Παρέμβαση του δημάρχου Βύρωνα στο νομοσχέδιο, για τα ζώα συντροφιάς

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Παρέμβαση του δημάρχου Βύρωνα στο νομοσχέδιο, για τα ζώα συντροφιάς, το οποίο θεωρεί ιδιαίτερα προβληματικό σε σχέση με την ευζωία των μικρών μας φίλων αλλά και στη διαχείρισή του από τους δήμους, πιστεύει πως θα δημιουργήσει συγκρούσεις μεταξύ δημοτών και δημοτικών αρχών. Όπως μας λέει στο δελτίο τύπου, που ακολουθεί, κατέθεσε  σχόλια και προτάσεις στα πιο βασικά θέματα που αφορούν τις αρμοδιότητες των Δήμων. Δυστυχώς όμως, δεν μας λέει ποιές ήταν οι προτάσεις του!!! Ελπίζουμε να μας ενημερώσει σχετικά μιας και πρόκειται για θέμα, που μας αφορά όλους.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Το νέο νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς, παρουσιάζει ιδιαίτερα σοβαρά προβλήματα, τόσο σε σχέση με την ευζωία των ζώων όσο και με την διαχείρισή τους από τους Δήμους. Εάν ψηφιστεί ως έχει τα πιθανά ενδεχόμενα είναι δύο: είτε θα παραμείνει ανεφάρμοστο παρατείνοντας μια κατάσταση με πολλά αδέσποτα, με αδυναμία των Δήμων να εξασφαλίσουν την ευζωία τους και με συγκρούσεις με τους πολίτες είτε θα οδηγήσει πολύ σύντομα σε συνθήκες παρανομίας και πλήρες αδιέξοδο με αποτέλεσμα να δρομολογηθούν οι ευθανασίες των ζώων.

Οι Δήμοι, με την υφιστάμενη νομοθεσία, επωμίστηκαν τη μεγάλη ευθύνη της διαχείρισης των αδέσποτων, χωρίς η Πολιτεία να διευκολύνει ούτε με μέτρα για την μείωση των αδέσποτων, ούτε με την δυνατότητα να έχουν δημοτικά κτηνιατρεία και νόμιμες δομές περίθαλψης και φροντίδας, ούτε με τα αναγκαία χρηματοδοτικά μέσα. Χωρίς η Πολιτεία να εξασφαλίσει τους αναγκαίους ελεγκτικούς μηχανισμούς, χωρίς να προβλέψει ειδικές υπηρεσίες, χωρίς εκπαιδεύσει προσωπικό σε όλες τις βαθμίδες από την δικαιοσύνη και την αστυνομία μέχρι τους δημοτικούς υπαλλήλους και χωρίς να κάνει καμπάνιες που να ενημερώνει μικρούς και μεγάλους για την ορθή συμπεριφορά απέναντι στα ζώα.

Με το παρόν νομοσχέδιο, η κατάσταση δυστυχώς όχι μόνο δεν πρόκειται να αλλάξει προς το καλύτερο, αλλά θα επιδεινωθεί. Και αυτό, γιατί η πρόβλεψη που αφορά την μείωση των αδέσποτων μέσα από την υποχρεωτική στείρωση των ζώων παραπέμπεται στο μέλλον, τα δημοτικά κτηνιατρεία παραμένουν μια αόριστη δυνατότητα, τα νόμιμα καταφύγια γίνονται άμεσα υποχρεωτικά για όλους τους Δήμους αλλά χωρίς να καθορίζεται με ποιο τρόπο θα γίνουν, οι χρηματοδοτήσεις εξακολουθούν να μην προσδιορίζονται. Ταυτόχρονα άμεσα προβλέπονται μια σειρά από αυστηρές διαδικασίες και πρόστιμα που κάνουν εξαιρετικά δύσκολο και περίπλοκο το έργο των φιλόζωων πολιτών και θα έχουν ως αποτέλεσμα πολύ περισσότερα αδέσποτα να παραμένουν στο δρόμο και πολύ λιγότερα να στειρώνονται και να θεραπεύονται. Όλα τα παραπάνω συνδυαστικά, σημαίνουν ραγδαία αύξηση του αριθμού των αδέσποτων, κατακόρυφη αύξηση του κόστους για την περισυλλογή των αδέσποτων που πλέον προβλέπεται ότι θα κλείνονται σε καταφύγια κατά βούληση, καθεστώς συνεχούς παρανομίας για Δήμους και φιλόζωους και φυσικά αύξηση των παραπόνων και των καταγγελιών που και σήμερα αντιμετωπίζουν καθημερινά οι Δήμοι.

Με την εμπειρία του Δήμου Βύρωνα, συμμετείχα στη διαβούλευση για το νέο νομοσχέδιο, καταθέτοντας σχόλια και προτάσεις στα πιο βασικά θέματα που αφορούν τις αρμοδιότητες των Δήμων. Ευελπιστώ η κυβέρνηση να λάβει υπόψη της τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργεί το νέο νομοσχέδιο και να τα αλλάξει για να αποκτήσουμε επιτέλους μια νομοθεσία που θα δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε οι Δήμοι να είναι σε θέση να ασκήσουν την αρμοδιότητά τους. Στόχος μας πρέπει να είναι να μειωθούν σταδιακά τα αδέσποτα όσο και οι ατελείωτες κακοποιήσεις των ζώων που αποτελούν όνειδος για τη χώρα μας και τον πολιτισμό της».

Η φωτογραφία είναι από τη σελίδα του “Καταφυγίου ζώων Βύρωνα” στο facebook

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.