Ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις των πολιτών για τον Υμηττό

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Αρκετοί συνδημότες μας βρέθηκαν σήμερα 25/4/21, στο ταπητουργείο, στο κάλεσμα της Ένωσης Γονέων Βύρωνα και τοποθετήθηκαν σχετικά με το θέμα της απόδοσης από το εφετείο, σε ιδιώτες, μεγάλου μέρους του λόφου Κοπανά.

Η διάθεση που εξέφρασαν όλοι οι ομιλητές ήταν ξεκάθαρη. Αυτός ο χώρος είναι δημόσια έκταση. Ανήκει στο λαό, που τον έχει κερδίσει με αγώνες. Αποτελεί χώρο άθλησης, αναψυχής και πολιτισμού και δεν θα επιτρέψουμε αυτό να αλλάξει. Οφείλει η κυβέρνηση να νομοθετήσει, ώστε να αποδοθεί στους πολίτες και να τελειώνει αυτή η ιστορία των διεκδικήσεων, που στηρίζεται σε έγγραφα του Σουλτάνου που εκδόθηκαν τον 19ο αιώνα.

Στη συγκέντρωση βρέθηκαν αρκετοί θεσμικοί παράγοντες, εκπρόσωποι συλλόγων και δημότες.

Δια της απουσίας της έλαμψε η δημοτική αρχή!!!

Παρόντες όμως ήταν (απ’ όσο μπορέσαμε να δούμε) οι δημοτικοί σύμβουλοι Ιουλία Κιούπη από τη Νέα Εποχή Βύρωνα, Βαγγέλης Γείτονας και Γιώργος Βαρσαγάκης από την Λαϊκή Συσπείρωση, Βάσια Σάρολα, Κοσμάς Τσιάκαλος και Θανάσης Παπαδημητρίου απ’ την Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα, Παύλος Αναστούλης απ΄την Αριστερή Παρέμβαση, Τάσος Μαυρόπουλος Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση, ο Πάνος Τριγάζης, ως εκπρόσωπος του ΣΥνδέσμου Μπάυρον, εκπρόσωπος του Σωματείου Εργαζομένων Βύρωνα και αρκετοί ακόμη εκπρόσωποι φορέων και συλλογικοτήτων.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.