Οι δημοτικοί σύμβουλοι … αλλιώς 2ο μέρος

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ας τους ξαναγνωρίσουμε!

H εφημερίδα μας, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου συνεντεύξεων με τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, εγκαινιάζει μια στήλη γνωριμίας με τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους. Σε κάθε τεύχος, 4 Δημοτικοί Σύμβουλοι (με αλφαβητική σειρά), θα απαντούν σε ένα μίνι ερωτηματολόγιο, πιο ελεύθερου χαρακτήρα, με στόχο μια πιο προσωπική απεύθυνση προς τους δημότες!

Αυτές είναι οι ερωτήσεις:

1. Ποια είναι η αγαπημένη σου «γωνιά» στην πόλη;

2. Ένα προσωπικό σου βίωμα από το Βύρωνα

3. Ένα ελάττωμα κι ένα προτέρημα του χαρακτήρα σου

4. Μια αγαπημένη ταινία κι ένα αγαπημένο τραγούδι

5. Αν ήσουν Δήμαρχος, ποια θα ήταν η πρώτη σου παρέμβαση στην πόλη;

6. Η συνεισφορά σου για τη βελτίωση της ζωής στην πόλη

7.  Αγαπημένη ατάκα/motto

 Βαλµάς Ηλίας, «Μαζί για τον Βύρωνα»

1. Γεννήθηκα στον Βύρωνα, έπαιξα στον Βύρωνα, αγαπώ τον Βύρωνα από́ την μια άκρη μέχρι την άλλη. Περιοχές όπου έπαιξα τα παιδικά́ μου χρονιά είναι ο Άγιος Λάζαρος, η Πλατεία Ταπητουργείου, τα Αραπάκια, το παλαιό́ Δημαρχείο και η Αγία Τριάδα. Αργότερα και για πολλά́ χρόνια είμαι στον Άγιο Δημήτριο. Δύο περιοχές που είναι μέσα στην καρδιά́ μου.

2. Ο χαμός του πατερά μου και πριν λίγές ημέρες ο χαμός της μητέρας μου.

3. Νευριάζω με τους ψεύτες, με τους υποκριτές και με ανθρώπους που δεν έχουν μπέσα.

4. Αγαπημένες Ταινίες: ο Ελληνικός κινηματογράφος και οι ξένες περιπέτειες. Αγαπημένος τραγουδιστής: Στράτος Διονυσίου

5. Αν ήμουν Δήμαρχος θα ήμουν δίπλα στον Δημότη επί καθημερινής βάσης και θα εφάρμοζα την επανεκκίνηση του Δήμου σε όλες τις δομές του, π.χ. καθαριότητα, σχολεία, παιδικοί́ σταθμοί́, πράσινο κτλ.

6. Η συνεισφορά́ μου στα δρώμενα του Δήμου Βύρωνα σαν υπάλληλος και σαν δημοτικός σύμβουλος  ήταν και είναι πάντα να λύνω τα προβλήματα και να προτείνω πράγματα για το καλό́ των Δημοτών μας. Μακάρι να δούμε τον Δήμο μας πολύ́ καλύτερο απ’ ότι είναι τώρα. Δεν μας αξίζει αυτό́ που ζούμε.

7. Μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

 Βαρσαγάκης Γιώργος, «Λαϊκή Συσπείρωση»

1. Γυρίζοντας ξανά στους δρόμους που περπάτησες ως παιδί, κάποτε επιλέγεις εκείνον τον δρόμο που νιώθεις πως ακόμη «κρατάει» τα περισσότερα χνάρια σου. Αυτός ο δρόμος είναι για μένα η οδός Προποντίδος, από τη Ρούμελης ως το αδιέξοδο της…

2. Δεν είναι παρά βίωμα, όταν ο τόπος που γεννήθηκες, πήγες σχολείο, μεγάλωσες, είναι ο ίδιος τόπος που τα παιδιά σου γεννήθηκαν, πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο και μεγαλώνουν.

3. Να συλλογιέσαι πολύ είναι ελάττωμα ή προτέρημα; Τις περισσότερες φορές προτέρημα, μα ενίοτε και ελάττωμα.

4. Θα επιλέξω την «Κάλπικη λίρα» και όλο το δίσκο «Καπνισμένο τσουκάλι»

5. Η Τοπική Διοίκηση λειτουργεί σήμερα μέσα σε ένα αντιδραστικό θεσμικό πλαίσιο. Ως Λαϊκή Συσπείρωση, ως η παράταξη του ΚΚΕ, η παρέμβαση μας δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την διεκδίκηση ενός Βύρωνα με δημόσιες κοινωνικές δομές, με σύγχρονα σχολεία, που θα αξιοποιεί ελεύθερους και αθλητικούς χώρους, προς όφελος της νεολαίας και του λαού, έχοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο, τον εργαζόμενο, τον αυτοαπασχολούμενο, τον νέο, τον άνεργο της πόλης μας.

6. Αυτό που πάντα κάναμε και θα κάνουμε, εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, είναι να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα του λαού. Μπροστά στους αγώνες, μέσα από τα σωματεία και τους φορείς, διεκδικώντας βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μας σε κάθε επίπεδο.

7. «Όλα όσα αρνηθήκαμε…αυτό είναι το πεπρωμένο μας». Τάσος Λειβαδίτης

 Βώβος Διονύσης, «Νέα Εποχή Βύρωνα-Χρήστος Α. Γώγος»

1. Η παλαιά μου μονοκατοικία με την τεράστια αυλή στην οδό Κρυστάλλη!

2. Όταν χτύπησα το σαγόνι μου παίζοντας μπάλα στο πλατειάκι του Αγίου Δημητρίου.

3. Ελάττωμα: Είμαι αναβλητικός. Προτέρημα: Πολύ υπομονετικός και πεισματάρης.

4. Ταινία: «La La Land» – Τραγούδι: «Σ’ αγαπώ θα πει» του Θ. Αλευρά.

5. Θα φρόντιζα για περισσότερο πράσινο στην πόλη!!!

6. Βελτίωση και αναδιαμόρφωση των πεζοδρομίων. Σεβασμός στους πεζούς!

7. Ότι κάνουμε, το κάνουμε μόνο για εσάς!

 Δασκαλάκη Σοφία, Δηµοτική Πρωτοβουλία «Στάση Βύρωνα»

1. Είμαι γεννημένη στον Βύρωνα τον αγαπώ, δεν τον αλλάζω με κανένα άλλο κομμάτι γης. Αγαπώ την γειτονιά που έπαιζα, το προαύλιο του 1°Δημοτικου σχολείου που μου θυμίζει τις ανέμελες φωνές των συμμαθητών μου, το άλσος της Αγ. Τριάδας με το παρεάκι των εφηβικών μου χρόνων. Αγαπώ τους δρόμους του που με οδηγούν στον Τρελό, με ξεκουράζουν οι μυρωδιές της φύσης και το αγνάντι ως την θάλασσα.

2. Όλη μου η ζωή είναι βίωμα από τον Βύρωνα. Γεννήθηκα, μεγάλωσα, πήγα σχολείο, μένω Βύρωνα μα πιο πολύ με συγκινεί που 37 χρόνια σαν έμπορος έχω την εκτίμηση και την αγάπη των συνδημοτών μου.

3. Ελάττωμα: Πείσμα, μερικές φορές γίνεται γκρίνια. Προτέρημα: πολύ επιμονή -υπομονή για τον στόχο και αισιοδοξία, θετική σκέψη για τα επόμενα της ζωής.

4. Αυτή που με συγκίνησε πρόσφατα, είναι η ταινία για την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου. Αγαπημένο τραγούδι από τα νεανικά χρόνια το Without you του Harry Nilsson

5. Όπως λέμε δηλαδή αν ήμουν Πρωθυπουργός… Θεωρώ ότι αυτό δεν είναι υπόθεση ενός ατόμου, είναι έργο & δράση συλλογικότητας, συνεργασίας με μοναδικό στόχο το κοινό καλό και αρχή τον σεβασμό και τον πολιτικό πολιτισμό. 

6. Εντεταλμενη Δημοτική σύμβουλος για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων με στόχο την φιλοζωική ευαισθητοποίηση- συμπεριφορά των πολιτών, χτίζοντας την συνεργασία και στήριξη των εθελοντών στο καθημερινό τους έργο, ώστε στους δρόμους της πόλης μας να μην υπάρχουν αδέσποτα. Ως μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του δικτύου Θ. Βράχων ευθύνη μου -και όλων που συμμετέχουν- να κρατηθεί αυτός ο χώρος πραγματικά χώρος πολιτισμού και δημιουργίας διατηρώντας σε ψηλό επίπεδο τα καλλιτεχνικά δρώμενα.

7.  Θα πω αυτό που έλεγα στα παιδιά μου μικρά: Μη κάνεις σε κανέναν ότι δεν θέλεις να σου κάνουν.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.