Γράφει ο Ανδρέας Λεκατσάς

Όπως όλοι καταλαβαίνουμε, μετά και την πρόσφατη πρόταση μομφής προς την κυβέρνηση, όλοι κατανοούμε ότι θα πορευτούμε έως τις εθνικές εκλογές σε ένα σκηνικό ιδιαίτερα πολωμένο.

 

Αυτό ΣΙΓΟΥΡΑ θα επηρεάσει και το αυτοδιοικητικό σκηνικό στην πόλη μας.

Η δημοτική αρχή, φανερά προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως συνηθίζει, θα επιδιώξει να προτάξει έναν αντιπολιτευτικό στην κυβέρνηση πολιτικό λόγο, μέσω ψηφισμάτων και κατηγοριών εναντίον της κυβέρνησης. Ταυτόχρονα, εκμεταλλεύεται τις τάσεις που επικρατούν στην μείζονα και ελάσσονα αντιπολίτευση, και περνάει στο “ντούκου” βασικές ελλείψεις και παραλείψεις στον δήμο μας , όπως πχ έκανε στην πρόσφατη περιπέτεια με τον χιονιά, που άφησε αποκλεισμένο ένα τεράστιο κομμάτι του Βύρωνα, για πολλές ημέρες.

Το ερώτημα το δικό μου είναι, ΠΟΙΑ ΣΤΑΣΗ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ; Μήπως είναι καιρός να ανοίξει η κουβέντα, για κοινή κάθοδο προκειμένου να υιοθετηθεί και μια κοινή αντιπολιτευτική στάση από εδώ και πέρα, για το καλό της πόλης μας; Πίστη βαθιά μου και επιθυμία πολλών συνδημοτών μας είναι να αφήσουμε πίσω το παρελθόν, που πικραίνει πολλούς. Οι 18 άνθρωποι που εξελέγησαν μέσα από τις 2 παρατάξεις Γώγου και Μπαντή, μπορούν και ΠΡΕΠΕΙ να βρουν μια λύση για την νέα πορεία..!! Γιατί κάποιοι δεν θέλουν; Υπάρχει κάποιος που φοβάται κάτι εκ των προτέρων; Υπάρχει κάποιος που επενδύει στην ήττα των άλλων, προκειμένου να ανοίξει τον δικό του δρόμο; Εξυπηρετεί αυτή την στιγμή τα συμφέροντα του συνδημότη μας να ανακοινώνουν υποψήφιοι ο καθένας ξεχωριστά την κάθοδο του το 2023; Μόνο η ΑΘΡΟΙΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ μπορεί να φέρει την πολυπόθητη ΑΛΛΑΓΗ στον δήμο Βύρωνα. Ο κόσμος κουράστηκε, επιθυμεί ΕΝΑ ισχυρό ψηφοδέλτιο, ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΉ ΝΙΚΗΣ, ακόμα και από την πρώτη Κυριακή!!! Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι τα προηγούμενα χρόνια και κατά την διάρκεια των 2 προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων έχουν ειπωθεί λόγια και έχουν γίνει πράξεις, που έχουν δηλητηριάσει τις σχέσεις μεταξύ των στελεχών. Έχω μια άποψη ξεκάθαρη και θα την εκφράσω σήμερα εκπροσωπώντας και μεγάλη μερίδα των ψηφοφόρων μας: ΣΦΟΥΓΓΆΡΙ…!!! ΟΛΟΙ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΑΜΕ..!! ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ..!! ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Κινητοποίηση άμεση όλων και στρογγυλό τραπέζι στελεχών είναι η μόνη λύση για τον Βύρωνα. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ , ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ;  Ένωση ΟΛΩΝ και ΣΥΜΠΡΑΞΗ μαζί με τις δυνάμεις του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΎ ΚΕΝΤΡΟΥ.  Ας ανοίξουμε ΑΥΡΙΟ τον δρόμο για την πολυπόθητη ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ, τον Οκτώβρη του 2023. Η ΣΙΩΠΗΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ της πόλης μας, έχει ήδη αποφασίσει ποιοι θα δώσουν την μάχη. Ας δώσουμε όλοι τα χέρια να διεκδικήσουμε την ΑΛΛΑΓΗ από την πρώτη Κυριακή. ΑΥΡΙΟ…!!!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.