίπλα στον κάθε ενεργό πολίτη που θα ήθελε να μοιραστεί μαζί μας προσπάθειες αντιμετώπισης της κατάστασης.

Εμείς θα αγωνιστούμε με τις όποιες δυνάμεις έχουμε από την θέση μας δεδομένου ότι η διοίκηση και ο Δήμαρχος αποφασίζουν.

Ήρωες δεν γινόμαστε τρέχοντας εκ των υστέρων . Υπηρεσίες προσφέρουμε όταν προβλέπουμε. Και εδώ κάποιος δεν προέβλεψε ορθά.

Αλλοίμονο αν χαθεί ότι είναι απόλυτα συνυφασμένο με την πόλη του Βύρωνα. Τα θέατρα Βράχων.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.