Ενδιαφέρουσα η συμμετοχή στο κάλεσμα της Λαμπηδόνας για τον Κοπανά

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Περισσότεροι από 100 συνδημότες μας ανταποκρίθηκαν χτες 125/5/21, στις 7.00 το απόγευμα, στο κάλεσμα του Πολιτιστικού Κέντρου Βύρωνα “Λαμπηδόνα” στο ταπητουργείο.

Θέμα της συζήτησης τα γεγονότα που αφορούν την παραχώρηση της περιοχής Κοπανά, από το Εφετείο, σε ιδιώτες, που το διεκδικούν.

Η ενημέρωση από τον Δημήτρη Χατζηστέλιο ήταν αναλυτικότατη.

Πολλοί συνδημότες μας εξέφρασαν τις αμφιβολίες τους για τη στάση της δημοτικής αρχής στην αντιμετώπιση του θέματος, θεωρώντας πως η επικοινωνιακή πολιτική της, που εστιάζει αποκλειστικά στηις αθλητικές εγκαταστάσης και το θέατρο βράχων, κρύβει την αδιαφόρία της, για την υπεράσπιση του βουνού και του δασικού χαρακτήρα της περιοχής.

Παρόντες ήταν η κα Ιουλία Κιούπη, αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και μέλος της δημοτικής παράταξης “Νέα Εποχή Βύρωνα” η οποία κατέθεσε πως ουδεμία ενημέρωση υπήρξε, για όσα συμβαίνουν, από την δημοτική αρχή προς τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Τόνισε ότι μεγάλη σημασία έχει η συνεργασία όλων των δυνάμεων, φορέων και του λαού του Βυρωνα ώστε με συντονισμένες ενέργειες να πιέσουμε προς όλες τις κατευθύνσεις, για την ανεύρεση μόνιμης λύσης που θα διασφαλίζει το δημοσιο και δασικό χαρακτήρα του λοφου του Κοπανά.

Ο Κος Παύλος Αναστούλης από την “Αριστερή Παρέμβαση Βύρωνα”. ο οποίος κάλεσε τους παριστάμενους να κινηθούν οργανωμένα, για την προστασία του βουνού, με μια σειρά δράσεων στην πόλη, που περιλαμβάνουν ενημερωτικό υλικό έως και πεζοπορίες και συναυλίες στο βουνό.

Ο κος Τάσος Μαυρόπουλος, εκ μέρους της Ριζοσπαστικής Ενωτικής Κίνησης, που δήλωσε επίσης στους δημότες πως δεν υπήρξε απο ην πλευρά της δημοτικής αρχής καμιά ενημέρωση και συμφώνησε για τις περαιτέρω δράσεις με στόχο την προστασία του Κοπανά και την εξέρευση μόνιμης λύσης.

Το λόγο πήραν αρκετοί δημότες. Οι ομιλίες τους κινήθηκαν στο ίδιο πλαίσιο.

Εντύπωση έκανε η ομιλία του κου Γοναλάκη τέως δημοτικού συμβούλου και για χρόνια πρόεδρου του συλλόγου Κρητών Βύρωνα, ο οποίος κάλεσε σε άμεση κινητοποίηση των δημοτών

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.